Skyfire bağlantı sorunu: Skyfire cannot connect to server at th 4.3.2.1_3001 sorununa kesin çözüm

Sponsorlu Bağlantılar

grbz..

grbz..

Üye
Teşekkürler kardeşim hallettim..

cello32

Üye
çook teşekkür ederim arkadaşım..büyüksün..

bybilal

bybilal

Üye
kardeş bende öyle bi dosya hiç yok ya :S:S

mrcorbaci

Üye
5800 V50 yükelyip format attıktan sonra bir türlü çalıştıramamıştım, dediklerini yaptım şu an çalışıyor, ellerine sağlık.

emsalsiz2000

emsalsiz2000

Üye
emeği geçen tüm arkadaşlara çok çokkk TEŞEKKÜRLER ;) birde şu AVİ izleme işi hallolsa :(

bayms.bayms

Üye
Teşekürler

mvs29

mvs29

Üye
tesekkur ederim oldu

emeğine sağlık

tween2005

Üye
çok tşkr ederim arkadaşım benim tlfnum n97 yazdıklarını aynen uyguladım çalıştı...tekrar tekrar tşkr edrm...n97 de çalışan msn messenger varmı acaba maxicep forumda?

maxicep3434

Üye
arkadaşlar indirdiğiniz tex dosyasını c.data.skyfire içine atın.soruya üzerine yaz diyin.skyfireyi çalıştırın.hata verecek.sonra c.data.skyfireye gidin.oradaki prefs dosyasını silin ve prefs.tex dosyasınada yeni isim ver deyip .tex uzantısını silin.kolay gele.

m4d3r4r

m4d3r4r

Üye
elleriniza beyniniza saglık harıkasınız cok tesekkur ederım

applause

Üye
Valla; sonsuz X sonsuz teşekkür...

ismo..

Üye
ellrine sağlık

bybilal

bybilal

Üye
Arkadaşla biri yardımcı olsun ya bende hafıza kartında data diye bir klasör var içindede skyfri yok. Telefonun hafızasındada data diye bi klasör yok. Sadece skayfri diye bi dosya var içindede prefs diye bi dosya var ondan başka bişe yok dedinizi yapıyorum bi nanee olmuyor ya çıldırcamm. Bu kadar millett yapmışş i telefonu fırlatıp atıcam şimdi yaa :@

hatipcan

hatipcan

Üye
ya dostum yapamadım bee 10 gündür ugrasıyorum olmuyor

akobako

Üye
Süpersin. Teşekkürler.

E71 de de oldu.

Önce direk bağlanmayı denedim birkaç defa bağlanamadı sonra bağlanmaya çalışırken menüden settings, change connection diyip kullandığım bağlantıyı tekrar buldum, hemen bağlandı.

e71de hangi dosyanın içine attın açık bi şekilde yazarsan sevinirim

karababa12

karababa12

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşla biri yardımcı olsun ya bende hafıza kartında data diye bir klasör var içindede skyfri yok. Telefonun hafızasındada data diye bi klasör yok. Sadece skayfri diye bi dosya var içindede prefs diye bi dosya var ondan başka bişe yok dedinizi yapıyorum bi nanee olmuyor ya çıldırcamm. Bu kadar millett yapmışş i telefonu fırlatıp atıcam şimdi yaa :@

arkadaşım indirdigin prefs dosyasıyla telefonun hafızasındaki prefs dosyasını degiştirican bukadarr herkes böyle yapıyor.

veysii

Üye
teşekkürler oldu.telefonu usb ye bağlayın pc suite açın pc suitte dosya yöneticisini açın c yi açın skyfire klasörüne kopyalayın bukadar.

POLAT8124

POLAT8124

Üye
çok sagol dostum paylaşım budur işte

daksy

Üye
kardeşim cok tesekkur ediyorum arkadaşlar 5800 da denendi %100 calışıyor

meleksirt

Üye
slmlar,
e71de video izleyebilmek için skyfire yükledim ama kurmaya çalışırken bizim ülkemizden kullanılamadığı uyarısını veriyor. Yapabileceğim birşey var mı acaba? Opera diye bir programı kurdum, o da video izlemeye gelince flash player yükle dedi, yani onu da kullanamadım. Bi yardım lütfen.

Üst Alt