Paragon Handy Shell v2.01 S60v5 SymbianOS9.x NCA Style 3 boyutlu bekleme ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
saol kardeş çok mükemmel bir pro inşallah çalışır 5800 da....

5800 da denendi calisiyor......

--------------- Ekleme ---------------

süper bir prograam.cok teşekkürler.gercektende iyi çalışıyor su an.Default olarak 3d küp olan görünümü slayt ve menü hızınıda cok hızlı yaparsanız nokıanın kendı menü hızından daha iyi olmak gibi komik ama güzel bir sonuç çıkıyor ortaya.

evet haklisin...

draw1907

draw1907

Üye
çalışıyor güzel programmış

Ersin Oktay

Ersin Oktay

Üye
teşekkürler

safa12

Üye
kardeş bunu bn tlfona bluetooth la attım açmaya çalışıyrum desteklenmiyor diyor bbi yardımcı olabliirsenşz sevşnşrşm..

ttgg

ttgg

Üye
eywallah kardeş

Εthnic

Εthnic

Üye
kardeş bunu bn tlfona bluetooth la attım açmaya çalışıyrum desteklenmiyor diyor bbi yardımcı olabliirsenşz sevşnşrşm..

program rar dosyasinin icinde. rardan cikartmak icin ya pc kullan yada telefonuna xplore dosya yoneticisini yukle onunla acmayi dene...

futbol123

futbol123

Üye
teşekkurler..

yusufguc

Üye
abi ben bunu kurdum seri numarası istemedi menüde bir klasör olusuo içi bos res attm hala bos??:S:S

ertu55

ertu55

Üye
gerçekten güzel pro teşekkürler

Εthnic

Εthnic

Üye
abi ben bunu kurdum seri numarası istemedi menüde bir klasör olusuo içi bos res attm hala bos??:S:S

programin menude olusan handy klasorun icinde olmasi gerekiyor. klasoru silip uygulama yoneticisinden programin yuklenip yuklenmedigini kontrol et. eger yukluyse silip tekrar yuklemeyi dene.. umarim ise yarar...

gerçekten güzel pro teşekkürler

gule gule kullan...

yusufguc

Üye
programin menude olusan handy klasorun icinde olmasi gerekiyor. klasoru silip uygulama yoneticisinden programin yuklenip yuklenmedigini kontrol et. eger yukluyse silip tekrar yuklemeyi dene.. umarim ise yarar...

gule gule kullan...

Oldu kardes ancak biseyi sectirio yükleme yaparken onu secmemem gerekiorms konuya not olarak yaz istersen

mustiii84

mustiii84

Üye
tesekkürler dostum güzel bi program

morgülüm

Üye
emeğine sağlık. konu dışında bir sorum olacaktı. cevaplayan olursa çok sevinirim. i8910 hd kullanıcısıyım. telefonu herhangi bir durumdan dolayı kapatıp açtığım zaman, pc telefonu tanımıyor. bunun bir çözümü var mı?? lütfen bile cevaplasın.. teşekkürler..

Εthnic

Εthnic

Üye
emeğine sağlık. konu dışında bir sorum olacaktı. cevaplayan olursa çok sevinirim. i8910 hd kullanıcısıyım. telefonu herhangi bir durumdan dolayı kapatıp açtığım zaman, pc telefonu tanımıyor. bunun bir çözümü var mı?? lütfen bile cevaplasın.. teşekkürler..

asagidaki linki takip et.. orda i8910 hd ilgili her turlu soruna cevap bulabilirsin....
www.maxicep.com/samsung/samsung-i8910hd-funclup-paylasim-ve-destek-329047.html

santana007

santana007

Üye
Teşekkürler program için, merak ettiğim bu ajanda kaydını gösterirken sadece toplantı olarak kayıt edilmişleri gösteriyor not olarak kayıtlı olanları nasıl gösterebilirim ekranda bilginiz varmı. Birde sadece ekrana uygulama eklenebiliniyor yer imi ekleyemiyormuyuz ,tekrar teşekkürler.

Εthnic

Εthnic

Üye
Teşekkürler program için, merak ettiğim bu ajanda kaydını gösterirken sadece toplantı olarak kayıt edilmişleri gösteriyor not olarak kayıtlı olanları nasıl gösterebilirim ekranda bilginiz varmı. Birde sadece ekrana uygulama eklenebiliniyor yer imi ekleyemiyormuyuz ,tekrar teşekkürler.

telefonu guncelledikten sonra proyu yuklemedim.. suan sarjim yok daha sonra yukleyince bi bakarim...

ferdierken

Üye
Çok teşekkürler.

bybilal

bybilal

Üye
sertifika hatası diyo arkadaşlar nası halledilir bu

Üst Alt