kvk teknik servis LHUB ne demek?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
kvk teknik servis LHUB ne demek?
arkadaşlar 4 sorundan 2. kez 5800 ımı kvk teknik servise gönderdim ve değişimini talep ettim. ilkinde yüksek seviye karar ıverildi ikinci baktığımda da LHUB a gönderildi yazıyor bu lhub kodunun anlamı nedir bilenler yardımcı olabilirmi? saolun.

--------------- Ekleme ---------------

evet arkadaşlar bir sürü teknik servise bu cihazı gönderen arkadaşlar var. LHUB a gönderildi ne anlama geliyor bir fikri olan yookmu?

blackface

blackface

Üye
Benim Telimde LHUB'da gözüküyor. Bilen biri varsa neresi bu LHUB yazsın Lütfen... :spr

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar müjde lhub un anlamını öğrendim :D evet müşteri hizmetlerine sordum kvk nın "elektornik onarım" demekmiş.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
:) teşekkürler arkadaşım sağolasn. ee peki naparmış bunlar :))

blackface

blackface

Üye
Teşekkürler :spr 29 Marttan beri LHUB (elektronik onarımda ) telim :D

mutluadam

Üye
    Konu Sahibi
:) neyse çok aradık ama en sonunda bulduk lhub un anlamını bari :) ama ne varsa abinizde var yine:naughty:

birde bilgisayarın webinde sun java ile çalışan sayfalar 5800 de niye çalışmıyor o konu var sırada şimdi. onu da sordum kvkv ya bilmiyoruz diyo ya :off: nokia nın müşteri hizmetlerinin telini verdi anca. onu da öğrencem ama. blogu olan arkadaşlara da sordum bunu onlar bile bilmiyor öğrenip sana döncez dediler ama 1 aydır ses yok. bu konu çok önemli benim için. çünkü web de işe yarar çoğu şey bunla çalışıyor. 5 yıllık sony ericsson p990i gibi telefonlar bile açıyormuş bu java sayfalarını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...