no_fear78
Üye
mrb.
i8910 da wireles üzerinden veya bluetoth üzerinden pc ye bağlanmaya yarayan program yokmu
.
var SymSMB 4.00 adlı program ile telefonu wifi üzerinden dosya alım gönderim yapabilirsiniz
mrb.
i8910 da wireles üzerinden veya bluetoth üzerinden pc ye bağlanmaya yarayan program yokmu
.
O menüyü editlemek için Resedit gibi bir Rsc editleyebilen program kullanmak lazım. Diyelimki editlediniz ve Threadsms yerine Conver. ı değiştirdiniz. Bu editlediğiniz dosyayı C: ye atıp kullanma şansınız var mı denemek lazım, olacağından emin değilim, çözüm c2z tarzı bir patch yazmaktır ki, bu bizi oldukça aşan bir bilgi birikimi gerektirir. Bildiğiniz en baba CFW cilerin bile patch yazabilme yeteneği yoktur. Hepsi ihtiyaçları olan patch leri başkalarına yazdırır veya bir yerlerden araklarlar.Teşekkür ederim, Aydın abinin cevabını bekliyorum, benim istediğim sorunun çözümü veya çözülmüşü değil aslında, thread-sms bana kullanışlı gelmedi pek daha pratik olmalı bence bu tip bişey ki v4 deki daha iyi bence.
iyi forumlar

O menüyü editlemek için Resedit gibi bir Rsc editleyebilen program kullanmak lazım. Diyelimki editlediniz ve Threadsms yerine Conver. ı değiştirdiniz. Bu editlediğiniz dosyayı C: ye atıp kullanma şansınız var mı denemek lazım, olacağından emin değilim, çözüm c2z tarzı bir patch yazmaktır ki, bu bizi oldukça aşan bir bilgi birikimi gerektirir. Bildiğiniz en baba CFW cilerin bile patch yazabilme yeteneği yoktur. Hepsi ihtiyaçları olan patch leri başkalarına yazdırır veya bir yerlerden araklarlar.
Kolay Gelsin
Virüs programları telefonu kasmaktan başka hiçbir işe yaramazlar. Birkaç tane program var piyasada, bir tanesini yükleyince bir daha silemiyorsun telefondan eğer çok fazla bilgili değilsen. Kısacası kullanmanı tavsiye etmem. Bluetooth unu güvenli kullanırsan problem yaşamazsın.Arkadaşlar virüs programı varmı bu telefonlar için
arkadaşlar ben fw yükleme esnasında şöyle bir sorunla karşılaştım nasıl hallederiz bu arada telefonumun bootloader versiyonu v3.0
--------------- Ekleme ---------------
birde generic türkçe fw yükleme esnasında şu sorunla karşılaştım
ne kadar sakar bir adamım telefonu 4 . kez düşürdüm kasa kozmetic olarak
kötü duruyo ancak düşmelere bakarak yinede az bile ama sistemde hiç sorun yok
beyaz ile işaretledigim alttaki yerler çatladı en üstte ise ezik var moral sıfır oldu
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Şu meşhur telefon, ona yapabilecek fazla birşey yok. Belki servis ücretiyle yardımcı olabilir. Onlar bizden daha farklı proglar kullanıyorlar.cihaz italyadan gelme ve demo cihazmış reklamlarda kullanılmış ve banakadar ulaştı şimdi ben buna türkçe CFW yüklemek istiyorum fakat dediğiniz gibi Download options ten boot çek işaretini kaldırdım yine bootloader hatası verdi halbuki telefon boot modundayken bootloader version v3.01 yazıyor ama 1.25 olduğunu söylüyorsunuz. eğer 1.25 ise şimdi bunun bootloader versiyonunu nasıl yükseltirim alttada fw bilgilerini gösteren ekran görüntüsünü veriyorum
n2o3deki mesaj müziğini biri upload edebilir mi ?
no_fear78 vermişti içinde msj sesi ve zil seside var
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
iyi forumlar

merhaba,arkadaşlarben samsung i8910 HD telefon alcam fakat bazı sorularım olcak site lütfen beni aydınlatrmısınız kullanıcı olarak sizler
not: telefonum 24 saat internete bağlı olcak
1) mail geldiğinde beni otamatik olarak direk mesaj gelmiş gibi uyarır mı _? program mı yüklemem gerekiyor ) yüklediğim bu programı arka planda çalıştırabilirmiyim_? benim için önemli bu durum _? yoksa ben tek tek kendim mi bakcam maillerime ?
2) msn programı yüklediğimde arka planda çalıştırıp yine nette gezebilrimiyi? bu program arka planda çalışırken bana uyarı verir mi?
3) Ben telefonu yaklaşık 1,5 saat teknosada inceledim webde gezinirken akbankta hesabıma girmedim , kodu sanal klavyeden yazmam gerekiyor fakat tuşalara tıkladığımda şifre sekmesine yamıyor , teknosa çalışanı bana bu tip bankacılık işlemlerini desteklemediğini söyledi bu telefonun , inanasım gelmedi , acaba yapılabiliyor mu _?
bu üç sorun için beni aydınlatırsanız çok iyi olur
şimdiden teşekkürler