KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
anladım. inşallah alırsın bir an önce. telefondan soğutuyorlar insanı varya :)) o kadar para veriyorsun üstüne bi de şu çektiğimiz eziyete uğraştığımız işlere bak ya...

Not: [email protected] - konuyla ilgili yardm edebilecek ya da benim yardm edebilecegim bişey olduğunu düşünüp soru sormak isteyenler varsa eklesin ltfn.

erkara_64

walla hayatım da nokıa 3310 dan sonra ikinci kez nokıam olmuştu nasip olmadı tam kullanmak bu yüzden açıkcası nokıa dan soğudum..bir daha alacağım telefon kesinlikle nokıa olmayacak.toshıbag810 vardı bende adamlara mail attım sitesine simlock sorunu vardı adamlar gönderin dediler 1 haftada sıfır cihaz gelmişti elime bunda 1 ay oldu hala bekliorum

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
30 işgününü geçerse alma kardeşim tlfn gelse bile. tüketici haklarına başvur. para iadesi iste. benim telefon gelmezse öyle yapacam. ama inşallah sorunsuz ve çabuk bi şekilde gelir..

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar telefonu online takipte bugün tekrar kontrol ettim. ve durum aşağıdaki gibi. teslimat bekliyor işlemler bitmiş fakat anlamadığım ne işlem yapılmış parça mı değişmiş ne olmuş hiç bir bilgi girilmemiş. Aynen göndermezler inşallah telefonu. 2-3 gün içerisinde gelir dedi telefoncu. Gelince görecez bakalım ne olmuş ne yapmışlar. Eğer hesabıma uyarsa değiştirecem zaten bu telefondan soğudum artık..

ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti Dahili
Alınan Parça 1xKALEM-
1xMMC CARD YOPK-
1xPİL BL5J 4620409306S20269-
Müşteri Şikayeti
KASA ÜST KISIMDA AÇIKLIK OLUYOR.. KENDİLİĞİNDEN KAPANIP AÇILIYOR. ARKA KAPAKTA BOŞLUJK OLUYOR. TEL. ÜZERİNDEKİ TUŞLARDA KAPAKLARDA RENK ATMASI OLUYOR. KAPAKLARDA ESNEKLİK OLUYOR TUTMUYOR. TEL. KİLİTLENİYOR.
IMEI/Değişim
Değişim Tarihi Emanet Cihaz Teslim
Geri Alma Tarihi

Yüksek Seviye 152-TS Ankara Kayıt Tarihi 4/5/2010 15:56:42
Servis Durumu :Teslimat Bekliyor
Arıza
COS:Kozmetik Problemi (Genel)
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
PRG:Uygulama Hataları (Genel)
Tamir RT - Onarım Transferi
Değişen Parça Swap HAYIR
Yeni IMEI
Fatura Bilgisi TL

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Arkadaşlar telefonu online takipte bugün tekrar kontrol ettim. ve durum aşağıdaki gibi. teslimat bekliyor işlemler bitmiş fakat anlamadığım ne işlem yapılmış parça mı değişmiş ne olmuş hiç bir bilgi girilmemiş. Aynen göndermezler inşallah telefonu. 2-3 içerisinde gelir dedi telefoncu. Gelince görecez bakalım ne olmuş ne yapmışlar. Eğer hesabıma uyarsa değiştirecem zaten bu telefondan soğudum artık..

ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti Dahili
Alınan Parça 1xKALEM-
1xMMC CARD YOPK-
1xPİL BL5J 4620409306S20269-

Müşteri Şikayeti
KASA ÜST KISIMDA AÇIKLIK OLUYOR.. KENDİLİĞİNDEN KAPANIP AÇILIYOR. ARKA KAPAKTA BOŞLUJK OLUYOR. TEL. ÜZERİNDEKİ TUŞLARDA KAPAKLARDA RENK ATMASI OLUYOR. KAPAKLARDA ESNEKLİK OLUYOR TUTMUYOR. TEL. KİLİTLENİYOR.

IMEI/Değişim
Değişim Tarihi
Emanet Cihaz Teslim
Geri Alma Tarihi

Yüksek Seviye
152-TS Ankara Kayıt Tarihi 4/5/2010 15:56:42
Servis Durumu :
Teslimat Bekliyor
Arıza
COS:Kozmetik Problemi (Genel)
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
PRG:Uygulama Hataları (Genel)

Tamir RT - Onarım Transferi
Değişen Parça
Swap HAYIR
Yeni IMEI
Fatura Bilgisi TL

daha cooooookk beklersin ben azmı bekledim dile kolay 47 gün :)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
daha cooooookk beklersin ben azmı bekledim dile kolay 47 gün :)

Yarın ya da cuma günü telefon elimde kardeş merak etme.. ;) Teslimat bekliyor demek onarım işlemleri tamamlandı telefonunuzu alabilrisniz demek. Kargodadır şuan.

alicem123

alicem123

Üye
Yarın ya da cuma günü telefon elimde kardeş merak etme.. ;) Teslimat bekliyor demek onarım işlemleri tamamlandı telefonunuzu alabilrisniz demek. Kargodadır şuan.

Telefon elınde olur ama telefonun işlem görmüş hiç bir parçası değişmemiş büyük olasılık telefon verdıgın gıbı elıne gecıcek :)

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye

gör bak haftaya kalacak inş yanılırım ama hic ümidim yok cünkü gecmişten tecrubeliyim gör haftaya kalacak :P:

camecula

camecula

Üye
30 iş günü içinde gelecektir maksimum süre olarak garanti dahilinde böyle yazar.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
gör bak haftaya kalacak inş yanılırım ama hic ümidim yok cünkü gecmişten tecrubeliyim gör haftaya kalacak :P:

evet haftaya kalabilir belki çünkü bugün veriliyormuş kargoya.

--------------- Ekleme ---------------

Telefon elınde olur ama telefonun işlem görmüş hiç bir parçası değişmemiş büyük olasılık telefon verdıgın gıbı elıne gecıcek :)

bende ondan korkuyorum zaten. acaba işlem yapmadan aynen gönderirler mi diye. ama bugün aradım kvkyı benim cihazım teslimat bekliyor diyor ama hiç bi işlem girilmemiş ne yapıldığı yazılmıyor bu nasıl iş dedim. bekletti biraz imei fln istedi baktı. mekanik parça değişimi yapılmış diyor o ne demekse. kasa açıklığı var onu düzeltmeden göndermeyin dedim çözülmüş probleminiz dedi. cihaz gelsin bakacaz çözülmüşmü...

inş gelir ben 47 gun bekledim :)

tamam sen 47 gün bekledin ama teslimat bekliyor yazdıktan sonra mı bekledin 47 gün? ben göndereli 13 servise ulaşalı 10 gün oldu şuan. şuan benim için çabuk gelmesi pek önemli değil ama sorunsuz gelmesi çok önemli. zaten belirttim kurtulabilirsem satacam soğuttular telefondan.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet haftaya kalabilir belki çünkü bugün veriliyormuş kargoya.

bende ondan korkuyorum zaten. acaba işlem yapmadan aynen gönderirler mi diye. ama bugün aradım kvkyı benim cihazım teslimat bekliyor diyor ama hiç bi işlem girilmemiş ne yapıldığı yazılmıyor bu nasıl iş dedim. bekletti biraz imei fln istedi baktı. mekanik parça değişimi yapılmış diyor o ne demekse. kasa açıklığı var onu düzeltmeden göndermeyin dedim çözülmüş probleminiz dedi. cihaz gelsin bakacaz çözülmüşmü...

tamam sen 47 gün bekledin ama teslimat bekliyor yazdıktan sonra mı bekledin 47 gün? ben göndereli 13 servise ulaşalı 10 gün oldu şuan. şuan benim için çabuk gelmesi pek önemli değil ama sorunsuz gelmesi çok önemli. zaten belirttim kurtulabilirsem satacam soğuttular telefondan.

SATACAKMISIN satacaksan ben talibim almaya fiyatını söyle :)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
SATACAKMISIN satacaksan ben talibim almaya fiyatını söyle :)

Evet kardeş satacam. Ne verirsin. Telefonun durumunu biliyorsun. Sıfır 600 liraya aldım 2 ay kullandım ve 10 gündürde serviste kasa açıklığının ve takılmaların fln düzeltildiğini söylüyorlar bugün ya da yarın gelir. bi fiyat söyle anlaşabilirsek ikimiz içinde iyi olur. Çok severek isteyerek almıştım ama nedense soğudum.

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
Evet kardeş satacam. Ne verirsin. Telefonun durumunu biliyorsun. Sıfır 600 liraya aldım 2 ay kullandım ve 10 gündürde serviste kasa açıklığının ve takılmaların fln düzeltildiğini söylüyorlar bugün ya da yarın gelir. bi fiyat söyle anlaşabilirsek ikimiz içinde iyi olur. Çok severek isteyerek almıştım ama nedense soğudum.

kardes 300 veririm ?

0k3y'S

Üye
Bak şimdi iyi dinle beni adamım ;

İlk olarak sen tel.ini KVK'ya yolladıktan sonra KVK bulunduğu şubedeki Onarım-Bakım bölümünde yeterli malzeme bilgili eleman ve yedek parça bulursa oracıkta hallederki sen 1 haftadır bekliyor gibisin ?

-Ardından eğerki yukarıda kast ettiğim gerekli etmenler yoksa şube kendisine en yakın ve bunu halledebilecek etmelere sahip en yakın bayii (ki bu şehirler arası olabilir ama feci bir sorunda tel. turt dışına cıkartılır oradada düzlmesse yeni telefon verilir) tel.i yollar.

-Gönderilen bayii Onarım-bakım bölümünde sorunla ilgilenir. (ki ... eğer Yüksek Seviye yazıyorsa telefonunun sorunu gerçektende öncelikli bir sıradadır bu yüzden önce tamirine başlanır) ve... LHUB'a gelince LHUP gönderilen bayiinin KVK'daki bilgisayar adıdır (yani bilgisayarda adı LHUB olarak geçer ;) )

Bir teşekkür yeterli ...

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Bak şimdi iyi dinle beni adamım ;

İlk olarak sen tel.ini KVK'ya yolladıktan sonra KVK bulunduğu şubedeki Onarım-Bakım bölümünde yeterli malzeme bilgili eleman ve yedek parça bulursa oracıkta hallederki sen 1 haftadır bekliyor gibisin ?

-Ardından eğerki yukarıda kast ettiğim gerekli etmenler yoksa şube kendisine en yakın ve bunu halledebilecek etmelere sahip en yakın bayii (ki bu şehirler arası olabilir ama feci bir sorunda tel. turt dışına cıkartılır oradada düzlmesse yeni telefon verilir) tel.i yollar.

-Gönderilen bayii Onarım-bakım bölümünde sorunla ilgilenir. (ki ... eğer Yüksek Seviye yazıyorsa telefonunun sorunu gerçektende öncelikli bir sıradadır bu yüzden önce tamirine başlanır) ve... LHUB'a gelince LHUP gönderilen bayiinin KVK'daki bilgisayar adıdır (yani bilgisayarda adı LHUB olarak geçer ;) )

Bir teşekkür yeterli ...

İlgilendiğin için ve cevapların için çok teşekkür ederim kardeşim. Bide şuna cevap verebilirsen. Kvkyı aradm hani hiç bilgi girilmemiş ne yaptınız telefonda dedim. Aldığım cevap mekanik parça değişimi dedi? Ne parçası bu nedir mekanik parça. Kasa açıklığını sence düzeltmişlermidir.? ya da diğer sorunları. Yoksa aynen mi gelir. bugün gelmesini ümit ediyorum olmazsa pazartesiye kalacak gibi.

Telefonum dün gelmiş. Az önce gidip aldım...

alicem123

alicem123

Üye
İlgilendiğin için ve cevapların için çok teşekkür ederim kardeşim. Bide şuna cevap verebilirsen. Kvkyı aradm hani hiç bilgi girilmemiş ne yaptınız telefonda dedim. Aldığım cevap mekanik parça değişimi dedi? Ne parçası bu nedir mekanik parça. Kasa açıklığını sence düzeltmişlermidir.? ya da diğer sorunları. Yoksa aynen mi gelir. bugün gelmesini ümit ediyorum olmazsa pazartesiye kalacak gibi.

Telefonum dün gelmiş. Az önce gidip aldım...

Geçmiş olsun :) Düzeltilmişmi sorunlar ?

YuZaRSiFTaN

YuZaRSiFTaN

Üye
evet ne olmus yani durumu nedir neler yapmıslar bir degişiklik varmı ?

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Sağolun arkadaşlar...
Evet sorunlar düzelmiş görünüyor. İlk gün kendi kendine reset atıyordu ama format attım 2 gündür bişey yok şükür. Geldiğinde telefonun ekranında bi koruma vardı çizilmesin diye serviste yapıştırmışlar sağolsunlar. Arka kapağı değiştirmişler şimdi gayet sağlam. Onun dışındaki problemler zamanla belli olur ama şimdilik düzelmş görünüyor.

KONUYLA İLGİLENEN CEVAP VEREN YARDIMCI OLAN
TÜM ARKADAŞLARA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM..

Üst Alt