samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
SAMSUNG Mobile USB DRIVER(4.40.7.0) v1.6
PHONE_driver
bu ikisi klasör hainde bu ikisini kuruyom sonra msxml kuruyom
studio gereksiz deniyordu =) ?

aksine tam tersi sadece studio yetiyor diğerleriyle ugrasmak gereksiz bence.

lk1973

Üye
aydink_1903 dostum. Konuyla ilgisiz ancak teknolojiye merakınızı bildiğimden dolayı yarın itibarıyla yeğenim ingiltereden benim için ipad 3g 64 gb getirecek. Bu cihaz hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi alabilirmiyim acaba?
Saygılar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydink_1903 dostum. Konuyla ilgisiz ancak teknolojiye merakınızı bildiğimden dolayı yarın itibarıyla yeğenim ingiltereden benim için ipad 3g 64 gb getirecek. Bu cihaz hakkında görüşlerinizi ve önerilerinizi alabilirmiyim acaba?
Saygılar
Dostum sahip olmadığım cihazla ilgili yorum yapmayı sevmiyorum. Sağdan soldan duyma ieyler oluyor bir kısmıda kullanıcı yetersizliğinden yayılan şeyler. Tavsiyem kullanıcı görüşlerini okumandır.

Bunun gibi

Kolay Gelsin

ungood20

ungood20

Üye
greats ! =)
kendi uptadesini yaptım bu sefer xp de kendi orjinal fw yükledi

resimler geliyor

ne olur olmaz diye yedek aldım ama download gectiği icin cıkarmadım formatsız yükledim sorun olurmuki
16 atmadım telefonada hard atmadım
>>>>>

onekc55

Üye
dünya kupasının başlamasına az bir zaman kaldı. Sahadan Mobil ile maç sokorlarını anlık takip edin.(not: ekran üstü klavyeyi kapatmayınız.)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
youtube için yeni dns ayarları

8.8.8.8
8.8.4.4

iyi forumlar

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydın abi bu wave ile i8910 ekran farkını ciziyorumda 9.398 i8910 / 8.382 wave uzunluk genişlik i8910 da 4.5 cm civarında wavede nedir

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydın abi bu wave ile i8910 ekran farkını ciziyorumda 9.398 i8910 / 8.382 wave uzunluk genişlik i8910 da 4.5 cm civarında wavede nedir

iyi forumlar
Kabaca şu şekilde

Kolay Gelsin

--------------- Ekleme ---------------

dünya kupasının başlamasına az bir zaman kaldı. Sahadan Mobil ile maç sokorlarını anlık takip edin.(not: ekran üstü klavyeyi kapatmayınız.)

Daha önce biryerde yazmıştım sanırım, Maç skorları için.

iphone.livescore.com

adresini kullanmanızı tavsiye ederim. Dünyanın hemen hemen tüm ligleri, futbol basketbol vs sporlarda var, güzel bir sayfa yapısı var.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin abi bilgilendirme için teşekkür gayet anlaşilir olmus

iyi forumlar

SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 güncelleme 06.04.2010 (unsigned)

KLACID

KLACID

Üye
aydin abi bilgilendirme için teşekkür gayet anlaşilir olmus

iyi forumlar

SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 güncelleme 06.04.2010 (unsigned)

Güzel Paylaşım İçin teşekkür ederim. Saygılarmla...

Andulin26

Üye
ben güncellenmiş SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 yükledim mlsf tam sürüm olmadı..

Ve nedense yavaş çalıştı eski sürümü tekrar yükledim..

Teşekkürler 'Ahenk'

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ben güncellenmiş SPB Software SPB Mobile Shell 3.5.316 yükledim mlsf tam sürüm olmadı..

Teşekkürler 'Ahenk'

Güzel Paylaşım İçin teşekkür ederim. Saygılarmla...

rica ederim ancak bende hiçbir sorun olmadı ne fark var derseniz pekte incelemedim

iyi forumlar

google servisleri için yeni dnsler translate dahil
http://www.maxicep.com/network-inte...e-icin-gecerli-dnsler-356716.html#post2366809

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye

Teşekkürler 'Ahenk'

F ull versiyon.

1. Music player widget eklendi
2. Operatör Widget eklendi.
3. RAM de 8MB lık düşüş sağlandı.

Buna benze 1-2 bence çok önemli olmayan şey daha var. Hız da problem yok. Aksine RAM düşüşü hem hızı hem de bataryayı olumlu etkilemiş.

Kolay Gelsin

Andulin26

Üye
Teşekkürler aydink_1903 şimdi yükledim ve tam sürüm oldu..

Çokta gerekli değil ama operatör widgetini tıkladığımda yazı çıkmıyor ve sonra proğram tekrar başlıyor bende..

Sizlerdede öylemi ?

onekc55

Üye
aydın hocam ,ahenk paylasımlar icin teşekkür ederiz.

firtina_85

firtina_85

Üye
Slm arkadaşlar ben telefonumda facebook da video izlemek istiyorum ve telefonun en son versiyonunu nerede bulabilirim.ve dns nasıl değişir.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Teşekkürler aydink_1903 şimdi yükledim ve tam sürüm oldu..

Çokta gerekli değil ama operatör widgetini tıkladığımda yazı çıkmıyor ve sonra proğram tekrar başlıyor bende..

Sizlerdede öylemi ?
Şimdi denedim operatör adı yerine Yok yazıyor, program tekrar başlatmıyor bende.

Önemli bir Widget değil ekrana atmamıştım bile, operatörümün kim olduğunu biliyorum. Eğer çift simli bir telefon olsaydı belki işe yarayabilirdi.

Kolay Gelsin

Slm arkadaşlar ben telefonumda facebook da video izlemek istiyorum ve telefonun en son versiyonunu nerede bulabilirim.ve dns nasıl değişir.
1. Facebook video için "snaptu" yükleyin. Bu konuda linki var.
2. En son versiyon çok genel bir kavram bu konuyu okursanız anlarsınız. En son Orjinal yazılım JC1 dir ve bu konuda yine download linki var birkaç sayfa geride.
3. Yine konuyu okursanız başlarda bulabilirsiniz.

Burada aynı sorulara tekrar tekrar cevap verilmiyor. En azından ben vermiyorum.

yakar_35

Üye
Merhaba herkese, faenil n2o3 turkçe paketi şu ana kadaraki en iyi fw dir. tavsiye ederim.HX v5 ,scx nanox da dahil hepsini kurmuş biri olarak n2o3 tavsiye ederim süper hız ve sorunsuz fw dir.

hocam herkez "faenil n2o3 " ten bahsediyor,kurduk falan diyorlar.lütfen indirme adresi werin bizde indirip deneyelim olmazmı??? şimdiden teşekkürler...(h)(h)(h)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
hocam herkez "faenil n2o3 " ten bahsediyor,kurduk falan diyorlar.lütfen indirme adresi werin bizde indirip deneyelim olmazmı??? şimdiden teşekkürler...(h)(h)(h)

ana dosya
türkçe dil dosyası

ilgili site

nasıl yapıldıgı ve gerekli driver dosyaları ilk msjda mevcut

iyi forumlar

Üst Alt