HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

desires0101

Üye
arkadaşlar nokia 6720 classic hack leyen var mı?

tusubasa

Üye
bi yolu daha var sis editor ile hellox acıp modo patc rom 3 dosyayıu sertifikalayıp PAKED UID ŞİFRE F0305D6F (modo rompatc plus updater 3 dosyayı sertifikalıyoz cer dosyasını freesignerden alıyoz enson paketleyip helloxda aynı şekilde yapıyoz bu işlemden sonra başka telefonda gondere bilirsiniz onu hack yapabilrisiniz

--------------- Ekleme ---------------

başka uygulamalırda sertifikalaya biliyonuz ama paked şifre aynı şekişlde giriyoz ama bi tane yukleye biliriz ikincide aynı yaptımızda güncelleme hatası veriri aynı uyguladan iki tane olmuş gibi başka arkadaşlarınıza gondere bilir ama bi yulkeye bilir diğer uygulma parçalmaya gerek yok direk giriyoruz cunku hellexda 4 sisx uygulma olduğu için hepsini sertifikası olmadığı için uyarı verir

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
kardeş bu programın HelloOX2.v2.04 ü çıkmış ama bi türlü indiremedim indirip koyabilirmisin buraya

|Hiç|

Üye
harikasın dostum ya ellerine saglık oldu ;)

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
2.04 resmi sürüm değildir. Başkalarının düzenlediği sürümdür...
teşekkür ederim ilgin için ya sen jaktans ı tanıyonmu bi türlü ulaşamıyorum ona ozel mesaj da atamıyom ondada benim telefonumdaki sorundan var bi kaç yere konu açtım fakat hiç ilgilenmedi,bana yardım edebilir diye düşünüyorum oa ulaşabilme imkanın varsa bana yönlendirirmisin

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim ilgin için ya sen jaktans ı tanıyonmu bi türlü ulaşamıyorum ona ozel mesaj da atamıyom ondada benim telefonumdaki sorundan var bi kaç yere konu açtım fakat hiç ilgilenmedi,bana yardım edebilir diye düşünüyorum oa ulaşabilme imkanın varsa bana yönlendirirmisin

Malesef tanımıyorum...

loverman41

loverman41

Üye
usta kurdum iyi güzel ama unpacing file da kalıyor zaten teli unlocklamak için ihtiyaç duydum bin in içine giremiyorum diye.d ama olmuyo tel de sertifika sorunu hackli diye bi sorun çıkmasın? ha hellocardibe le sertifika sorununu çözdüm ama telin içine giremiyom yarrdımm!! nokia e50! v07.36 rm-170 yani son sürüm.d

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
usta kurdum iyi güzel ama unpacing file da kalıyor zaten teli unlocklamak için ihtiyaç duydum bin in içine giremiyorum diye.d ama olmuyo tel de sertifika sorunu hackli diye bi sorun çıkmasın? ha hellocardibe le sertifika sorununu çözdüm ama telin içine giremiyom yarrdımm!! nokia e50! v07.36 rm-170 yani son sürüm.d

Eklentide 3 farklı sürüm mevcut hepsini imzalayıp teker teker deneyin bazen 2.03 hackliyor, bazen 2.02 değişebiliyor yani...

loverman41

loverman41

Üye
ya bende o sertifika sorununu haleettim yani sertifikasız yükledim tele ama unpacingte hata veriyor namussuz :d artı sertifikalandırmassan unpackingte hata verirmi tüm versiyonlarda şu da tekte deniyorumda.d

artı bu unpacing aşaması kaç dakika sürüyor normalde?

hıh cık olmuyor tüm sürümleri denedim ve onaylıyorum arkadaşlar e50 de olmuyore!.d nese can sağlıyo olsun!.d bizde kasperimizi kullanmayı veririz"kaspersky yükledim oda c:sys/bin klasörüne erişmek istiyor "napalım bizde orjinalınden cracklı programlar yükleriz.d yada başka hackleme yöntemi varsa onu kullanırız.d saol teşekkür ederim yardımların için olmadı ama .D problem deil.d

loverman41

loverman41

Üye
yaptım secmanla sistem klasörleri ve bazem sertifika gidiyor bazen de hellocalibrate le oluyor e50 son sürüm ne boktanmış bea!.d ayrı bi konu açmalılk yeminle.d

crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
What's News?

13th Apr 2010
E63/E66/E71 firmware 410.21.010 are Hackable!
E63/E66/E71 new firmware was released a few days ago. The version number is 410.21.010, they are confirmed Hackable with current version HelloOX2 v2.03. kardeş bu programın sitesine girdim benim telefonun güncellenmiş versiyonunu hacklenebileceği yazıyor ama bi türlü beceremedim sorun ne sence programı kuruyorum çalıştırıyorum herşeyi yapıyor
installing root cert e gelince güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor uyarısı geliyor ve ekranda installing root cert yazısı kalıyo dahaa ilerlemiyor ne yapmalıyım daha önceki versiyonu bu program ile hacklemişdim

onur06

onur06

Üye
teşekkürler E 63 sorunsuz çalıştı

mardok

mardok

Üye
arkadaşlar 5230 da çalışır mı

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
What's News?

13th Apr 2010
E63/E66/E71 firmware 410.21.010 are Hackable!
E63/E66/E71 new firmware was released a few days ago. The version number is 410.21.010, they are confirmed Hackable with current version HelloOX2 v2.03. kardeş bu programın sitesine girdim benim telefonun güncellenmiş versiyonunu hacklenebileceği yazıyor ama bi türlü beceremedim sorun ne sence programı kuruyorum çalıştırıyorum herşeyi yapıyor
installing root cert e gelince güvenlik nedeniyle dosya çalıştırılamıyor uyarısı geliyor ve ekranda installing root cert yazısı kalıyo dahaa ilerlemiyor ne yapmalıyım daha önceki versiyonu bu program ile hacklemişdim

Sadece 2.03 sürümü ile hack yapılabildiğini yazmışlar, önceki sürümlerde kurulum tamamlanmaz.

hotbord_34

Üye
benim 5800 hiç yüklenmiyor serfika hatası veriyor nasıl yükleyebilirim

rumetep

rumetep

Üye
abi ben telefona yükledim sertifika lisans falan filan herşeyi yaptım telefona yükledim ama unpacking file yazıyor hep öyle gidiyor one ?:ağlarım:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
crazy_sersery

crazy_sersery

Üye
Sadece 2.03 sürümü ile hack yapılabildiğini yazmışlar, önceki sürümlerde kurulum tamamlanmaz.
evet biliyorum 2,03 sürümüyle hckleyebileceğimi bende onu kurdum şde sanırım açıklamamı sonuna kadar okumamışsınız

Üst Alt