samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

mtokey

mtokey

Üye
ortadaki tuşa basılı tutun.açıkta olan uygulamalar videodaki gibi çıkacaktır.kullandığınız fwye göre bu özellik bulunmayabilir bunuda dikkate almakta fayda var.bir uygulama açıkken kapatmadan ana ekrana dönmek içinde yine otadaki tuşa bir kere basmanız yeterli
sağolun bilgi için ama bastığımda sadece ufak bir liste çıkıyor bu bahsettiğiniz fw olayı ne? nasıl ulaşabilirim o menüye? :hmmm

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sağolun bilgi için ama bastığımda sadece ufak bir liste çıkıyor bu bahsettiğiniz fw olayı ne? nasıl ulaşabilirim o menüye? :hmmm

konunun ilk sayfalarını okursanız daha berrak bilgi sahibi olursunuz
bazı özellikler firmware güncellemesiyle geliyor bunuda ya siz kendiniz yada samsun servise
yollayıp güncelleme yaptırıyorsunuz ki bu ve kineticscrollig(MÜZİK RESİM REHBER menülerinde sürükliyerek kullanım)gibi özellikler ve iyileştirmeler bu güncellemeyle oluyor ilk sayfaları okuyun

iyi forumlar

KLACID

KLACID

Üye
Hayırlı Akşamlar;
Bende link ve paylaşım için teşekkür ederim. Saygılarımla...

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
sbptv 1.02.770 unsigned

iyi forumlar

--------------- Ekleme ---------------

türkhava yollari

THYmobil

iyi forumlar

Andulin26

Üye

henüz çözemediyseniz bunu deneyin olacaktır.
:box

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi

iyiforumlar

LCG photobook 1.20 Fotograf görüntüleme ve düzenleme

uygulamanın türkçesine burdan ulaşabilirsiniz http://www.maxicep.com/symbian-s60v...bianos9-x-unsigned-turkce-maxipda-339439.html

iyi forumlar

baran1234567

Üye
messenger telden silemiyorumda çalistiramiyorumda hyper 3.29v yüklü patchleri kapadim teli ac kapa yaptim ama yine silinmedi tam sona geliyo dosya silinemiyor diyo.

hafiza kartini cikartip denedim düzeldi ve telefon daha hizlandi =)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
face call unsigned
Sahte arama

iyi forumlar

nuriger

nuriger

Üye
SBSH FExplorer Pro v2.10
dosya yöneticisi

benimde faydam olsun

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
4Shared Downloader/Uploader S60v5 SymbianOS9.x Signed

4shared dosya yükleme ve indirme uygulaması

iyi forumlar

tüm oyunları denemedim yorum yaparsınız
iyi forumlar

ghostrider07

Üye
slm arkadaşlar arayan kişinin numarasının yanında resminide gösterebilecek bir uygulama arıyorum bilen varmı

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
slm arkadaşlar arayan kişinin numarasının yanında resminide gösterebilecek bir uygulama arıyorum bilen varmı

ben telin kendisinde yapıyorum kişinin portre modunda resmini çekip 360x240 olarak
düzenleyip kişinin kart vizitine atıyorum

iyi forumlar

ghostrider07

Üye
ahenk dostum bu şekilde yapsam bana yeter zaten ama rehberdeki numaraya resmi nasıl atadın kartvizit düzenleden yapamadım ben farklı biyerden mi yapılıyor

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
ahenk dostum bu şekilde yapsam bana yeter zaten ama rehberdeki numaraya resmi nasıl atadın kartvizit düzenleden yapamadım ben farklı biyerden mi yapılıyor

resmi portre modunda(baska cihazdada çekilse olur ancak boyut ufak olsunki teli kasmasın) çekip görüntüyü düzenle /efekt ekle 360x240 ayarla kaydet
tekrar resime gelip aç seçenekler/ görüntüyü kullan /kartvizite ekle /rehber den istedigin numarayı işaretle
resim istedigin kişinin aramalarında çıkacaktır

iyi forumlar

ghostrider07

Üye
tamam hallettim dostum sağolasın

mtokey

mtokey

Üye
henüz çözemediyseniz bunu deneyin olacaktır.
:box
yav ben bu dediğiniz programı yükledim ama bir değişim olmadı nerde yanlış yaptım?! :)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
yav ben bu dediğiniz programı yükledim ama bir değişim olmadı nerde yanlış yaptım?! :)

andulin26 arkadaşimiz belirtti ama fw tabanı desteklemedigi için olmaz
sen en iyisi servise yolla yada bizim gibi özel fw yükle zaten ilk sayfayı öyüzden oku dedim
yaparım dersen yardım edelim herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmem
yok ben sıkıntıya gelemem dersen servise yolla karar verip benimle baglantıya gec

iyi forumlar

tamam hallettim dostum sağolasın

rica ederim

iyi forumlar

mtokey

mtokey

Üye
andulin26 arkadaşimiz belirtti ama fw tabanı desteklemedigi için olmaz
sen en iyisi servise yolla yada bizim gibi özel fw yükle zaten ilk sayfayı öyüzden oku dedim
yaparım dersen yardım edelim herhangi bir durumda sorumluluk kabul etmem
yok ben sıkıntıya gelemem dersen servise yolla karar verip benimle baglantıya gec

iyi forumlar

rica ederim

iyi forumlar
yardım için teşekkürler ama ben hiç sıkıntıya girmeyim dediğinizi yapıp servise başvurayım güncelleme için eğer onlardan bir yardım gelmezse tekrar sizden yardım isterim sağolun :) :)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
yardım için teşekkürler ama ben hiç sıkıntıya girmeyim dediğinizi yapıp servise başvurayım güncelleme için eğer onlardan bir yardım gelmezse tekrar sizden yardım isterim sağolun :) :)

evet öyle yapmanız şimdilik daha iyi daha sonra macera aramak ve farkli beklentiler
isterseniz şimdilik buralardayız yardımcı oluruz:oke:

iyi forumlar

Üst Alt