Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm
Sponsorlu Bağlantılar
djdeycan
Üye
çokk saol arkadaşım sorunsuz bi şekilde çalıştı ve ses te geliyo
muzo1112
Üye
gercekten bravo. helal olsun
tovraa
Üye
süpersin sen helal olsun basarılarının devamıonı dilerim
tali74
Üye
işte senin gibi arkadaşlar bu ülkede var oldukça çalıştıkça bu ülke hiçbizaman boş kalmıycaktır teşekkürler arkadaşım
--------------- Ekleme ---------------
teşekkürler
_DesertEagle_
Üye
süpersiniz tşklerrr
ForGer
Üye
Çok teşekkürler kardeşim ellerin dert görmesin
cemal1970
Üye
bende n958gb de skyfire açılmıyordu bir haftadır prefs dosyası sayesinde açıldı MAXİCEP aylesi olmak bir ayrıcalık tüm ustalara sonsuz teşekkür...
silver_cover
Üye
kardeş senden Allah razı olsun. benimkide düzelli
vd79
Üye
Ne diyeyim abi, harikasın. Ellerine sağlık. E72 de çalışıyor...
muaythai
Üye
Allah razı olsun kardeşim süper oldu ya
umit03
Üye
Süpersin. Teşekkürler.
E71 de de oldu.
Önce direk bağlanmayı denedim birkaç defa bağlanamadı sonra bağlanmaya çalışırken menüden settings, change connection diyip kullandığım bağlantıyı tekrar buldum, hemen bağlandı.
alifur
Üye
teşekkürler
karababa12
Üye
Konu Sahibi
rica ederim arkadaşlar işinizi gördüyse ne mutlu bana
--------------- Ekleme ---------------
bir teşekkürü çok görmeyelim
yuvamem
Üye
eline saglık problemi sayende çözdüm
kakutoo
Üye
hocam bende n97 var. dediğin işlemi yaptım ancak bağlanmıyor. bsürekli bağlanıyor görünüyo ama bağlanmıyor. var mı çözüm inş. vardır!!!
Revengeful
Emekli Yönetici
Harikasın
ertek_20
Üye
allah senden razı olsun kaç gündür kafayı yemiştim allah ne muradın varsa versin
yusuf94
Üye
kardeş hotfile a filan upload etsen çok sevinirm çünkü teldn indiremdm ikisindnde