ahenk
Üye
Teşekkür

--------------- Ekleme ---------------
Route . EXE dosyası için link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
teşekkür

Route . EXE dosyası için link:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

sağolun bilgi için ama bastığımda sadece ufak bir liste çıkıyor bu bahsettiğiniz fw olayı ne? nasıl ulaşabilirim o menüye?ortadaki tuşa basılı tutun.açıkta olan uygulamalar videodaki gibi çıkacaktır.kullandığınız fwye göre bu özellik bulunmayabilir bunuda dikkate almakta fayda var.bir uygulama açıkken kapatmadan ana ekrana dönmek içinde yine otadaki tuşa bir kere basmanız yeterli

sağolun bilgi için ama bastığımda sadece ufak bir liste çıkıyor bu bahsettiğiniz fw olayı ne? nasıl ulaşabilirim o menüye?![]()
sağolun bilgi için ama bastığımda sadece ufak bir liste çıkıyor bu bahsettiğiniz fw olayı ne? nasıl ulaşabilirim o menüye?![]()

slm arkadaşlar arayan kişinin numarasının yanında resminide gösterebilecek bir uygulama arıyorum bilen varmı
ahenk dostum bu şekilde yapsam bana yeter zaten ama rehberdeki numaraya resmi nasıl atadın kartvizit düzenleden yapamadım ben farklı biyerden mi yapılıyor
yav ben bu dediğiniz programı yükledim ama bir değişim olmadı nerde yanlış yaptım?!henüz çözemediyseniz bunu deneyin olacaktır.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız![]()

yav ben bu dediğiniz programı yükledim ama bir değişim olmadı nerde yanlış yaptım?!![]()
tamam hallettim dostum sağolasın
yardım için teşekkürler ama ben hiç sıkıntıya girmeyim dediğinizi yapıp servise başvurayım güncelleme için eğer onlardan bir yardım gelmezse tekrar sizden yardım isterim sağolunandulin26 arkadaşimiz belirtti ama fw tabanı desteklemedigi için olmaz
sen en iyisi servise yolla yada bizim gibi özel fw yükle zaten ilk sayfayı öyüzden oku dedim
yaparım dersen yardım edelim herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmem
yok ben sıkıntıya gelemem dersen servise yolla karar verip benimle baglantıya gec
iyi forumlar
--------------- Ekleme ---------------
rica ederim
iyi forumlar

yardım için teşekkürler ama ben hiç sıkıntıya girmeyim dediğinizi yapıp servise başvurayım güncelleme için eğer onlardan bir yardım gelmezse tekrar sizden yardım isterim sağolun![]()
![]()