HelloOX2 - Kolay Yoldan Tüm Telefonlara Hack Symbian S60 3rd & 5th

Sponsorlu Bağlantılar

MaximRom

Üye
bütün haltları yaptım ama hala sertifika hatası veriyor yahu .

habbuj

habbuj

Üye
iyi çalışma olmuş eline ağlık

hydrogenium

Üye
kardeşim bu n79 da sertifika hatası werio bu verdqn program yüklenmio .s bi çözümü yk mu ?

xxxx1000

Üye
ya arkadaslar bu rot sertıfıka yuklemesi bende cok uzun suruyor ve yuklenmiyor sizdede oylemi yardimci olun utfen

_KingSton_

Üye
arkadaşım yeni çıkan her sürümde işe yarar mı bu program?? teşekkürler şimdiden

alonewolf71

Üye
MERHABA Ben hello OX2 yi kurduktan sonra boga sembolünü(programı) çalıştırdım ve program ınstalling root cert.. yazısı yazdı ve böylece kalıyor saatlerce bu durumda kalıyo:(
Ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz????

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
MERHABA Ben hello OX2 yi kurduktan sonra boga sembolünü(programı) çalıştırdım ve program ınstalling root cert.. yazısı yazdı ve böylece kalıyor saatlerce bu durumda kalıyo:(
Ne yapmam gerek yardımcı olurmusunuz????

HelloOX2 şu anda 5800'ın son versiyonlarını hack yapamıyor, ilk mesajımda Haberler bölümünde belirttim...

seronet

seronet

Üye
E63 için yaptım, her programı sertifika sorunu olmadan yükleyebildim.
(HelloOX2 Programını Opta.net.cn üzerinden sertifikaladım)

Teşekkürler.

kaban42

Üye
X6 da sertifika hatası veriyor

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
X6 da sertifika hatası veriyor

X6'yı bu yöntem ile hack yapamassınız, yabancı forumlarda özel firmware dosyaları mevcut ilerde paylaşan arkadaşlar olursa jaf ile atabilirsiniz...

fabercastel09

Üye
teşekkürler dostlar........

one2one2

one2one2

Üye
yaw ben boyle sacma bir konu gormedim. biz telefonu hackleyip unsigned derdinden kurtulmaya calisiyoruz. adam once programi signed yapin diyo akla bak ya :off:

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
yaw ben boyle sacma bir konu gormedim. biz telefonu hackleyip unsigned derdinden kurtulmaya calisiyoruz. adam once programi signed yapin diyo akla bak ya :off:

Arkadaşım bilgi sahibi olmadan yorum yapıyorsunuz , lütfen araştıralım öyle yorum yapalım .

programın signed hali olsaydı eğer verilmezmiydi bir düşünün , herkez kendi imei numarası üzerinden sertifika almak zorunda ..

ayrıca akla bak derken bilgi sahibi olmadığınız için , bu işi bilen kişiler tarafından komik görünüyorsunuz !

paylaşan arkadaş da ben de buradan para almıyoruz , amaç insanımıza hizmet . lütfen siz de bu insanlığa insanca cevaplar verin !

jay-s

jay-s

Üye
sonunda yapabildim teşekkürler =)

denhal2007

Üye
arkadaşlar emai lerinizi kimseyle paylaşmayın yoksa klonlarlar haberiniz olsun sonra telefonunuz kapanır.

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
arkadaşlar emai lerinizi kimseyle paylaşmayın yoksa klonlarlar haberiniz olsun sonra telefonunuz kapanır.

Milyonlarca kişi yapıyor bu işlemi. Ve henüz sorunla karşılaşan kimseyi görmedim.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
3 yıldır çin sitelerinde dolaşıyor imeim çıkmadı klonlayacak bi babayiğit .
Siz vermeyin aman, 3310 kullanın

sezgin.7

Üye
Bu uygulamayıda yükleyemiyorum sertifika sorunu çıkarıyo anlamadım nasıl yapcaz... :(

Telim 5230

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
    Konu Sahibi
Bu uygulamayıda yükleyemiyorum sertifika sorunu çıkarıyo anlamadım nasıl yapcaz... :(

Telim 5230

İlk mesajda OPDA linki bulunmaktadır sertifika alarak uygulamayı imzalayıp kurabilirsiniz.

Üst Alt