Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar sertifika sorunuyla karşılaşıyorum ve telefonumu nasıl sertifakalatacağımıda bilmiyorum bu menü çok hoşuma gitti normalini yükledim 14 gün kaldı diyordu şifresini filan bulamayızmı burda veriler şifre olmuyor kayıt başarılı değil diyor yardım ederseniz sevinirim...
--------------- Ekleme ---------------
sertifikaladıktan sonra çalıştı girebildim ve oldu paylaşımınız için çok çok teşekkkür ederim
arkadaşlar sertifika sorunuyla karşılaşıyorum ve telefonumu nasıl sertifakalatacağımıda bilmiyorum bu menü çok hoşuma gitti normalini yükledim 14 gün kaldı diyordu koduni filan bulamayızmı burda veriler şifre olmuyor kayıt başarılı değil diyor yardım ederseniz sevinirim...
sertifikaladıktan sonra çalıştı girebildim ve oldu paylaşımınız için çok çok teşekkkür ederim
Arkadaşlar programları indiryorum fakat hic bir programı kuramıyorum indirilen program resmi boş bir dosya kağıdı olarak cıkıyor kusura bakmayın tam olarak uzantıdan falan almadıgım icin boş dosya kağıdı ismi altında yazdım
Arkadaşlar programları indiryorum fakat hic bir programı kuramıyorum indirilen program resmi boş bir dosya kağıdı olarak cıkıyor kusura bakmayın tam olarak uzantıdan falan almadıgım icin boş dosya kağıdı ismi altında yazdım
indirdigin dosya rar uzantili.. ve telefonuna kuracagin sis uzantili program bu rar dosyasinin icinde..programi rar in icinden cikarmak icin ya pc den winrar programini yada telefondan xplore programini kullanacaksin.. rar in icinden sis dosyasini cikarip telefona atip kuracaksin...
Dj_MeRo
Üye
güzel program, sertifikalayıp yükledim seri numarasını girdim sorunsuz çalışıyor. Yalnız alışmam biraz zaman alacak gibi...
sorunu tam olarak anlayamadim.. programi yukledinmi?
[DeathstorM]
Üye
Teşekkürler...
orkunparlak
Üye
ya arkadaslar bu rar dosyalarını desteklemıyo telefon ben 5800 kullanıyorum ama acmıyo sıs yada jar desteklıyo bunu nasıl yapıyoruz pekı cok urastım yapamadım sımdıden tesekkurler ...
tesekkurler
rigidbar
Üye
.rar desteklemiyor derken??
son soruyu tam anlamadım ama; .rar sıkıştırma uzantısı, pc'de açıp (gerçi symbian'da da açmak için uygulamalar var) o şekilde kullanılmak üzere. .rar ın içinden çıkacak .sis veya .jar.