KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

ilkayci

ilkayci

Üye
Teşekkürler.. Tek sorun cihaz açılmıyor ve bu kadar niye oyalandılar acaba. Telefonu direk kendin mi gönderdin yoksa aldıgın yer aracılığıyla fln mı? kendin gönderdigin zaman öncelik sırası senin oluyormuş servisten gelenleri ya da cep teelfonculardan fln gelenleri ikinci plana atıyorlarmış diye duydum.

yok elden verdim kvk'ya. kız sadece açılmıyor yazdı. ama sorun çoğunda olduğu gibi ekranda çizgileşme olup kapandı bir daha da açılmadı.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
yok elden verdim kvk'ya. kız sadece açılmıyor yazdı. ama sorun çoğunda olduğu gibi ekranda çizgileşme olup kapandı bir daha da açılmadı.

Hayırlısı bakalım bekle. İnş hayırlısıyla sağlam gelsinde. Zaten çok yazıncada baktıklarını sanmıyorm ben :)

hackerhan

hackerhan

Üye
ilkayci

ilkayci

Üye
21. iş günü :) son 9 gün hadi bakalım, değişme yok :) bu kadar beklemişken 30 iş günü olmasını istiyor insan ya :)

hackerhan

hackerhan

Üye
21. iş günü :) son 9 gün hadi bakalım, değişme yok :) bu kadar beklemişken 30 iş günü olmasını istiyor insan ya :)

30 günde yollamazlarsa onlara ayıp valla.:pro: sana da hayırlı olsun:ehe

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi

30 iş günü geçsin istiyorsunda arkadaş 30 iş günü dolduktan sonra ne kadar uğraşacagını biliyon mu?? en az 2 ay daha telefonsuz kalacan :)

hackerhan

hackerhan

Üye
Benim tel hallolmuş mesaj geldi gelin alın diye:)

ilkayci

ilkayci

Üye
ya yenisini versinler de 2 ay daha telefonsuz kalayım :) 22. iş günü :) umarım yapamazlar da uğraştırmadan yenisini yollarlar :D sana da hayırlı olsun hackerhan :)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Benim tel hallolmuş mesaj geldi gelin alın diye:)

Hayırlı olsun kardeş ne için göndermiştin halletmişlermi sorunlarını paylaşırsan seviniriz.

--------------- Ekleme ---------------

ya yenisini versinler de 2 ay daha telefonsuz kalayım :) 22. iş günü :) umarım yapamazlar da uğraştırmadan yenisini yollarlar

Umarım istedigin olur kardeş. Ama bence uğraşmaktansa yapıp göndersinler telefonunu çünkü sonra pişman olabilirsin hemen yenisini vermiyorlar 30 iş günü geçti diye uğraştırırlar.:oke:

hackerhan

hackerhan

Üye
Arıza CHR:Şarj Problemi (Genel)
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
POW-Açılmıyor
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
SIM:Sim Kartı kabul etmiyor

sorun bunlardı yazmıştım kardeş bakalım şarj olmuyor diye bi uyarı verdide doluyor şimdi olmuştur inşallah.AMa kasa ekran felan yenisi ile değişmiş.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Arıza CHR:Şarj Problemi (Genel)
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
POW-Açılmıyor
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
SIM:Sim Kartı kabul etmiyor

sorun bunlardı yazmıştım kardeş bakalım şarj olmuyor diye bi uyarı verdide doluyor şimdi olmuştur inşallah.AMa kasa ekran felan yenisi ile değişmiş.

ha evet hatırladım kusura bakma kardeş. Bana yakın olan cihaz seninkiydi hemen hemen aynı sorunlarla gönderdim bende. ilk aldığım gün kendi kendine yeniden başlıyordu benim tel format attıktan sonra düzeldi olursa sende aynısını yap benim gibi servise sövme :) hayırlı olsun sorunun halolmus.

serif0127

Üye
kardeş telefonun arıza bilgilerini yazmışlar swap emanet telefon demek yani senin anllıyacan bu telefon yüksek seviyeye gitmişse 1 aydan evvel gelmez büyük bir ihtimalle cihaz değişimi yapılır oda 45 günü bulur bölge teknik servisin yapamadığıyla yüksek seviye o kadar uğraşmaz sonuçta kvk o telefonu finlandiya ya fabrikaya gönderip yenisini ister oda 45 günden aşağı gelmez geldiğindede yurtdışı cihaz kaydını yapmazlarsa 1 hafta sonra telefon çekmez kapanır 3-5 günde cihaz kaydıyla uğraşırsın.

hackerhan

hackerhan

Üye
kardeş telefonun arıza bilgilerini yazmışlar swap emanet telefon demek yani senin anllıyacan bu telefon yüksek seviyeye gitmişse 1 aydan evvel gelmez büyük bir ihtimalle cihaz değişimi yapılır oda 45 günü bulur bölge teknik servisin yapamadığıyla yüksek seviye o kadar uğraşmaz sonuçta kvk o telefonu finlandiya ya fabrikaya gönderip yenisini ister oda 45 günden aşağı gelmez geldiğindede yurtdışı cihaz kaydını yapmazlarsa 1 hafta sonra telefon çekmez kapanır 3-5 günde cihaz kaydıyla uğraşırsın.
ben yolladım bi ton sorunla 10 iş gününde geldi.Yüksek seviyeye gönderilmişti ankaradan.

ha evet hatırladım kusura bakma kardeş. Bana yakın olan cihaz seninkiydi hemen hemen aynı sorunlarla gönderdim bende. ilk aldığım gün kendi kendine yeniden başlıyordu benim tel format attıktan sonra düzeldi olursa sende aynısını yap benim gibi servise sövme :) hayırlı olsun sorunun halolmus.

ilk basışta felan açılmıyor tel.Anormal olmuş sanki biraz.Bi bit yeniği var ama çalışmayacak sanki ben tekrar veriyim.Hard formatda attım düzelmedi ya.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaş cevabın için sağol ama eğer bu cevap ilk mesaja konuyu açtıgım msjaysa keşke tamamını okuyup konuya öyle yazsaydın çünkü benim sorunum 10 iş gününde halledildi ve yüksek seviyede parça degişimi yapıldı. yani öyle 1 aydan evvel gelmez 45 gün ugrasırsın diyerek sorunu olan arkadaşları korkutmayalım servis bence ilgileniyor ve zamanında gönderiyor. en azından bana öyle oldu.

ilk basışta felan açılmıyor tel.Anormal olmuş sanki biraz.Bi bit yeniği var ama çalışmayacak sanki ben tekrar veriyim.Hard formatda attım düzelmedi ya.

hadi ya kötü o zaman. tekrar gönder diyecem ama yine telefonsuz kalacan. İnşallah çok uğraşmazsın kardeş.

mutluadam

Üye
lhub nokia laboratuvarı demek. yani daha üst bir onarı myerine gönderilmiş. ben şarjın az gitmesi (normal kullanımda 1 gün )sorunundan 3 kez gönderdim hiç bi şey değişmedi :) parça değiştirildi v.s diyor ama yine aynı yine aynı. birde çoğu kişi aynı şeyi yazıp duruyor. bende bu telefonda arıza değil normali böyle diye kannat getirdim sonunda. kimide yoğun kullanımda 3-4 gün gidiyor falan diyor ama yani artık yoğun kullanımdan kastı ne ona göre değişir. valla ben gün boyu aralıklarla internete girip çıkıyorum en çok yaptığım şey bu ve en fazla 1-1.5 gün gidiyor. aslında günde 20 kez girip çıksam internete o da 1 dk lık falan bir süre olur yani hadi toplamda 30 dk olsun yani bu durumda yinede 1-1.5 gün gitmesi normal gelmiyor bana. ama göndermekten de bıktım servise. olmazsa sonuna kadar direncez telefonu değiştirene kadar servis. neyse tabiki kimse istemez bunların olmasını ama işte şans..

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
lhub nokia laboratuvarı demek. yani daha üst bir onarı myerine gönderilmiş. ben şarjın az gitmesi (normal kullanımda 1 gün )sorunundan 3 kez gönderdim hiç bi şey değişmedi :) parça değiştirildi v.s diyor ama yine aynı yine aynı. birde çoğu kişi aynı şeyi yazıp duruyor. bende bu telefonda arıza değil normali böyle diye kannat getirdim sonunda. kimide yoğun kullanımda 3-4 gün gidiyor falan diyor ama yani artık yoğun kullanımdan kastı ne ona göre değişir. valla ben gün boyu aralıklarla internete girip çıkıyorum en çok yaptığım şey bu ve en fazla 1-1.5 gün gidiyor. aslında günde 20 kez girip çıksam internete o da 1 dk lık falan bir süre olur yani hadi toplamda 30 dk olsun yani bu durumda yinede 1-1.5 gün gitmesi normal gelmiyor bana. ama göndermekten de bıktım servise. olmazsa sonuna kadar direncez telefonu değiştirene kadar servis. neyse tabiki kimse istemez bunların olmasını ama işte şans..

Abi öncelikle cevabın için teşekkür ederim. Abi diyorum çünkü senin konunu ayrıntılı okumuştum. servise gönderdigini ve neler yaşadğıını biliyorm baya da takip ettim. Ben servise bi kere gönderdim ondada sorunum düzeldi ama şarj konusunda bişey demiyorm çünkü şarj herkesde aynı olan bişey bence 3-4gün gidiyor kullanıyorm diyenler yalan söylüyor hiç kullanmasan bile sadece açık dursa bu telefonun şarjı 3-4 gün gitmez gibi geliyor. ben sana gün içinde sürekli mesaj yazıyorm ve maximum 1 saat müzik dinliyorm 1.5 gün gidiyor. Bununla ilgili araştırma yaptm biraz kore malı batarya ile şarj ömrü daha uzun olabiliyormuş ama o bataryayı nerden bulacagımıda bilmiyorm. içinden çıkan orjinal batarya neden bu kadar düşük performans gösteriyor onuda bilmiyorm. artık dedgin gibi yapacak bişey yok kullanacaz böyle :)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Üstat geçmiş olsun 1 ay olmus en kötü ihtimalle 25 iş günü demek hala cihazdan haber çıkmaması çok garip.Bir haftaya kadar umarım ses çıkmazda paranı geri alma hakkın doğar.Olmadı Tüketici(aleyhıne karar alan) mahkemelerde bir şansını denemendir

hackerhan

hackerhan

Üye
hadi ya kötü o zaman. tekrar gönder diyecem ama yine telefonsuz kalacan. İnşallah çok uğraşmazsın kardeş.

aynen öyle kardeş büyük ihtimal yine telefonsuz kalacağım.

ilkayci

ilkayci

Üye
23. iş gününden herkese merhaba :) henüz bir gelişme yok. Telefonla gelen batarya çin malı idi bu arada bende. sizce bu normal mi?s izde de böyle miydi?

hackerhan

hackerhan

Üye
bende çin malı orjinal damgalı ama,Benim tel düzelmiş ya normal format attım kapanma sorunu yok,açmak içinde 5 6 sanıye açma tsuna basılı tutmak gerekıyo yoksa açmıyo.

Üst Alt