Paragon Handy Shell v2.01 S60v5 SymbianOS9.x NCA Style 3 boyutlu bekleme ekranı

Sponsorlu Bağlantılar

Εthnic

Εthnic

Üye
dostum ekran görüntünü vermissin acaba telefonun versiyonu kac yoksa program mı kurdun banada öle eliminde altında olcak kısayollar lazımda yardımcı olabilir misin?bu programda güzel gayet saolasın

arkadasim ekran goruntuleri bu programi yukledikten sonraki goruntuler.. bu programi yuklersen seninde ekranin boyle olacak...

bulutbey8342

Üye
kardeş emeğine sağlık da bende sertifika hatası veriyor 5800 v.40 ne yapmam gerekiyor

memoli79

memoli79

Üye
paylaşım için teşekkürler deneyelim

draw1907

draw1907

Üye
ilginç nasıl birşey bu acabA?

aryscat

aryscat

Üye
İndirdim kurdum ama çok güzel olmuş. Emeğine sağlık...

yuksel8888

Üye
ya arkadaşım seri numarası nedir programı bende koyarım önemli olan seri numara şifre

hypertech

hypertech

Üye
saol yigenim!!!!!!!!

Εthnic

Εthnic

Üye
ya arkadaşım seri numarası nedir programı bende koyarım önemli olan seri numara şifre

arkadasim konuyu okumadan bos bos konusuyorsun... bu kadar kisi sifreyi goruyorda senmi gormuyorsun.. o ilk sayfada seri numarasi diye yazdigim yerde sen ne goruyorsun dogrusu cok merak ediyorum...

tutcool

Üye
tşk kardeşim eline saglık umarım çalışır ben de

naltiok

Üye
arkadaşlar bu proğram iyi çalışıyor. Fakat gelen sevapsız çağrılardan sonra ekran proğramın kurulmadan önceki ilk haline geri dönüyor nasıl bir çözüm bulunabilir..

hakankaya023

Üye
tşk

draw1907

draw1907

Üye
Ellerine sağlık bi deneyelim bakalım nasıl olacak:) telefon deneme tahtası oldu:)

Εthnic

Εthnic

Üye
iyi gunlerde kullanin arkadaslar

[DeathstorM]

[DeathstorM]

Üye
Adgjmptw-wtpmjgda

Kandırıcı_23

Üye
kullanan arkadaşlar yazabilirler mi acaba program nasıl?..

werarce

werarce

Üye
teşekkürler

Tracy35

Tracy35

Üye
cok Güzel dostum emegine saglık bu sekıl progamlar Super oluyor Çokta Kulanışlı Sevdim Tekrar teşekürler

pchayalet

pchayalet

Üye
saol kardeş çok mükemmel bir pro inşallah çalışır 5800 da....

aquaman

aquaman

Üye
süper bir prograam.cok teşekkürler.gercektende iyi çalışıyor su an.Default olarak 3d küp olan görünümü slayt ve menü hızınıda cok hızlı yaparsanız nokıanın kendı menü hızından daha iyi olmak gibi komik ama güzel bir sonuç çıkıyor ortaya.

Üst Alt