Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

ekerci

Üye
bnde halen aynı sorun devam ediyor..tüm dediklerini yaptım.dosyayı indirdim.skyfireyi kaldırıp yeniden kurdum bagladım olmadı..sonra indirdigim dosyayı skyfire data nın içine attım..sonra tekrardan girdim sorun yine aynı :S

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca telefonum windows mobile 6 işletim sistemi kullanıyor.kendi proxy mi oluşturabiliyorum.ama boşlukları nasıl dolduracam bilmioyorm..alt tarafa yazıorm bana yardımcı olurmusunz ??
description:
connects from:wap network veya work veya the internet secenekleri var
connects: ayni secenekler var
proxy(name:port):
type:http veya wap veya socks4 veya socks5 secenekleri var
user name:
password:

proxy için bunlaru doldurmam gerekior ama ne yazmam gerektigini bilmiyorum..

muratbaşararılı

muratbaşararılı

Üye
olmadı :nono:

serkanl2

Üye
ben yapamadim tele yükledim kurmuyo bi yardım

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
sağol kardeş...

punisher72

punisher72

Üye
Sen bi harikasın ya çok teşekkürler....

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
bnde halen aynı sorun devam ediyor..tüm dediklerini yaptım.dosyayı indirdim.skyfireyi kaldırıp yeniden kurdum bagladım olmadı..sonra indirdigim dosyayı skyfire data nın içine attım..sonra tekrardan girdim sorun yine aynı :S

ayrıca telefonum windows mobile 6 işletim sistemi kullanıyor.kendi proxy mi oluşturabiliyorum.ama boşlukları nasıl dolduracam bilmioyorm..alt tarafa yazıorm bana yardımcı olurmusunz ??
description:
user name:
password:

wm6 işletim sistemi hakkında pek bilgi sahibi degilim
proxy ayarlarıyla bu sorunu halledemezsin birde telin modeli ne? smartphone mu? dokunmatikmi? pda mı? yazarsan senin için araştırabilirim.

ben yapamadim tele yükledim kurmuyo bi yardım

neyi yükledin neyi kurmuyor biraz daha açarsan belki yardımcı olabilirim

description:
user name:
password:

yinede proxy ayarlarını yapcam diyorsan buyur
connects from:bunu wap seçersen (kullandıgın şebeke)
connects from:bunuda wap seç (kullandıgın şebeke)
proxy(name:port) : 212.252.234.168:9201(türkcell için)212.65.136.226: 9201(vodofone için)213.161.151.201: 9201(avea için)
type:wap
user name:boş bırak
password: bırak

vifiden baglanıyorsan
connects from:inretnet seçersen
connects:inrernet seç
proxy(name:port) :baglandıgın modemin ip numarasını yaz(örnek:192.168.2.1:8080)
type:http
user name:internete baglanırken kullandıgın ad (servis sağlayıcısının verdigi kullanıcı adı)
password:servis saglayıcısının verdigi şifre
baglandıgın kablosuz ag parola korumalı diilse boş bırak

büyük olasılıkla sorununu çözmeyecek amma denemesi bedava

piyon13

Üye
çok teşekkürler denedim oldu:oke:

BASKANCIHAN

BASKANCIHAN

Üye
eline emeğine sağlık

pence01

Üye
ARKADASLAR BENDE BOLE BI YAZI CIKIO BI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER [the network connection (apn)used does not provide internet connectivity as needed by skyfire] CEVIRI[ağ bağlantısı (APN) skyfire tarafından gerektiği gibi tam internet bağlantısı sağlamaz kullanılır]:ağlarım:

ahmetkacan

Üye
Koçum benim beee helal olsun

axi35

Üye
kardeş sen gerçekten süpersin. harika program bu ya

R_A_P_C_I

Üye
telefon hafızasında bir türlü data dosyası çıkmıyor. 5800 xm kullanıyorum. yardımcı olur musn ?

pence01

Üye
benım soruma cevap veren bı arkadas yokmu ?????:vur

ARKADASLAR BENDE BOLE BI YAZI CIKIO BI YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVINIRIM SIMDIDEN TESEKKURLER [the network connection (apn)used does not provide internet connectivity as needed by skyfire] CEVIRI[ağ bağlantısı (APN) skyfire tarafından gerektiği gibi tam internet bağlantısı sağlamaz kullanılır]:ağlarım:

ARKADASLAR CEVAP ALABILIRMIYIM LTFEN :islik:islik

ARKADASLAR CEVAP ALABILIRMIYIM LTFEN :islik:islik

sedtpl

Üye
hocam yaptım sorun halloldu teşekkürler :D

arqadas

Üye
helal olsun sana

fatih006

Üye
Kardeşim Emegine Sağlık 2 gündür arıyorum yeni buldum herşey için teşekkürler iyiki varsınız :) ....

reghilus

reghilus

Üye
valla sağolasın dostum çalıştı

sunbet

Üye
Süpersin walla boşuna demiyorlar çılgın türkler diye :))

shaftt

shaftt

Üye
Ya bende telefon hafızasında data klasörü yok skyfire dosyasını bulamadım yardımcı olablrseniz sevirim 5800 modeli

Üst Alt