HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

wer50ni

Üye
deneyelim

--------------- Ekleme ---------------

paralı olması kötü ücretsiz olanı yok mu

ali_bilgin

Üye
kardeşim programın kendisi telefona yüklenirken sertifika sorunun çıkarıyor daha biz nerde bu sorunu halledeciğiz:ah

freemen

freemen

Üye
N95 de yukleyemedim,hata verdi

Silinen Üye 566228

Silinen Üye 566228

Kapalı Hesap
teşekkürler eline sağlık.....

20romeo70

Üye
kardeşler yardım pls kuramıyorum (( installing root cert )) dıyor kalıyor yuklenıyor dıyor ama yuklenmıyor tel 5800 yardım plsssssssssssssssssssssssssssss

huppi

Üye
5730 xpressmusic v200 te çalışanı yokmu bunun ya... Insatalling root cert... te kalıyor daha ilerlemiyor...

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
kardeşler yardım pls kuramıyorum (( installing root cert )) dıyor kalıyor yuklenıyor dıyor ama yuklenmıyor tel 5800 yardım plsssssssssssssssssssssssssssss

Son versiyon ise helloox2 ile malesef hacklenemiyor, başka modifiye yöntemleri ile yapabilirsiniz.

5730 xpressmusic v200 te çalışanı yokmu bunun ya... Insatalling root cert... te kalıyor daha ilerlemiyor...

3 sürümüde deneyin mutlaka biriyle olacaktır.

Adilx05

Adilx05

Üye
Ne işe yaradığını biri özetliyebilir mi hiç bir şey anlamadım???

ferhatpeksoy

Üye
arkadaşlar 1,3 sürmlede bu işlem oluyor ben denedim oldu ama öncep opda sitesinten sertifika almanız lazım helloox sertifikalandırmanız lazım yoksa kurarken gerekli uygulamaya erişim izni verilmiyiyor maxi cep siteside bu programlar var arayın bulursunuz boşun bu siteyle ugraşmayın

opda sitesinden imzaladığınız butun uyglamaları yükleye bilirsiniz tlden imzaladığınız bazı programları acmaz gerekli uyglamaya erişim izni verilmiyor diyor opda sitesine iyi bakın orda program imzalama yeri var ordan imzalayın ordan imzaladığınız pırogramları tl yüklerken bu uygulaqma geliştirmek amacıyla yapılmıştır diyor uyle yükleye biliyorsunuz

ben N95 8GB HACKLEDİM İSTEDİĞİM PIROGRAMI YÜKLÜYORUM

cihancndn

Üye
arkadaslar telefonum E63 uygulamayi sis editor denen program ile kendim sertifikaladim 2030 a kadar fakat program tam yuklenmeye baslarken sertifika hatasi degil de uygulama erisimine izin verilmedi hatasi aliyorum... Cok sertifikalama yaptim byle sorun yasamadim.... Neden olablr?

'Davut

'Davut

Üye
Tesekkurler :oke:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
arkadaslar telefonum E63 uygulamayi sis editor denen program ile kendim sertifikaladim 2030 a kadar fakat program tam yuklenmeye baslarken sertifika hatasi degil de uygulama erisimine izin verilmedi hatasi aliyorum... Cok sertifikalama yaptim byle sorun yasamadim.... Neden olablr?

O yöntem hack için geçerli değildir...

cellchuck

cellchuck

Üye
Hello için Teşekkrler, bu arada 5800'ımda h*ack lenmiyor artık geçmiş olsun diyorum kendime.:DD:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Hello için Teşekkrler, bu arada 5800'ımda h*ack lenmiyor artık geçmiş olsun diyorum kendime.:DD:

İlk mesajda detaylı olarak bilgileri verdim malesef hacklenemiyor, phoneix yada jaf yöntemleri ile halledebilirsiniz diğer bölümlerde mevcut.

Nephew"

Nephew"

Üye
Paylaşım için Teşekkürler , Ama Emei numarası fln dıolar urktm bnde kaLsın ^^ :)

asdf..

Üye
ne zor işmiş bu sertifika işi hiç bişey yükleyemedim :(

skyrolen2

Üye
bunları indirp kuramıyorum bile sertifika hatası veriyor tel e50 v.07.36.0.0 07.09.2007 tarihli rm 170 yazıyor. her yontemi denedim muhakkak sertifik sornu çıkıyor hack yontemelride tam uygulanamıyoru bu yuzden lütfen bir çözüm saygıder arkadaşlar

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
bunları indirp kuramıyorum bile sertifika hatası veriyor tel e50 v.07.36.0.0 07.09.2007 tarihli rm 170 yazıyor. her yontemi denedim muhakkak sertifik sornu çıkıyor hack yontemelride tam uygulanamıyoru bu yuzden lütfen bir çözüm saygıder arkadaşlar

İlk mesajımda sertifika alımı ile ilgili link verdim o konudan yardım alarak uygulamayı imzalayıp kurabilirsiniz...

Üst Alt