samsung i8910hd funclup(paylaşim ve destek)

Sponsorlu Bağlantılar

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar filmleri altyazı ile beraber oynatacak bi program bulamadım varmı bildiğiniz bu sorunu nasıl çözüyorsunuz? film le altyazı ismi aynı ama 2sini beraber açmıyor playerlar

Filmi vd altyazi dosyayasini E/video klasorune atin ikiside ayni yerde olsun ve video oynaticiya gidin filmi acin ve ayarkardan aktyaziyi gosterin yazi buyuklugu ve rengini de ordan ayarliyabilirsiniz ve filmi realplayerden degil medya klasorunun icindeki video oynaticidan yapin

iyi forumlar

lk1973

Üye
Anladım hocam Çok Teşekkür ederim ilgin için yayınlayan olursa onu yüklemek isterim ...

tam sürümdür. güle güle kullanın...

ghostrider07

Üye
Filmi vd altyazi dosyayasini E/video klasorune atin ikiside ayni yerde olsun ve video oynaticiya gidin filmi acin ve ayarkardan aktyaziyi gosterin yazi buyuklugu ve rengini de ordan ayarliyabilirsiniz ve filmi realplayerden degil medya klasorunun icindeki video oynaticidan yapin

iyi forumlar

teşekkürler dostum dediğin gibi yapınca altyazıyı gördü ama bu seferde altyazıdaki türkçe karakterleri göstermiyor yamuk yumuk şekiller çıkıyor onların yerine

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
Ozaman telefonun yazma dilini degistirin turkce degil ise turkce yapin oyle ise ingilizce yapin ve eger yazi fontu kullaniyorsaniz fontrouterman'i kapatip telin kendi yazi fontunu kullanarak deneyin duzelmesi gerekli

iyi forumlar

lk1973

Üye
teşekkürler dostum dediğin gibi yapınca altyazıyı gördü ama bu seferde altyazıdaki türkçe karakterleri göstermiyor yamuk yumuk şekiller çıkıyor onların yerine
srt uzantılı altyazı dosyasını bilgisyarınızda açın not defterinde farklı kaydete girip kodlama umtf-8 yapıp kaydedin. böylece türkçe karakter sorunu ortadan kalkacaktır.
saygılar.

ghostrider07

Üye
srt uzantılı altyazı dosyasını bilgisyarınızda açın not defterinde farklı kaydete girip kodlama umtf-8 yapıp kaydedin. böylece türkçe karakter sorunu ortadan kalkacaktır.
saygılar.

tamamdır şimdi sorun çözüldü.cevaplar için ve paylaşımlarınız için teşekkürler arkadaşlar, arka sayfalardaki programları sömüreyim biraz:d:

Andulin26

Üye

bilgisizliğime verin. bu andy nin son yayınladığı ve türkçe olan mı acaba ?:hmmm

edit: evet türkçe olanmış çok teşekkür ediyorum.. hemen yükleyeceğim umarım beceririm =)

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
bilgisizliğime verin. bu andy nin son yayınladığı ve türkçe olan mı acaba ?:hmmm

edit: evet türkçe olanmış çok teşekkür ediyorum.. hemen yükleyeceğim umarım beceririm =)

Temiz bir onyuklemenin nasil yapildigini birkac msj geride anlatmistim bilgilerinizi yedekleyin C ve E suruculerini formatlayin hafiza kartini cikarin ve oyle yukleyin fwyi kolay gelsin

iyi forumlar

lk1973

Üye
aydink1903 dostum sana bir şey sracağım. hxin son jc1 tabanlı tr fwsini kullanıyorum. şimdilik tek sorunum samsungun app. store uyg. yüklenemiyor olması. dahili bileşen hatası veriyor. bunu aşmanın bir yolu varmı<? rompatcerdan install serverı kapattım ama bu seferde güvenilmeyen sağlayıcıdan uyg. diyerek yüklemiyor. yrdımcı olursan sevinirim.
saygılar...

Andulin26

Üye
Temiz bir onyuklemenin nasil yapildigini birkac msj geride anlatmistim bilgilerinizi yedekleyin C ve E suruculerini formatlayin hafiza kartini cikarin ve oyle yukleyin fwyi kolay gelsin

iyi forumlar

güvenlik kodumu unuttum desem kaç kişi bana güler acaba? yapabileceğimiz birşey varmı bunun için .?

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
orjinal sifre 8 adet sifir ama degistirdiyseniz cihaz kapali iken YES MENU NO tuslarina basilitutun gelen secenege yes diyin

aydink_1903

aydink_1903

Üye
aydink1903 dostum sana bir şey sracağım. hxin son jc1 tabanlı tr fwsini kullanıyorum. şimdilik tek sorunum samsungun app. store uyg. yüklenemiyor olması. dahili bileşen hatası veriyor. bunu aşmanın bir yolu varmı<? rompatcerdan install serverı kapattım ama bu seferde güvenilmeyen sağlayıcıdan uyg. diyerek yüklemiyor. yrdımcı olursan sevinirim.
saygılar...
Andy ye söyleyin Rofs1 e attığı ACSUi dosyalarını kaldırsın. Yükleyememenizin sebebi budur ve sizin yapabileceğiniz bir şey yok maalesef kullanıcı olarak.

Kolay Gelsin

lk1973

Üye
teşekkürler aydink_1903 dostum. sana da zahmet verdik ama bazen böyle sıkıntılar yaşayınca sana danışmak en doğrusu bence.

aydink_1903

aydink_1903

Üye
teşekkürler aydink_1903 dostum. sana da zahmet verdik ama bazen böyle sıkıntılar yaşayınca sana danışmak en doğrusu bence.
Zahmet olacak birşey değil önceki speedlerinde de benzer durum sözkonusuydu neden olduğuna bakmıştım. O 2 dosyayı niye ekliyor onuda anlayabilmiş değilim. Herhalde özellikle Store un yüklenmesini engellemek istiyor. Z: yi bypass edip uygulama yüklenmesini sağlayan bir metod vardı ama çok fazla karışıktı açıkçası unuttum. Nerede okuduğumu dahi hatırlamıyorum. :)

Kolay Gelsin

Canowar88

Üye
Selamlar herkese, paylasımlarınız icin tesekkurler ve eski dostları burda gormek guzel, aydink_1903 hocamızın teli ilk aldıgımda basını agritmistim biraz hatırlar belki, neyse lafı uzatmayım, faydalı seyler paylasabilmek uzere, gorusuruz:oke:

Andulin26

Üye

çok teşekkür ediyorum tekrardan ... yüklemeyi başardım.. emeğinize sağlık ve bunun için ücret ödeyen arkadaşlar haklarını helal etsinler onların sayesinde yükleyebildim yeni yazılımıç

--------------- Ekleme ---------------

orjinal sifre 8 adet sifir ama degistirdiyseniz cihaz kapali iken YES MENU NO tuslarina basilitutun gelen secenege yes diyin

umarım bu yardımlaşmanız hiç bir zaman bitmez.. Çok teşekkürler.

lk1973

Üye
Selamlar herkese, paylasımlarınız icin tesekkurler ve eski dostları burda gormek guzel, aydink_1903 hocamızın teli ilk aldıgımda basını agritmistim biraz hatırlar belki, neyse lafı uzatmayım, faydalı seyler paylasabilmek uzere, gorusuruz:oke:
merhaba canowar88 hoşgeldin. güzel paylaşımlar var burada. öyle çok sohbet odaları gibi değil ama kullanışlı, yararlı bilgi kaynakları var. özellikle hxe şu samsungun app store işini hatırlat lütfen. (bkz. 2 mesaj yukarı.)
saygılar...

aydink_1903 biraz yüzümü kızartıp bir sorum daha var. bu son türkçe fwimiz ubootlu deniyor. öncelikle bunu nasıl anlarız. böyle olmasının bir riski varmıdır ? flashlama sırasında kablo çekilmesi veya enerji kaybı gibi nedenlerle flasllamanın yarım kalması hx'in dediğine göre herzaman siyah güzel bir tuğlamız olacağı riskini doğurmakta. peki bu ubootlu fwler veya u bootsuz bu sorunu bertaraf edebilir mi?
saygılar...

Canowar88

Üye
merhaba canowar88 hoşgeldin. güzel paylaşımlar var burada. öyle çok sohbet odaları gibi değil ama kullanışlı, yararlı bilgi kaynakları var. özellikle hxe şu samsungun app store işini hatırlat lütfen. (bkz. 2 mesaj yukarı.)
saygılar...

Hosbulduk hocam, evet gordum naces arkadasımızda burdaymıs, cok guzel paylasımları var sagolsun.. Hatırlatıcam da su uboot olayını sorumsutum ona daha cevap atmadı atsında sorarım:pro:

aydink_1903

aydink_1903

Üye
Hoşgeldin, kusura bakma çıkaramadım, bu telefonda çok fazla kişiye yardım etmişimdir, umarım sanada yardımcı olabilmişimdir.

Bu arada dosyalar sys/bin içindeki AcsUi.exe ve AcsEngine.dll bunları silmeyi unutmuş dil dosyalarını temizlemiş bunlar kalmış. Bunlar silinirse Andy tarafından Türkiye_RUS App Store uygulamasının yüklenmemesi için sebep kalmaz.

Kolay Gelsin

saygılar...

aydink_1903 biraz yüzümü kızartıp bir sorum daha var. bu son türkçe fwimiz ubootlu deniyor. öncelikle bunu nasıl anlarız. böyle olmasının bir riski varmıdır ? flashlama sırasında kablo çekilmesi veya enerji kaybı gibi nedenlerle flasllamanın yarım kalması hx'in dediğine göre herzaman siyah güzel bir tuğlamız olacağı riskini doğurmakta. peki bu ubootlu fwler veya u bootsuz bu sorunu bertaraf edebilir mi?
saygılar...
Andy uboot lu dosya yapmaz zira kendi bir telefonu bu nedenle kaybetti. (En azından 1 ay bekledi) Bunu anlamanın kolay yolu yüklerken mavi ekranda ilk başta uboot yükleniyor yazar. Açıkçası ben uboot lu yapacağını düşünmüyorum. Ama eğer yapmışsa da bir sebebi vardır. Boot versiyonunu yükseltmenin çeşitli avantajları var ama çok teknik şeyler onunla ilgili yabancı forumda güzel bir yazı var. Eğer uboot lu bir versiyon daha önce yüklemediyseniz Boot versiyonunuz Aralık ayına ait veya daha eskidir. 14 Dec yazıyor olmalı. JC1 le beraber Ocak ayına ait bir boot geldi ki bende de şu an Ocak ayını ait Bootloader var Built : Jan 21 2010 yazar yani. Daha önce uboot lu birşey yüklememişseniz ve bu tarih yazıyorsa büyük ihtimalle Andy uboot lu yapmıştır.

Umarım açıklayabilmişimdir.

Kolay Gelsin

ahenk

ahenk

Üye
    Konu Sahibi
aydin abi andy boot guncellemesi yapmamis dec14 2009 az once baktim esk surum boot yuklu

iyi forumlar

Üst Alt