Samsund d900i Usb girişi bozuldu .. Ne yapabilirm,yardım ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fernandao

Üye
    Konu Sahibi
Samsund d900i Usb girişi bozuldu .. Ne yapabilirm,yardım ..
Teli şarja koyarken şarj aletinin uç kısmı usb girişinin içinde kaldı,kndimz çıkarmaya çlştık ama tamamen gitti sanırım usb .. Yenisi takılabilir mi serviste,yoksa çöpe mi gidicek tel,serviste yapılırsa ne kadar mal olur ? .. Yanıtlarnıza teşekkürler şimdiden ..

ecel54

ecel54

Üye
serviste takabilirler yenisini heralde ama eger takamazlarsa bi sarj yeri bozuldu diye cope gitmesi gerekmez.adini bilmiyorum ama bir sarj aleti var her bataryaya uyuyor. Nasil dersen bataryayi cikartip + ve - uclarini alete bi turlu takiyorsun ve doluyor batarya

fernandao

Üye
    Konu Sahibi
serviste takabilirler yenisini heralde ama eger takamazlarsa bi sarj yeri bozuldu diye cope gitmesi gerekmez.adini bilmiyorum ama bir sarj aleti var her bataryaya uyuyor. Nasil dersen bataryayi cikartip + ve - uclarini alete bi turlu takiyorsun ve doluyor batarya
Teşekkürler :oke:, serwiste ne kar alırlar tahminen,bi bilgnz war mı ? .

ecel54

ecel54

Üye
Bilmiyorum ama benim arkadasinda ayni bu sorun olmustu. Onun telefonu LG'nin eski modellerindendi.servisciye götürdü 10 tl'ye sarj yerine yeni birseymi ne taktilar olmazsa sarj aleti veririz dedi. Ama d900i nin yedek parcasi vardir 10tl dende daha fazla olur gibime geliyor. Sen telefonu verirken bi sor ne kadar tutar diye

fernandao

Üye
    Konu Sahibi
Bilmiyorum ama benim arkadasinda ayni bu sorun olmustu. Onun telefonu LG'nin eski modellerindendi.servisciye götürdü 10 tl'ye sarj yerine yeni birseymi ne taktilar olmazsa sarj aleti veririz dedi. Ama d900i nin yedek parcasi vardir 10tl dende daha fazla olur gibime geliyor. Sen telefonu verirken bi sor ne kadar tutar diye
Anlaşıldı :ah,teşekkürler :oke: ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt