Paragon Handy Shell v2.01 S60v5 SymbianOS9.x NCA Style 3 boyutlu bekleme ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
Paragon Handy Shell v2.01 S60v5 SymbianOS9.x NCA Style 3 boyutlu bekleme ekranı
arkadaslar cok kullanışlı ve farkli bir bekleme ekranı..
Seri numarası
ADGJMPTW-WTPMJGDA
Kurduktan sonra telefonu bir kere kapatip acın...
Görüntüler kendi telefonumdandır..
Gule gule kullanın....

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: halilemre999, ersantaran, hoverlock ve 140 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
teşekkürler..

Εthnic

Εthnic

Üye
bisey degil

Εthnic

Εthnic

Üye

evet acmissin fakat farkli bir baslikla actigin icin farkedemedim. ben konu acarken once siteden aratiyorum eyer yoksa aciyorum. bende handy shell s60v5 diye aratinca sadece benzer bir konunun samsunlu arkadas tarafindan acildigini onunda program calismadigi icin nadir tarafindan kapatildigini gorunce actim konuyu. yoksa farkli bir baslik altindada olsa konuyu actigini bilsem kesinlikle acmazdim. cunku amac tesekkur toplamak degil siteye hizmet etmek...

tibet53

Üye
Teşekkürler dostum. 2 kere açılmasında bir sorun yok. Çalışsın yeter. :)

soket43

soket43

Üye
teşekkrler...

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
Vay sonunda adam gibi kırılmış ve doğru bir seri numarası çok teşekkürler dostum:oke:

Εthnic

Εthnic

Üye
@n!wa+*R™;2144257' Alıntı:
Vay sonunda adam gibi kırılmış ve doğru bir seri numarası çok teşekkürler dostum:oke:

ben bu programi coktan kurmustum fakat seri numarasi yoktu. c/ data/ 20013b7b dosyasini xploreden salt okunur yapinca program hep 14 gunluk trial da kaliyordu fakat yine sorun cikar diye paylasmadim.. dun bir yabanci sitede seri numarali olanini gorunce paylasmak istedim...
iyi gunlerde kullan

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tekrar teşekkürler..daha önce verildiğini biliyordum ama ismi değişik olduğundan gözükmemişti..seri numarası varmış isabet olmuş..

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
ben bu programi coktan kurmustum fakat seri numarasi yoktu. c/ data/ 20013b7b dosyasini xploreden salt okunur yapinca program hep 14 gunluk trial da kaliyordu fakat yine sorun cikar diye paylasmadim.. dun bir yabanci sitede seri numarali olanini gorunce paylasmak istedim...
iyi gunlerde kullan
Evet;salt okonur olayıı biliyorum ama her açışımızda Trial'i seçmek gibide gereksiz ve bi sorun oluyorsu o yüzden seri numaralı olunca direk açılış direk kapanış:oke:

Dostum ne zamandır aıyorum ama yok yok sen Handy Weather 7'ni seri keyini biliomsun hiç bir yerde yok:bilmm

Εthnic

Εthnic

Üye
@n!wa+*R™;2144406' Alıntı:
Evet;salt okonur olayıı biliyorum ama her açışımızda Trial'i seçmek gibide gereksiz ve bi sorun oluyorsu o yüzden seri numaralı olunca direk açılış direk kapanış:oke:

Dostum ne zamandır aıyorum ama yok yok sen Handy Weather 7'ni seri keyini biliomsun hiç bir yerde yok:bilmm

dostum handy weather seri numarasini girsen bile 14 gun biter bitmez artik hava durumunu guncellemiyor benden soylemesi ama yinede isine yarayacaksa su sifreyi bir dene:
20336870-76276638

Revengeful

Emekli Yönetici
sağolasın dostum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benim paylaştığım sph olacaktı ismi onu kullanın hava durumunda gayet iyidir..

Εthnic

Εthnic

Üye
tekrar teşekkürler..daha önce verildiğini biliyordum ama ismi değişik olduğundan gözükmemişti..seri numarası varmış isabet olmuş..

rica ederim

--------------- Ekleme ---------------

benim paylaştığım sph olacaktı ismi onu kullanın hava durumunda gayet iyidir..

arkadas handy weatherin hava raporlari handy shell ekraninda gorundugu icin sifresini istenmis herhalde....

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
rica ederim

arkadas handy weatherin hava raporlari handy shell ekraninda gorundugu icin koduni istenmis herhalde....
Evet maksadım o:oke:

dostum handy weather seri numarasini girsen bile 14 gun biter bitmez artik hava durumunu guncellemiyor benden soylemesi ama yinede isine yarayacaksa su sifreyi bir dene:
20336870-76276638
Yok ne bi şifre ne bişey olmuyor şu proğram için bütün yöntemleri denedim hatta C'de güncelleme dosyası var onu silince proğram zaten direk kayıtlı görünüyor ama hava durumu güncelleyince yine aynı...

Εthnic

Εthnic

Üye
@n!wa+*R™;2144622' Alıntı:
Evet maksadım o:oke:

Yok ne bi şifre ne bişey olmuyor şu proğram için bütün yöntemleri denedim hatta C'de güncelleme dosyası var onu silince proğram zaten direk kayıtlı görünüyor ama hava durumu güncelleyince yine aynı...

dostum inanki bende cok denedim hatta telefona kac kere format attim ama olmuyor... zannedersem hava durumunu ilk guncellediginde site imei numarani kayit ediyor ve trial bittikten sonra kayitli degilsen hava durumunu guncellemiyor....

bu arada konuyu yeni acan arkadaslar bu son olmuyor, guncellemiyor mesajlari paylastigim bu program icin degildir.. program sorunsuz calisiyor biz baska bir program hakkinda tartisiyorduk...

james.bond

james.bond

Üye
dostum ekran görüntünü vermissin acaba telefonun versiyonu kac yoksa program mı kurdun banada öle eliminde altında olcak kısayollar lazımda yardımcı olabilir misin?bu programda güzel gayet saolasın

sedisedisedi1

Üye
teşekkürler

Üst Alt