samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Tuş kilidi var ken tuş kilidini açtığınızda saat snrdan mı yenılenıyor ?

Yani diyelim saat 16.00 tuş kilidi yaptınız 16.30da tuş kilidini açıyorsunuz ve ekranda önce 16.00 yazıp daha sonra mı 16.30 oluyor ? Kullanan varsa denerse sevinirim.

Andulin26

Üye
evet o şekilde oluyor..

orcunakyol

orcunakyol

Üye
hımm teşekkür ederim.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sbp final surumu gibi gayet guzel tesekkurler

@Aydin abi turkiyedeki bada tanitimina gidicenmi ustte reklam cikiyor emirganda falan diye davet edersen bizde geliriz

iyi forumlar

aydink_1903

aydink_1903

Üye
sbp final surumu gibi gayet guzel tesekkurler

@Aydin abi turkiyedeki bada tanitimina gidicenmi ustte reklam cikiyor emirganda falan diye davet edersen bizde geliriz

iyi forumlar
İptal edilen İstanbul gününü 1 Haziranda yapıyorlar demekki güzel haber.

Uygulama geliştirici sayılmam o yüzden gitmeyi düşünmüyorum, onu bırak bu ara çok meşgulüm bugün sıgara içmek dışarı çıktım maksimum 10dk geldiğimde SPB Shell ekranında cevapsız arama 8, mesaj 6, Email 15 yazıyordu. Resmen çıldırtan bir gündü. Bu ara iş yoğunluğu çok fazla Wave çıksa bu ara çok fazla kurcayalayamam diye korkuyorum :)

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
abi oyogunluk aynen bendede var yapilacak listem 13 adres yaziliydi bu gun ancak 4 tanesine gidebildim ayrica buyuk bir iste aldim bugun bende birden aklima geldi gitmiyelim hatta gidenlere engel olsak ta olur talep cok olursa bunlar cikis fiyatiniyuksek tutar:naughty::ehe

lk1973

Üye
sbp shell müthiş. Teşekürler paylaşımı yapan arkadaşlara. Tam telefondan sıkılıyorum böyle bir şey oluyor, tekrar zevkle kullanıyorum. Güzelce düzenledim sık kullandıklarımı falan. Pile de önemli bir etki yapmaz ise ideal kullanımı olur bu telefonun sbp.
Saygılar...

onekc55

Üye

ungood20

ungood20

Üye
samsung win7 mobile üzerinde de calışıyor bir sürü videolar var hemde sağlam kişilerin hesaplarında
bada tanıtımına istanbuldaki üyeler gitsede video cekse telefonla veya video kamera ile bir yere uplasalar yada youtubeye felan
ben burdaki her şenliği kayıt ediyorum üniversitede

onekc55

Üye
sbp shell kullanımı ( ipucu)
icon düzenleme:bir iconun üzerine parmağınızı basıp hafif bir basınç uygularsanız bir pencere
açılır.
sil: iconu siler
görünümü düzenle:iconu başka bir konuma taşıyabilirsiniz.
görünüm yüzünü değiştir.( temel,küçük,orta,büyük,)
varsayılan eylem: (özellikle kişi kısa yollarında işe yarıyor.)
kişi kartını aç
cep ara( tavsiye ederim kişi ismine tıkladığınızda başka bir menü açmayıp kısayoldaki kişiyi arıyor)
sms gönder
mms gönder

başlatıcı-ayarlar-giriş ekranı-kişiler butununu açarı tıklatıp;
( arama günlüğü,favori kişiler,tüm kişiler,son kulllanılanlar) tercih değiştirip
rehber sorununu giderebilirsiniz.

iyi forumlar dilerim.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
samsung win7 mobile üzerinde de calışıyor bir sürü videolar var hemde sağlam kişilerin hesaplarında
bada tanıtımına istanbuldaki üyeler gitsede video cekse telefonla veya video kamera ile bir yere uplasalar yada youtubeye felan
ben burdaki her şenliği kayıt ediyorum üniversitede
Samsung Winmo7 ile ilgili mutlaka telefon çıkaracaktır fakat internette dolaşan i8910 un benzeri telefonla verilen video yanıltıcıdır. Samsung o telefonu Winmo çalışmalarına prototip telefon olarak vermiştir. Dışı i8910 a benzemektedir, fakat i8910 da kullanılan OMAP3 processor Winmo7 ihtiyaçlarını karşılamadığından içine SnapDraggon 1GHz işlemci konulmuştur. Yani Winmo7 nin i8910 a yükleneceğini düşünenler çok fazla ümitlenmesinler. Winmo7 OS minimum 1GHz işlemcide çalışacaktır. Tavsiye edilen işlemci 1.3GHz işlemcidir. Dileyen engadget.com da ilgili haberleri ve yazıları bulabilir.

Kolay Gelsin

--------------- Ekleme ---------------

i8910 ile direk alakası yok ama Samsung un en çok eleştirildiği FOTA konusunda ne kadar haklı olduğunu gösteren bir haber.

Kolay Gelsin

onekc55

Üye
ahenk paylaşım için teşekkürler.
sbp mobile hakkında çok yazdık ama 2 gündür çok farklı bir telefon kullanıyor hissi veriyor.
ayrıca pil tüketimi çok farketmedi.

iyi forumlar dilerim.

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
wikitude programının i8910 için olanı çıktı

edıt; yazılar okunmuyordu sorun fontrouter programı varsa kapatın internetbaglantısı ve gps ile baglantı kurup çaliştırabilirsiniz

ufak bilgiler örnegin bağlandınız listeden mesela youtube flickr panaromik wikitude gibi secenekleri işaretlediniz ve( nearme) yakınımda nevar dediniz bulundugunuz konumla alakalı nette ne varsa size listeliyor ve listeden istediginiz resme yada bilgiye ulasıyorsunuz

ahenk paylaşım için teşekkürler.

rica ederim ayrıca bende paylaşimlarınız için teşekkür ederim

ungood20

ungood20

Üye
mrb.
i8910 da wireles üzerinden veya bluetoth üzerinden pc ye bağlanmaya yarayan program yokmu
dedim olay kablo gerektiren işleri kablosuz yapmaz örneğin müzik atmak felan
bu şurdan aklama geldi daha iyi anlarsınız haberi okuyun:

iPhone‘un bilgisayardaki yoldaşı iTunes ile senkronizasyonu, bilindiği gibi sadece kablolu USB bağlantı ile mümkün. Hadi firmware yükseltmeleri kablo ile olsun da iki sistem de açıkken ve arada kablosuz bağlantı yöntemleri varken grafik, müzik ve uygulamaları aktarırken neden kabloya mahkumuz?
Apple‘ın ve CEO’su Steve Jobs‘un mutlaka öznel mantık temellerine oturttukları bir nedeni vardır. Ama soru, hep geçerli kalacak.
Greg Hughes adlı bir geliştirici, bu soruyu kendi kendine cevapladı ve Wi-Fi üzerinden iTunes senkronizasyonu yapan bir iPhone OS uygulaması yazdı.

Doğal süreci işletti; Wi-Fi Sync‘i AppStore‘a gönderdi. Ne bekliyordunuz? Kabul edilmedi.
Hughes‘ın aktardığına göre bir Apple yetkilisi kendisine, uygulamanın esasında geliştirici anlaşmasını ihlal etmediği ama yine de Apple‘ın çizdiği kırmızı çizgileri aştığı için kabul edilmediğini çıtlatmış.
Hughes da soluğu, çoğu AppStore mağdurunun ilk durağı olan Cydia‘da aldı. (Cydia, sadece jailbreak yapılmış iPhone‘larda çalışan ve AppStore gibi uygulama yüklemeye yarayan bir “izinsiz” uygulama.)
Cydia, özel olarak girilen birçok kaynaktan uygulama yükleyebildiği gibi AppStore‘a benzer ücretli uygulamalar içeren bir mağaza da sunuyor: Cydia Store. Hughes‘in AppStore kapısından dönen Wi-Fi Sync adlı uygulaması, Cydia Store‘da yerini almış. Fiyat etiketinde ise 10 dolar yazıyor. Biraz pahalı gelebilir. Ama Cydia Store‘daki diğer uygulamaların da fiyatları AppStore‘a göre biraz yüksek. Bu nedenle fazla şaşırmıyoruz. Çünkü AppStore’daki “sürümden kazanma” imkanı burada malesef yok. (İleride neden olmasın!)

Apple’ın, AppStore’de yer vermediği üçüncü sahış yazılımlarından biri olan Wi-Fi Sync’ın önüne hiçbir engel geçemiyor. AppStore’ye konulmayıp, dağıtımının önüne geçinilmesine rağmen gittikçe popülerliğini arttırmayı başaran Wi-Fi Sync yazılımı, Apple markalı cihazları USB kablosu gerekmeksizin iTunes yazılımı ile birlikte entegre olarak çalıştırabiliyor. Alanında tek olmasına rağmen ve sunduğu özellik ile birlikte kullanıcılara kolaylık sağlamısına rağmen red edilen bu yazılımı Cydia firması da kendi resmi sitesinde yayınlamaya başladı.

Özet:

( AppStore bile önüne geçmeyi başaramadı! )

Apple’ın, AppStore’de yer vermediği üçüncü sahış yazılımlarından biri olan Wi-Fi Sync’ın önüne hiçbir engel geçemiyor. AppStore’ye konulmayıp, dağıtımının önüne geçinilmesine rağmen gittikçe popülerliğini arttırmayı başaran Wi-Fi Sync yazılımı, Apple markalı cihazları USB kablosu gerekmeksizin iTunes yazılımı ile birlikte entegre olarak çalıştırabiliyor. Alanında tek olmasına rağmen ve sunduğu özellik ile birlikte kullanıcılara kolaylık sağlamısına rağmen red edilen bu yazılımı Cydia firması da kendi resmi sitesinde yayınlamaya başladı

9.9 Dolar ücrete tabi tutulmasına rağmen gittikçe popülerliğini arttıran yazılımın, indirim sayısına bakıldığında AppStore’ye geri çarılıp çarılmayacağı da henüz bilinmiyor.

Evet nofearın da dediği gibi buna benzer varmış zaten.Kastım buydu:
http://www.maxicep.com/s60-3rd-sist...60v3-symbianos9-1-unsigned-turkce-140517.html

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Merhaba,

hxv5'de thread-sms kaldırıp yerni diğerinde olan sohbeti kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Uygulama yöneticisinde thread var kaldırınca mesajlar içinde sadece adı kalıyor tıklayınca giremiyorsun.

teşekkürler iyi forumlar

onekc55

Üye
Merhaba,

hxv5'de thread-sms kaldırıp yerni diğerinde olan sohbeti kullanmak istiyorum nasıl yapabilirim ?

Uygulama yöneticisinde thread var kaldırınca mesajlar içinde sadece adı kalıyor tıklayınca giremiyorsun.

teşekkürler iyi forumlar
hyperX iki gün önce thread-sms ile ilgili sorunu giderdiğini yazmıştı.
nasıl kaldırılacağı hususunda aydın hocam yardımcı olabilir zannedersem.
iyi forumlar dilerim.

orcunakyol

orcunakyol

Üye
Teşekkür ederim, Aydın abinin cevabını bekliyorum, benim istediğim sorunun çözümü veya çözülmüşü değil aslında, thread-sms bana kullanışlı gelmedi pek daha pratik olmalı bence bu tip bişey ki v4 deki daha iyi bence.
iyi forumlar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
mrb.
i8910 da wireles üzerinden veya bluetoth üzerinden pc ye bağlanmaya yarayan program yokmu

biz iphone gibi cihazın pc yöneticisine mahkum degiliz program yüklemek için pcstudyo olması gerekmiyo zaten bluetooth üzerinden dosya aktarımı yapılıyor
ayrıca bir programa gerek yok anlattıgınızdan anladıgım kadari ile

iyi forumlar

thread-sms ile alakalı sorun resimlerin galeride gözükmesi yanılmıyorsam fwyi güncelliyerek düzeltmişti
ve thread-sms tamamen kaldırıp faneilin yada hxv4 teki sohbet yüklemeniz mümkün gözükmüyor
çünki Z sürücüsü üzerinden çaliştıgını varsayıyorum yanılıyorda olabilirim

iyi forumlar

orcunakyol

orcunakyol

Üye
thread-sms ile alakalı sorun resimlerin galeride gözükmesi yanılmıyorsam fwyi güncelliyerek düzeltmişti
ve thread-sms tamamen kaldırıp faneilin yada hxv4 teki sohbet yüklemeniz mümkün gözükmüyor
çünki Z sürücüsü üzerinden çaliştıgını varsayıyorum yanılıyorda olabilirim

iyi forumlar

ama yüklü uygulamalarda kaldırma var abi ve kaldırdım ve sonuç olarak isim duruyor ama işlev yok giremiyorsun içine

Üst Alt