ONARIM BİLGİLERİ
Garanti Durumu
Garanti Dahili
Müşteri Şikayeti
EKRANIN KARARIP EV KERANINA GERİ DÖNMESİ(5-10 SN İÇİNDE).ŞARJI 1 GÜNDEN KISA SÜREDE BİTİYOR.TELEFON YOĞUN KULLANIMDA ARKA KAPAK ISINIYOR.EKRANIN SOL UZUN YAZSINDA İNCE DALGALI ÇİZİK VAR.
Servis Durumu
İşlem Görüyor - Parça Bekliyor
Arıza
CHR:Pil düşük şarj gösteriyor
CHR:Pil fazla ısnıyor
COS-Deformasyon
PRG:Performansı düşük (Uygulamalar çalışırken)
Tamir
MR - Mekanik Onarım
Değişen Parça
LCD AM TFT LTPSi 360x640 CO
Swap
HAYIR
Yeni IMEI
evet arkadaşlar cuma verdim bayiye hemen ertesi iş günü işleme konmuş .güzel

ekranın içinde gibi öyle tuhaf bir çizik var ince.. bu yüzden ekranı değiştiriyorlar anladığım kadarı ile.. benden kaynaklandığını sanmıyorum çünkü aldığımdan beri çok dikkatli kullandım. (zaten 15 gün olmuştu aldığım) ve tüm sorunları ayrıntıları ile bir kağıda yazmıştım onlarda aynen dikkate almışlar. bu da çok iyi

yalnız ücret talep etceklermi onu merak ediyorum tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse iyi olur bu konuda. inşallah bu hızla hafta sonuda elimde olur gibi ama bakalım hadi hayırlısı.. tüm sorunlar halolmuş biçimde geri gelirde bizde ağız tadıyla 5800 ımızı kullanırız.
ama böyle bile olsa meret bilgisayar gibi kontör yiyor internette. banada en çok internet için lazım bu telefon.

bunada vodafone el atması lazım. aslında gerçekten olcak iş değil. mobil internet ücretine bir el atılması şart bence. benim standart paketti 250 mb lık a geçtim yine dayanmıyor

daha önceden symbian olmayan sony ericsson k530i vardı bende ilk zamanlar o bile bunun gibiydi çok kontör götürüyordu. 3g çıkınca çok düşmüştüde sevinmiştim. biran önce bunuda çözmeleri lazım. bana öyle geliyorki aynı normal bilgisayar gibi boyut harcıyor buna kontörde dayanmaz parada

bu saçmalık aslında. yani bu kadar olmaması lazım.