samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

no_fear78

no_fear78

Üye
mrb.
i8910 da wireles üzerinden veya bluetoth üzerinden pc ye bağlanmaya yarayan program yokmu
.

var SymSMB 4.00 adlı program ile telefonu wifi üzerinden dosya alım gönderim yapabilirsiniz

sefili

sefili

Üye
Arkadaşlar virüs programı varmı bu telefonlar için

orcunakyol

orcunakyol

Üye
n2o3'ün sensör hassasiyeti hxv5e göre daha fazla yani daha iyi algılıyor bana öyle geldi paylaşma ihtiacı duydum :ah

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Teşekkür ederim, Aydın abinin cevabını bekliyorum, benim istediğim sorunun çözümü veya çözülmüşü değil aslında, thread-sms bana kullanışlı gelmedi pek daha pratik olmalı bence bu tip bişey ki v4 deki daha iyi bence.
iyi forumlar
O menüyü editlemek için Resedit gibi bir Rsc editleyebilen program kullanmak lazım. Diyelimki editlediniz ve Threadsms yerine Conver. ı değiştirdiniz. Bu editlediğiniz dosyayı C: ye atıp kullanma şansınız var mı denemek lazım, olacağından emin değilim, çözüm c2z tarzı bir patch yazmaktır ki, bu bizi oldukça aşan bir bilgi birikimi gerektirir. Bildiğiniz en baba CFW cilerin bile patch yazabilme yeteneği yoktur. Hepsi ihtiyaçları olan patch leri başkalarına yazdırır veya bir yerlerden araklarlar. :)

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
O menüyü editlemek için Resedit gibi bir Rsc editleyebilen program kullanmak lazım. Diyelimki editlediniz ve Threadsms yerine Conver. ı değiştirdiniz. Bu editlediğiniz dosyayı C: ye atıp kullanma şansınız var mı denemek lazım, olacağından emin değilim, çözüm c2z tarzı bir patch yazmaktır ki, bu bizi oldukça aşan bir bilgi birikimi gerektirir. Bildiğiniz en baba CFW cilerin bile patch yazabilme yeteneği yoktur. Hepsi ihtiyaçları olan patch leri başkalarına yazdırır veya bir yerlerden araklarlar. :)

Kolay Gelsin

hımm yani böyle kullanıcaz : ) teşekkürler bilgi için.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Arkadaşlar virüs programı varmı bu telefonlar için
Virüs programları telefonu kasmaktan başka hiçbir işe yaramazlar. Birkaç tane program var piyasada, bir tanesini yükleyince bir daha silemiyorsun telefondan eğer çok fazla bilgili değilsen. Kısacası kullanmanı tavsiye etmem. Bluetooth unu güvenli kullanırsan problem yaşamazsın.

Kolay Gelsin

zangoo

zangoo

Üye
arkadaşlar ben fw yükleme esnasında şöyle bir sorunla karşılaştım nasıl hallederiz bu arada telefonumun bootloader versiyonu v3.0

--------------- Ekleme ---------------

birde generic türkçe fw yükleme esnasında şu sorunla karşılaştım

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
boot versiyonunuz 1.30 bir ara boyle bir sorun vardi birisinde aldigi cihaz teshir urunuydu galiba oyuzden hata veriyo suan guncel versiyon 1.47 cihaz hakkinda bilgi verirseniz nerden aldiginizla alakali ikinci capsta ise daha once bu programla fw yuklendimi genelde symbian tool flashing programinda eski fw nin yukleme dosyasini gorur cunki dosya bulunamadi hatasi vermis oyleyse hata veren code dosyasini program uzerinden silin tekrar yuklemek istediginiz dosyayi gosterin telden yaziyorum capslari tam okuyamadigim icin aklima gelen bu yada aydin abi bu konuyla daha once baskasini yonlendirmisti
Edit;tekrar caps lara baktimda boot versiyonunuz 1.25

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
arkadaşlar ben fw yükleme esnasında şöyle bir sorunla karşılaştım nasıl hallederiz bu arada telefonumun bootloader versiyonu v3.0

birde generic türkçe fw yükleme esnasında şu sorunla karşılaştım

1. Mesajdaki CFW benim eski CFW lerimden biri. Onunla uğraşmayalım şimdilik.

2. ve 3. resimdeki hatayı aşmak için boot suz yükleme yapabilirsiniz.
Bunun için Download Option>AP kısmının altındaki Boot yazan yerdeki check işaretini kaldırmalısınız.
Bu durumda yükleyecektir. Boot suz yüklemek en güvenli yoldur, problem olmaz. Yanlız Boot versiyonunuz eski kalmış bir ara boot lu bir versiyon atmanız veboot u güncellemeniz ilerde CFW yüklemenizde yaşayabileceğiniz problemleri önler.

Kolay Gelsin

zangoo

zangoo

Üye
cihaz italyadan gelme ve demo cihazmış reklamlarda kullanılmış ve banakadar ulaştı şimdi ben buna türkçe CFW yüklemek istiyorum fakat dediğiniz gibi Download options ten boot çek işaretini kaldırdım yine bootloader hatası verdi halbuki telefon boot modundayken bootloader version v3.01 yazıyor ama 1.25 olduğunu söylüyorsunuz. eğer 1.25 ise şimdi bunun bootloader versiyonunu nasıl yükseltirim alttada fw bilgilerini gösteren ekran görüntüsünü veriyorum

ungood20

ungood20

Üye
kolay gelsin ark lar flas ile yüklemen gerk diyorlar bazılarında varmış costomlarda versiyon yükselten
yardımcı olurlar bende artık 1 hafta sonra artık costom atıcam

pLyBcK

Üye
ne kadar sakar bir adamım telefonu 4 . kez düşürdüm kasa kozmetic olarak
kötü duruyo ancak düşmelere bakarak yinede az bile ama sistemde hiç sorun yok
beyaz ile işaretledigim alttaki yerler çatladı en üstte ise ezik var moral sıfır oldu

hocam senin telefona bişei olmamışki =)) benim telefonum 2 haftadır serviste ve hemen geleceğede benzemio =)) yağmurlu bir günde arabadan inerken teli düşürüyorum eve çıkıorum 10 dk geçio telin olmadığını farkediorum aşaya iniorum bi bakıorum telin üstünden araba geçmiş her bi parçası biryerde atrı birdaha belirtiyorum yağmurlu bir gün =)) tel servise gitti 1200-1400 arası olur dediler neyseki samsung servisinin üst düzey yetkilisi dayımın arkadaşı çıkıyo 450 liraya yapılıyo =)) bu arada paylaşımlar çok güzel ellerinize sağlık. birde bu programlardan çok oyunlara ağırlık verseniz çok iyi olur =)) başarılarınızın devamını dilerim..:bye2:

aydink_1903

aydink_1903

Üye
cihaz italyadan gelme ve demo cihazmış reklamlarda kullanılmış ve banakadar ulaştı şimdi ben buna türkçe CFW yüklemek istiyorum fakat dediğiniz gibi Download options ten boot çek işaretini kaldırdım yine bootloader hatası verdi halbuki telefon boot modundayken bootloader version v3.01 yazıyor ama 1.25 olduğunu söylüyorsunuz. eğer 1.25 ise şimdi bunun bootloader versiyonunu nasıl yükseltirim alttada fw bilgilerini gösteren ekran görüntüsünü veriyorum
Şu meşhur telefon, ona yapabilecek fazla birşey yok. Belki servis ücretiyle yardımcı olabilir. Onlar bizden daha farklı proglar kullanıyorlar.

Kolay Gelsin

orcunakyol

orcunakyol

Üye
n2o3deki mesaj müziğini biri upload edebilir mi ?

güzel bir kronometre ben kullanıyorum memnunum : )

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Görmemişim galiba sağol abi.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
homescreen ORANGE Tsunami

indirdiginiz dosyanın içinde bulunan sys ve private klasorunun içinde bulunan dosyaları yine telde yani isimdeki klasörlere tasıyın ve ana ekran bölümünde gözükücektir

iyi forumlar

ungood20

ungood20

Üye
cihazı ilk aldığım gün düşürdüm bir daha düşmedi=) foto rafın belli olmuyor sizin

egemen90

Üye
arkadaşlarben samsung i8910 HD telefon alcam fakat bazı sorularım olcak site lütfen beni aydınlatrmısınız kullanıcı olarak sizler :)
not: telefonum 24 saat internete bağlı olcak
1) mail geldiğinde beni otamatik olarak direk mesaj gelmiş gibi uyarır mı _? program mı yüklemem gerekiyor ) yüklediğim bu programı arka planda çalıştırabilirmiyim_? benim için önemli bu durum _? yoksa ben tek tek kendim mi bakcam maillerime ?
2) msn programı yüklediğimde arka planda çalıştırıp yine nette gezebilrimiyi? bu program arka planda çalışırken bana uyarı verir mi?
3) Ben telefonu yaklaşık 1,5 saat teknosada inceledim webde gezinirken akbankta hesabıma girmedim , şifreyi sanal klavyeden yazmam gerekiyor fakat tuşalara tıkladığımda şifre sekmesine yamıyor , teknosa çalışanı bana bu tip bankacılık işlemlerini desteklemediğini söyledi bu telefonun , inanasım gelmedi , acaba yapılabiliyor mu _?
bu üç sorun için beni aydınlatırsanız çok iyi olur :)
şimdiden teşekkürler

orcunakyol

orcunakyol

Üye
arkadaşlarben samsung i8910 HD telefon alcam fakat bazı sorularım olcak site lütfen beni aydınlatrmısınız kullanıcı olarak sizler :)
not: telefonum 24 saat internete bağlı olcak
1) mail geldiğinde beni otamatik olarak direk mesaj gelmiş gibi uyarır mı _? program mı yüklemem gerekiyor ) yüklediğim bu programı arka planda çalıştırabilirmiyim_? benim için önemli bu durum _? yoksa ben tek tek kendim mi bakcam maillerime ?
2) msn programı yüklediğimde arka planda çalıştırıp yine nette gezebilrimiyi? bu program arka planda çalışırken bana uyarı verir mi?
3) Ben telefonu yaklaşık 1,5 saat teknosada inceledim webde gezinirken akbankta hesabıma girmedim , kodu sanal klavyeden yazmam gerekiyor fakat tuşalara tıkladığımda şifre sekmesine yamıyor , teknosa çalışanı bana bu tip bankacılık işlemlerini desteklemediğini söyledi bu telefonun , inanasım gelmedi , acaba yapılabiliyor mu _?
bu üç sorun için beni aydınlatırsanız çok iyi olur :)
şimdiden teşekkürler
merhaba,
Roadsync programı var yüklemeside oldukça basit ve kullanışlı ayarlarsan mail geldiğinde ayarladığın ses tonu ile seni uyarıyor arkaplanda çalışıyor.Bir çok seçeneğide mevcut

Slick diye msn programı var oldukça kullanışlı arkaplanda çalışıyor ve biri yazınca ekranda üstte ufak bir uyarı cıkıyor yazan kişinin adı yazıyor kayan yazı şeklinde.yani kullanışlı epey

Destekliyor 4 banka hesabım var hepsine giriş yapabiliyorum şuana kadar sorun yaşamadım.

iyi forumlar

Üst Alt