gemlikua bana öyle geliyorki görsel şeylerle uğraşırken ekran gidip geliyor, tema, duvar kağıdı gibi.. çünkü internetteyken falan hiç bu yüzden işimin yarıda kesildiğini hatırlamıyorum.
ve evet dün gece tam yatarken tema değiştiriyordum yine gidip geldi maleesef. ha bunu ne sıklıkta yapar yada bir daha yaparmı bilemem. çünkü teknik servise göndermeden öncede çok seyrek yapıyordu aslında.
ve şarj şu anda üç diş gitmiş 4 diş kalmış yani en fazla 2 gün gidiyor şu anki teste göre ama ben yine tam bittikkten sonra şarj edip yeniden test ederim. bu şarjın çabuk bitmesi internet içeriğinin fazla olmasından ziyada bence dokunmatik özelliğinden kaynaklanıyor. çünkü dokunmatik olmayan telefonlarda saatlerce internete giriyordum 3-4 gün gidiyordu şarj. birde geçen telekom bayisinin önünde lg ve samsung omnia kampanya telefonları tanıtılıyordu. mesela samsung omnia nın şarj bekleme konuşma süresi daha fazla ama tanıtan eleman dediki böyle ama yoğun bir biçimde internete girerseniz 5- 6 saatte biter. neyse dediğim gibi ben bu 5800 la anlaşamıcam galiba