samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

egemen90

Üye
çok teşşekkürler :)

orcunakyol

orcunakyol

Üye
@egemen90
rica ederim..

----------

Andy sordum thread-sms olayını iconu kaldıramazsın dedi ve tekrar kullanabilmek için romdan kur dedi bende kurdum düzeldi diğer piyasadaki thread-sms kurduğumda olmamıştı z de olacağıda benim aklıma gelmemişti.

isteyenler için yolu:

z:\pnht\c\thread-SMS.sis

iyi forumlar

ungood20

ungood20

Üye
@ güzel yani böyle şeylerin bilinmesi

garantiden havale yapıyorum yetiyor flash ı sanırım flash 8 e kadar destekliyor

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
suan tel alacak birisinin cihazin kozmetik yonune degilde islevine bakarak alacagi 4sistem var ki gorunus olarak ta iyiler 1.symbian sistemi kullanmak istersa i8910hd 2. Windowsmobil icin HTC HD2 3. Olarak android icin nexus one 4. Ki su meshur iphone bunlar uzerinden degerlendirme yapin arastirin neye ihtiyac duyuyorsaniz ona gore alin birde 5. Var ama daha beklemedeyiz Bada li samsung wave hangi sistem daha iyi derseniz bu hamur cok su goturur hepsinin artilari eksileri ile bir kullanici kesimi var

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Telefonun kaybolma durumu vb durumlar için içeriğin karıştırılmaması adına uzaktan kilitleme ayarını aktif yapabilirsiniz.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
golf oyunu yaklasık 50 mb

bir arkadas oyun istemiş bu oyunlar hd dir ve hemen herkezin arşivinde vardır yeni arkadaşlar için ekliyorum
ferrari gt hd yaklasık 60 mb

aydink_1903

aydink_1903

Üye
golf oyunu yaklasık 50 mb

bir arkadas oyun istemiş bu oyunlar hd dir ve hemen herkezin arşivinde vardır yeni arkadaşlar için ekliyorum
ferrari gt hd yaklasık 60 mb

Benim Favori oyunlarım

1.Ferrari
2. Rally Master Pro HD
3. Ssx3
4. Bridge Block Deluxe 2
5. Let's Golf
6. Asphalt 4
7. Spb Quads
8. Sensible Sudoku
9. Snake Revolution
10. Airport Touch

Benim için klasman dışı olan ama bazı arkadaşların sevdikleri oyunlar
1. Assasin Creed 2 HD
2. Spiderman HD
3. Miami Vice
4. Prince of Persia HD

bu liste uzar gider.

Kolay Gelsin

onekc55

Üye
sbpshell indirilen orjinal arka plan resimleri
buradan indiriniz;
nasıl yüklerim ?
indirdiğiniz zip dosyasındaki SPBshell klasörünü isim değiştirmeden
telefondaki D:\Images\pıctures\ içine kopyalayınız
arka planı nasıl değiştiririm ?
sbpshell ana ekrandayken sağ alta bulunan kapama tuşunun üstündeki icona
dokununuz.
gelen menüden "arka planı değiştir" seçiniz. yerel galerinin içinden
istediğiniz arka planı seçebilirsiniz.ayrıca düz siyah kullanmak isteyenler
için siyah arka plan ilave edilmiştir.
iyi forumlar dilerim.

--------------- Ekleme ---------------

hyperx V4'te kullandığı temanın linkini vermiş;
Stripes tema ;

ungood20

ungood20

Üye
evet...
i8910 hd türkiyede 1000 tl oldu sonunda 1-2 gün önce.
demekki bada yı 1300 den aşagı alamayacağız vah halimize yurt dışından
getirtmek lazım.acık artırma sitelerinden en mantıklısı.
daha da mantıklısı tanııdık birisine yurt dışından getirmek
bada programlamayı hic bilmeyenlere bile sevdirecek şekilde sdk sı olduğunu söyledi arkadaşlarım.

@aydink_1903

dedim site hb işte daha öncede 1 hafta öncesi kadar amazon %40 düşürdü.O buraya yansıdı gibi geldi.
hb de belli sayıda sanırım 20 tane olması lazım.Baya öncesinde bana mail gelmişti bunun fiyatını cektik diye.
Ama tele bakınca aynı olduğunu gördüm demek ki anca geçmiş hayata.
Aslında bana mail gelince küfür etmem lazımdı adamlara çünkü ordan havale ile
almıştım hemde KDV indirimi bitince =) (Gecen yazki kdv indirimini unutmaz kimse )

bende yaygınlaşması icin ucuz olacağını düşünmüştüm de. Samsun g dünyanın en büyük cezasını yedi
Sözde her türlü bellek üretimini tekilleştirdiği icin. Cezayı da aldı doğruymuş.
Belliki şanım yürüsün demiş =) Yarışmayı bile 500 bin tl ye denk bir ödüle boğmuş.
Kim nasıl alacak acaba ödülü

haberin türkçe kaynaklarını araşt. bulursam yazarım yabancıdan da okudum hic hatırlamıyom hanginde.
cezayı bellek üretiminde aldı.isimlerini duymadığımız 3-4 firma daha var
bunlar anlaşıyor kendi aralarında bu ortaya cıkıyor.Bu ceza ben gibi samng fan ı olanları
üzüyor=) ayrıca lenovayada aşırı hayranlığım var tablet konusunda
.
evet kazananın öncelerde cıkmaması kötü
ayrıca türkcell de bişeyler yaptı sonuclarını büyük reklamla duyurmasını bekliyorum =)
türkcell bu yapar =)
güzel forumlar .

no_fear78

no_fear78

Üye
Benim Favori oyunlarım
9. Snake Revolution
Kolay Gelsin

usta hep soracam unutuyorum. Bu oyunda yılan 125 - 130 yıldız yedikten sonra birden duruyor - oyun donuyor. Her FW de böyle oldu sende de durum böyle mi ?

aydink_1903

aydink_1903

Üye
evet...
i8910 hd türkiyede 1000 tl oldu sonunda 1-2 gün önce.
demekki bada yı 1300 den aşagı alamayacağız vah halimize yurt dışından
getirtmek lazım.acık artırma sitelerinden en mantıklısı.
daha da mantıklısı tanııdık birisine yurt dışından getirmek
bada programlamayı hic bilmeyenlere bile sevdirecek şekilde sdk sı olduğunu söyledi arkadaşlarım.
Telpa, darty, teknosa gibi sitelere bir bakın isterseniz hangi fiyatları göreceksiniz. Özel kampanyalar telefonun fiyatında radikal düşüşler olduğunu göstermez.

Wave in değeri normal şartlarda i8910 dan fazla olmalı donanım açısından, orası muhakkak. Yani 1500 civarına kadar ne fiyat yazsalar şaşırtıcı olmazdı. Fakat Samsung bu telefonda Bada yı yaymak ve kullanıcı sayısını artırıp application sayısını artırmak ve Bada yı iddialı bir OS olarak yerleştirmek istiyor, hedef ilk aşamada 10.000.000 Wave satmak. Telefon ne kadar yaygınlaşırsa kullanıcı desteği o kadar yaygınlaşır.

SDK oldukça iyi Emulator güzel çalışıyor fakat kullanıcı dostu sınıfına sokmak bence yanlış olur. Yani programlamayı hiç bilmeyenlerin çok çalışması lazım. Ama yine de azmedilirse yapılmayacak bir şey yok. Dökümantasyonu bence oldukça iyi. Hala daha geliştiriliyor. Ben kullanmaya başladığımdan beri 2 defa online güncellendi SDK.

Kolay Gelsin

usta hep soracam unutuyorum. Bu oyunda yılan 125 - 130 yıldız yedikten sonra birden duruyor - oyun donuyor. Her FW de böyle oldu sende de durum böyle mi ?
O kadar becerikli değilim 100 taneyi zar zor topluyorum. :)

Kolay Gelsin

evet...
@aydink_1903

dedim site hb işte daha öncede 1 hafta öncesi kadar amazon %40 düşürdü.O buraya yansıdı gibi geldi.
hb de belli sayıda sanırım 20 tane olması lazım.Baya öncesinde bana mail gelmişti bunun fiyatını cektik diye.
Ama tele bakınca aynı olduğunu gördüm demek ki anca geçmiş hayata.
Aslında bana mail gelince küfür etmem lazımdı adamlara çünkü ordan havale ile
almıştım hemde KDV indirimi bitince =) (Gecen yazki kdv indirimini unutmaz kimse )

bende yaygınlaşması icin ucuz olacağını düşünmüştüm de. Samsun g dünyanın en büyük cezasını yedi
Sözde her türlü bellek üretimini tekilleştirdiği icin. Cezayı da aldı doğruymuş.
Belliki şanım yürüsün demiş =) Yarışmayı bile 500 bin tl ye denk bir ödüle boğmuş.
Kim nasıl alacak acaba ödülü
Fiyatlarda genel bir düşme yok dediğim gibi sadece sınırlı sayıda telefon için özel bir kampanya, bahsettiğim mağazalarda telefonun fiyatı düşerse o zaman genel bir düşüşten bahsedebiliriz.

Samsung un aldığı cezayı duymadım. Bunlar bana saçma geliyor biraz. Super Amoled de de tekel olması lazım zira tek Samsung üretiyor. Bu tekelleşme olayında çok ince bir çizgi var ve ben çözebilmiş değilim.

Yarışmaya gelince Samsung i8910 u çıkardığında da bol ödüllü bir Widet yarışması yaptı, aylar geçti yarışma sonuçlandı ne ödül kazanan belli ne de ödüle layık görülen bir widget gördüm ben piyasada. Öyle bir Widget olayı yaratmışlarki kullanılıp işe yarayacak hiç bir API veya komutu açık bırakmamışlar, bu yüzden dişe dokunur birşey yazan çıkmadı. Hep dönüp dolaşıp benzer widget ları görüyoruz ortada, onların türevleri de zaten ödüllü yarışmadan önce de vardı.

Bu defa farklı olacakmış gibi görünüyor. Zira Samsung Bada da herşeyi açık açık ortaya koymuş. İş proramlama yeteneğine kalıyor. Birincilik ödülü 300.000Dolar. Toplam 9 Kategori var genel birincinin dışında kalan diğer 8 kategori birincisine verilecek ödül 100.000 er dolar. Kategori 2. leri 60.000 er Dolar, Kategori 3.leri 40.000 er Dolar alacak, diğer ödüllerle toplam 300 Kişi veya firma ödül alacak ve toplam ödül miktarı 2.700.000 Dolar olacak. Yarışma Temmuz sonunda sonuçlanacak. Yani Ağustosta çok yaygın bir uygulama kaynağı ile karşılaşacağız.

Şu anda Samsung un bir çok oyun ve uyulama firmasıyla anlaşma imzaladığını okuyoruz, öğreniyoruz. Yani Samsung Bada yı sağlam bir OS yapmakta kararlı gözüküyor.

Tavsiyem şu dur ki şu aşamada benim gibi macera ve heyecanı sevenler dışındakilerin bu telefondan uzak durması, fakat yıl sonuna doğru çok sağlam donanımlı Bada lar geleceğini okuyoruz. Uygulama yok diye tutturmaya meraklı arkadaşlar şu an için fiyatının cazibesine kapılıp sakın almasınlar Wave derim.

Kolay Gelsin

zangoo

zangoo

Üye
arkadaşlar şu bootloader dosyalarının telefonda hangi diskte olduğunu ve hangi dizinde bulunduğunu ve birde bootloader 1,45 sürüm dosyalarını istesem sizden nasıl olur çünkü farklı tüm FWleri denememe rağmen hala 1,25 sürümü olduğunu söylüyor flahing tool... fakat boot ekranında Bootloader v3.01 Built :feb 27 2009 yazıyor anlamış değilim

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
slick 0.62 guncelleme

iyi forumlar

arkadaşlar şu bootloader dosyalarının telefonda hangi diskte olduğunu ve hangi dizinde bulunduğunu ve birde bootloader 1,45 sürüm dosyalarını istesem sizden nasıl olur çünkü farklı tüm FWleri denememe rağmen hala 1,25 sürümü olduğunu söylüyor flahing tool... fakat boot ekranında Bootloader v3.01 Built :feb 27 2009 yazıyor anlamış değilim

Boot dosyalari bildigim kadari ile ana rom dosyasinda ve o dosyalara erisim mumkun degil ayrica olduda buraya eklendi siz onu roma ekliyemessiniz yani komlike isler yazilimin ana rom dosyasina erisen hic duymadim siz servise vererek boot guncellemesi talep edin ucretlidir ancak onlar symbian tool programindan farkli programlar kullaniyor

iyi forumlar

--------------- [size=1

mertinmez

Üye
Heskese selam forumuma yeni uye oldum ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
telefonu usb ye taktığımda ekranında pc suite/depolama modu diye sormuyor ve direkt şarja başlıyor yani 16gb lık hafiza ve kartı gormuyor ne yapmalıyım

onekc55

Üye
Heskese selam forumuma yeni uye oldum ve bir konuda yardımınıza ihtiyacım var
telefonu usb ye taktığımda ekranında pc suite/depolama modu diye sormuyor ve direkt şarja başlıyor yani 16gb lık hafiza ve kartı gormuyor ne yapmalıyım

menü-ayarlar-bağlantı-usb' e girip
bağlantı sor: evet seçiniz.

eğer daha önce bu işlemi yaptıysanız ve halen problem devam ediyorsa benim aklıma format atmak
geliyor..belki aydın hocamın önereceği başka bir yöntem olabilir.

iyi forumlar dilerim.

mertinmez

Üye
menü-ayarlar-bağlantı-usb' e girip
bağlantı sor: evet seçiniz.

eğer daha önce bu işlemi yaptıysanız ve halen problem devam ediyorsa benim aklıma format atmak
geliyor..belki aydın hocamın önereceği başka bir yöntem olabilir.

iyi forumlar dilerim.

Hocam cevap için tesekkürler menü-ayarlar-bağlantı-usb de evet seçili durumda ama hala sadece sarj oluyor :ağlarım:

onekc55

Üye
Hocam cevap için tesekkürler menü-ayarlar-bağlantı-usb de evet seçili durumda ama hala sadece sarj oluyor :ağlarım:
bilgisayarınızı ve telefonunuzu kapatıp açın.başka usb portuna kabloyu takın.tekrar deneyin..

not: menü-ayarlar-bağlantı-usb' depolama modunu seçtiğinizde hafıza kartını görüyormu?

mertinmez

Üye
bilgisayarınızı ve telefonunuzu kapatıp açın.başka usb portuna kabloyu takın.tekrar deneyin..

Edit:
menü-ayarlar-bağlantı-usb' depolama modunu seçtiğinizde hafıza kartını görüyormu?

Hocam ne yazikki olmadi. Ayrıca menü-ayarlar-bağlantı-usb' depolama modunu seçtiğinizde hafıza kartınıda görmüyor

Cevaplama+menü+açma kapama tuşlarına aynı anda basılı tutarken telefonun açma tuşuna basıp format atsam düzelirmi. Yanlış bilmiyorsam bu şekilde yaparsam çektiğim resim ve videolar silinmiyordu

onekc55

Üye
orj.fw. yoksa costum fw'mi kullanıyorsunuz* ,bilemediğimden size tavsiyem;
dosya yöneticisine girip
c :\ ve D:\ içindeki görüntüler ve ses dosyalarını F:\ hafıza kartına kopyalayınız.
ayrıca telefon rehberiniz,mesajlar,yer imleri ve ajanda kayıtlarınıda dosya yöneticisi
içindeki yedekleme seçeneğiyle hafıza kartınıza yedekleyebilirsiniz.
hafıza kartını çıkartıp daha sonra format atınız ..

iyi forumlar dilerim

not:usb problemi ortaya çıkmadan en son hangi programı yüklemiştiniz? kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz.
en son yüklediğiniz uygulamayı hatırlayamıyorsanız işlem kaydına bakabilirsiniz
(ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar-seçenekler-işlem kaydını göster)

mertinmez

Üye
orj.fw. yoksa costum fw'mi kullanıyorsunuz* ,bilemediğimden size tavsiyem;
dosya yöneticisine girip
c :\ ve D:\ içindeki görüntüler ve ses dosyalarını F:\ hafıza kartına kopyalayınız.
ayrıca telefon rehberiniz,mesajlar,yer imleri ve ajanda kayıtlarınıda dosya yöneticisi
içindeki yedekleme seçeneğiyle hafıza kartınıza yedekleyebilirsiniz.
hafıza kartını çıkartıp daha sonra format atınız ..

iyi forumlar dilerim

not:usb problemi ortaya çıkmadan en son hangi programı yüklemiştiniz? kaldırıp tekrar deneyebilirsiniz.
en son yüklediğiniz uygulamaları
ayarlar-uygulama yöneticisi-yüklü uygulamalar-seçenekler-işlem kaydını göster içinde bulabilirsiniz.

hocam çok teşekkürler orjinal fw kullanıyorum en son kurduğum 3 programida kaldırdım ama birtürlü olmuyor simdi telin sarji cok az sarj edip format atacağım umarım düzelir

Üst Alt