KVK ya Gönderdiğim Nokia 5800. ( YÜKSEK SEVİYE - LHUB a gönderildi.)

Sponsorlu Bağlantılar

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Seninki değişim olduğu için bu kadar uzamış kardeş. yoksa gönderiyorlar benimki 15günde geldi. Ondada yüksek seviye karar verildi zaten 5-6 günü kargoda geçti.

--------------- Ekleme ---------------

İnşallah kardeşim umut ediyorum bende öyle olur bu arada yeni yazılım çıkmış galiba onuda yükleyip yollasalar:)

Yüklerler büyük ihtimalle hatta kesin de diyebilirim. Geldiğinde telefonun ingilizce olacak zaten yani benimki öyle olmuştu yeni formatlanmış gibi ve ingilizce. Bence alır almaz sen bi format at kendin türkiyeyi seç kullanmaya başla. Yüklemeseler bile çok büyük bişey degil 10dkda kendin yüklersin

hackerhan

hackerhan

Üye
haklısın kendim yüklemiştim zaten v40 ı olmazsa bunu da yüklerim:)inşallah telefonu bi olmuş göreyim yeter:)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
haklısın kendim yüklemiştim zaten v40 ı olmazsa bunu da yüklerim:)inşallah telefonu bi olmuş göreyim yeter:)

İnşallah geldiğinde telefonunu özlediğini fark edeceksin.. ben özellikle telefoncudan almaya giderken çok heycanlandım acaba yapıldımı diye.. :) 5800'ım yokken bi önceki telefonum 6230i yi kullanmaya devam ettim aslında onuda özlemişim :)

hackerhan

hackerhan

Üye
senin yine 6230 muş benimki 1101 ya:)dağlar kadar fark var özlüyor gerçekten insan:)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Evet güncelleme yayınlandı. Çok sabırsızım bir an önce kvkdan gelmesini istiyorum telefonun denemeliyim bir an önce :) BU ARADA ARKADAŞLAR GÜNCELLEME İLE İLGİLİ EN GENİŞ AÇIKLAMAYI BENİM AÇTIĞIM KONUDA BULABİLİRSİNİZ, VİDEOLU VE RESİMLİ OLARAK :)
http://www.maxicep.com/symbian-dest...isti-video-ve-resimli-341913.html#post2248281

reklamını iyi yapmışsın haaa:) geniş açıklama diyince baktım ama farklı bişey göremedim. ayrıca office gelmiyor güncellemeyle yanlış bilgi vermeyelim. ya da bana gelmdi :) rihanna uygulamasıda aynı şekilde.:hmmm

ilkayci

ilkayci

Üye
reklamını iyi yapmışsın haaa:) geniş açıklama diyince baktım ama farklı bişey göremedim. ayrıca office gelmiyor güncellemeyle yanlış bilgi vermeyelim. ya da bana gelmdi :) rihanna uygulamasıda aynı şekilde.:hmmm
product kodu ile güncelleme olduğu için herkeste farklı olur. "euro 2 turkey red" product kodu ile denersen (nlite programı ile product kodunu değiştirebilirsin) quickoffice ekli oluyor

onur_77

onur_77

Üye
İl/İlçe YALOVA/ MERKEZ
Tipi/Kodu N5800 NOKIA XPRESS MUSIC BLACK-BLUE/ N5800
ONARIM BİLGİLERİ

Garanti Durumu Garanti Dahili
Alınan Parça 1xBL-5J 274200-
1xKALEM-
1xMMC YOK-
1xPİL KAPAĞI-
1xİP ASKI-
Müşteri Şikayeti EKRAN AÇILMIYOR CAMDA İNCE ÇİZİKLER VAR
IMEI/Değişim Değişim Tarihi
Emanet Cihaz Teslim Tarihi Geri Alma Tarihi
Yüksek Seviye 141-TS Bursa Kayıt Tarihi
Servis Durumu Yüksek Seviye Kararı Verildi
Arıza DIS-Boş ekran,görüntü yok
POW-Açılmıyor
Tamir RT - Onarım Transferi
Değişen Parça
Swap HAYIR Yeni IMEI
Fatura Bilgisi TL

aynı sorun bendede var ve benim tel 2 kere servise gitti ilkinde ekran bozuldu çizgi çizgi oluyodu şimdi ise hiç açılmadı
ilkaycı gibi

hackerhan

hackerhan

Üye
şu kalemi bende yazmadı kadın kapakta takılıydı bi kaybolsun sorarım ben onlara.Yapılır inşallah telin bizde bekliyoruz bakalım nasıl olacak kardeş

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
şu kalemi bende yazmadı kadın kapakta takılıydı bi kaybolsun sorarım ben onlara.Yapılır inşallah telin bizde bekliyoruz bakalım nasıl olacak kardeş

Merak etme gittigi gibi gelir ya. Aslında gittigi gibi gelmese daha iyi aslında :D ekrana da bi koruma yapıstırıyorlar çizilmesin diye onu taktir ettim.

hackerhan

hackerhan

Üye
Merak etme gittigi gibi gelir ya. Aslında gittigi gibi gelmese daha iyi aslında :D ekrana da bi koruma yapıstırıyorlar çizilmesin diye onu taktir ettim.

o da olmasa halimiz yaman yani :kop:

ilkayci

ilkayci

Üye
21 gün, 15 İŞ GÜNÜ oldu..Haydi KVK Lütfen bir 15 İŞ GÜNÜ DAHA tamir yapma :D

hackerhan

hackerhan

Üye
benimkine 6 iş günü oldu onarılıyor yazısı gelmiş galiba olacak bizim tel:)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar CUMARTESİ günleride iş gününden sayılıyor bilmeyenler varsa ona göre hesaplasın...

ama yazdıklarınıza cvevap olarakda sunu ekleyebilirim nokia ya da kvk o kadar degiller 30 iş gününü geçirmezler :):allalla:

ilkayci

ilkayci

Üye
cumartesileri de sayarsak o zaman 18 iş günü oluyor.. bugün ilk değişiklik olmuş ama "Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor" şeklinde.

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
cumartesileri de sayarsak o zaman 18 iş günü oluyor.. bugün ilk değişiklik olmuş ama "Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor" şeklinde.

1 haftaya sonuç alırsın merak etme.. resmini koysana online takipin sakıncası yoksa bi bakıyım ?

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler.. Tek sorun cihaz açılmıyor ve bu kadar niye oyalandılar acaba. Telefonu direk kendin mi gönderdin yoksa aldıgın yer aracılığıyla fln mı? kendin gönderdigin zaman öncelik sırası senin oluyormuş servisten gelenleri ya da cep teelfonculardan fln gelenleri ikinci plana atıyorlarmış diye duydum.

hackerhan

hackerhan

Üye
Teşekkürler.. Tek sorun cihaz açılmıyor ve bu kadar niye oyalandılar acaba. Telefonu direk kendin mi gönderdin yoksa aldıgın yer aracılığıyla fln mı? kendin gönderdigin zaman öncelik sırası senin oluyormuş servisten gelenleri ya da cep teelfonculardan fln gelenleri ikinci plana atıyorlarmış diye duydum.
buda benim;
Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor Arıza CHR:Şarj Problemi (Genel)
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
POW-Açılmıyor
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
SIM:Sim Kartı kabul etmiyor

ysrkvs

ysrkvs

Üye
    Konu Sahibi
buda benim;
Servis Durumu İşlem Görüyor - Onarılıyor Arıza CHR:Şarj Problemi (Genel)
COS-Gevşek veya cok sıkı parça problemi
POW-Açılmıyor
POW-Kendi kendine açılıp kapanıyor
POW-Kilitleniyor
SIM:Sim Kartı kabul etmiyor

Senin sorunların hemen hemen benımkılerle aynı kardeş. ben geldiginde memnun kaldım sorunlar düzeltilmişti. o gevşek sıkı kapaklar değiştirdiler bende umarım sendede değişir simdi sağlam telefonum.

Üst Alt