Samsung S5233W [Temalı]Turkish Firmware(Şubat 2010) Açıklamalı kurulum

Sponsorlu Bağlantılar

error94

Üye
arkadaslar pc bağlantısı olayı nasıl olucak telin bende şuan yığın bellekte samsung pc studio döndirimmi ? daha temyaı yüklemedim acele cvb bkliyorum

--------------- Ekleme ---------------

ya bide bişey sorucam telefonu pc ye nasıl yedeklicez ?? yani daha doğrusu nesini yedekleyecez

gunay45

gunay45

Üye
qimo usta benim teli ilk aldığımda versiyon buydu S5233WJVJA1 arkadaşların istediği S5233WJVIG7 versiyon orjinal ise bana da lazım mümkün ise upload edermisin bide benim version çok mu eskiymiş yani arkadaşların istediğimi daha yeni

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
evet qimo türkiyede kulllanılan telefonu ilk aldığımızda içinde yüklü gelen 5233w firmware hangisiyse siteye koyabilirmisin..modlu firmwarelerden sıkıldığımız zaman hiç olmazsa orginale döneriz arşivimizde bulunsun..bekliyoruz

günay45 telefonu alalı ne kdr oldu en yeni firmware hangisiyse onu yüklesin o zmn qimo en güncel türkiye firmware olanı..

gunay45

gunay45

Üye
evet qimo türkiyede kulllanılan telefonu ilk aldığımızda içinde yüklü gelen 5233w firmware hangisiyse siteye koyabilirmisin..modlu firmwarelerden sıkıldığımız zaman hiç olmazsa orginale döneriz arşivimizde bulunsun..bekliyoruz

günay45 telefonu alalı ne kdr oldu en yeni firmware hangisiyse onu yüklesin o zmn qimo en güncel türkiye firmware olanı..

telefonu alalı 2 hafta oldu enyenisi hangisiyse onu yüklerim eskisinin yüklemem şart değil dimi

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
telefonu alalı 2 hafta olduysa en yeni firmwarelerdendir seninki...qimo versin siteye hangisini istersen onu yüklersin..

gunay45

gunay45

Üye
ben teli evkurdan aldım malum bazı ürünler soylendiği gibi çıkmaya biliyo yani eski versiyonlu telefon olabilirmi diğe sormuştum peki S5233WJVJA1 firmware elinde mevcutmu mevcutsu upload edermisin

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
yok bende mevcut değil qimoda varmış türkiye firmware..ondan bekleyeceğiz..

gunay45

gunay45

Üye
ya aramadığım yer kalmadı hep 5230wi nin var şimdi bitane buldum S523WXXJC1 diğe bi sürüm nasıl aceba bilgin varmı menüsü felan orjinal goruntu

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
S523WXXJC1 evet ben onu yükledim o da 5230w firmwaresi.telefon ilk aldığın gibi oluyor.ama 5233w ile başlayan firmware lazım daha güzel..bekle qimo yayınlayacak yarını bekle..

gunay45

gunay45

Üye
tmm kardeşim sağolasın engüzeli qimo yu beklemek teli fazla yormamak lazım

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
yok walla ben aynı gün 3-4 tane firmware yükledim değiştirdim bişey olmuyor :) dahada bir sürü firmware var temaları değişik deneyecem hepsini sıkıldığım zamanda orginale dönücem...
1- iphone firmware
2- starberry storm firmware
3- 6 in 1 firmware 6 temalı
4- iphone grey firmware
5- S523WXXJC1 firmware 1 günde bunları denedim :)

gunay45

gunay45

Üye
bende dün gece 4e yakın firmware denemiştim ama 2.den sonra yuklerken amss yi yuklerken eror vermeye başlamıştı çok korkmuştum ama bataryayı çıkarıp takınca düzeldi allahtan :D

secozel

Üye
Selamlar. S5233 star WİFi yeni aldım. Bu telefona iş cep anahtar yüklenmiyor mu? Bilgisi olan arkadaş var mı?

gunay45

gunay45

Üye
qimo usta sabırsızlıkla beklyoruz firmware yi

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar bende olan firmware S523WXXJC1 versiyonuymuş ama buda orjinaldir.Yani herhangi bir değişim yoktur.Videosuda mevcut.İnceleyip görürsünüz zaten.Dediğiniz sürümüde bulursam eklerim.

pakitotiesto83

pakitotiesto83

Üye
S523WXXJC1 5230w oluyor cihaz..şuan bende yüklü.türkiye için olan sürümlerden bulabilirsen iyi olur 5233w olanlardan..elmizde bulunsun..çünkü 5230w ile 5233w firmware arasında ufak tefek farklar var..en basiti oyun yüklerken 5230w da tek tıklamayla yüklemiyor oyunu ama 5233w da 1 kere tıklayınca yüklendi diyor..ve bazı çeviriler eksik ( fotoğraf-fotogrf) (tamam-tmm) gibi çeviriler var,5233w da dokunmatik daha hassas çalışıyor,5230w S523WXXJC1 dokunmatik msjlarda 2 kez dokunmak gerektirebiliyor..benim gözlemleyebildiğim bunlar..

S5233WJVJA1 veya S5233WJVIG7 bunlar türkiye 5233w olması lazım bunları bulabilirsen iyi olur.arşivimizde bulunsun..teşekkürler qimo.

gunay45

gunay45

Üye
S523WXXJC1 bu versiyonu biraz önce indirdim ama içinde 2 tane rsrc2 dosyası var birinde low diğerinde ise mid yazıyo hangini yüklümem gerekyo

arkadaşlar ingilizcesi iyi olan biri şu siteyi inceliyebilirmi bazı firmware ler var galiba mayıs ayından felan bahsediyo tam bilmediğm için link vereyim dedim

qimoo

qimoo

Üye
    Konu Sahibi
S523WXXJC1 bu versiyonu biraz önce indirdim ama içinde 2 tane rsrc2 dosyası var birinde low diğerinde ise mid yazıyo hangini yüklümem gerekyo

Low yazanı.Konudaki açıklamaya dikkatli bak orda yazıyo zaten.

Arkadaşlar orjinal firmware olarak S5233WJPIH4 sürümünü buldum isteyen varsa atıcam.

Üst Alt