alicem123
Üye
4. gün:bayi kvk kargo aracı bu gün gelmez yarın gelecek dedi. yarın büyük ihtimalle elimde olur, yani 5. gün. elime geçtiğinde kendi testlerimide yazıcam.
--------------- Ekleme ---------------
5. gün: telefon elime geçti. sonuç; yani cihaz durumunu takip ederken yok parça bekleniyor yok ekran değişiyor, yok kalite kontrol onayı bekleniyor. lan hiç bi şey değişmemiş be yani gelde şimdi sakin ol küfür etme!! değişen parça ekran değişti diyor ekranın üzerindeki koruyucu film bile kalkmamış yerinden izler duruyor ekran nası ldeğişmiş yaaa!! çizik duruyor yaa!! sadece v40 güncellemesi yüklenmiş onunda saat ayarını bile afganistan yapmışlar.. bu ne lakayıtlıktır kardeşim ya. şikayeti yazdık iletişimden bi bo.. olcak..!! yazık diyorum ben başka bi şey demiyorum! Allah sonumuzu hayır etsin diyorum..
Durumuna üzüldüm. Bende telefonu kasa açıklığı ve sarj problemınden verdım. Telefonu yüksek seviyeye göndermişler beşiktaşdan kartala yani. Ve telefonum salı günü işleme konulup perşembe günü gönderım kararı verıldı yazıordu değişen parçalarda kasa ve paneln değiştigi yazıor ve güncelleme yüklendiği yazıyordu.Ve 2 gündür perşembeden bu yana telefon hala bayiye gelmedi. Kvk yı aradıgımda telefon elimize geçmedi geçtğinde telefonunuza mesaj gelıcektır dıyo. Bakalım telefon elime geçtiğinde inşallah bütün problemleri hal olmuş olur.
hadi dedim hepsini anladım ekran değişti yazıyor raporda oysa çizik hala duruyor. ekranın içi değişti dedi