gemlikua96
Üye
e benim bütün sorunlar devam ediyo bu 3. olcak gönderirsem değiştirirlermi benimkinide?
ben vatan bilgisayardan aldım orası bana öyle dedi ama gene sen ver eğer devam edersee para iadesi veya yeni telefon isteye bilirsinnn...
e benim bütün sorunlar devam ediyo bu 3. olcak gönderirsem değiştirirlermi benimkinide?
arkadaşlar sonunda kararımı verdim ve yarın 5800 xm mi servise veriyorum. bu gün bi bayiyie gittim şarj az gidiyor falan derken abi hiç uğraşma verelim servise yarın dedi, bu da tam benim beklediğim şeydi. 4 sorundan dolayı servise vericem.
1-ekranın kararıp geri gelmesi.
2-şarjın 1 gün yada daha az gitmesi.
3-yoğun kullanımda arka kapağın ısınması.
4-ekranın sol yanındaki ince çizgi.
bakalım kaç günde geri gelecek. sonuçları yazarım.
oo bunlar oluyorsa geç bile kalmışsın kararsız kalmışsın telefon güzel birde bu sorunları çıkarmasa verdiğimiz para boşa gitmese çok güzel olacak
eğer düzelmezse hiçbir şekilde telefonu kabul etme ya cihaz değişimi yaptır yada paranı geri al
yaşanmış tecrübelerim var biraz
sende motorcusun benim gibi he
gençken bende motor hastasıydım. şimdi bi kere kararsız kalmadım. sen yeterince iletileri okumamışsın anlaşılan. 2 kez verdim işte aynı sorunları bir kağıda yazarak.. şarj mesela evelki sabah şarjdan aldım yani 39 saat önce yani1.4 gün önce ve yaptığım tam olarak şu 20 dk kadar internete girdim, 6-7 tane blutut la şarkı gönderdim ve şu anda şarj bitti bitecek son dişte biraz sonra batarya bitiyor uyarısı vermeye başlar. yani bu bile donanımsal bir arıza olduğunun göstergesi bence. yüksek seviyeye gönderildi aktif olarak test edild ifalan yazmışlar ama bence hikaye. bi kere telefon udaha elime aldım yarı msaat içinde iki kez reset attı. ama dediğim gibi yılmıcam 3. kezde göndercem ve zaten 2. de de değişim talep etmiştim hatta kvk bursayı arayıp bir yetkiliyle görüşmüştüm. dediki yollayın aynı şeyleri yaparsa değişimini isteriz. işte artık değiştirmelerinin zamanı geldi. ve bi kaç gün içinde yine göndercem.bi kere benim günde en az kesintili olarakda olsa 2- 3 saat internete girmem lazım.ben borsa oynuyorum az bir miktar parayla bunu takip etmek için aldı mzaten. yoksa meraklı genç falan olcak yaştada değilim.
önce iş sonra sanat eğlence..
neyse e nazından java sayfaları deneme imkanı bulmuş oldum birazcık ama o da açmadı. yada aceleden yeterince deneme imkanı bulamadım. yani bu konuda bilgisi olan arkadaşların yardımlarını rica ediyorum . java sayfalarını açan telefonlar ve nasıl açıldığı konusu yani.. mesela 5 yıılık telefon olan sony ericsson p990i ile adam açıyor diyor. son teknoloji 5800 açmadığı zaman sinir oluyorsun işte.
harbiden çok boş insanlarız. bilgisayar gibi telefon ürettim ben diyorsun oraya teknik eleman koyuyorsun ve bunu bilmiyorum diyor.ve nokianın danışma numarasını veriyor ancak. telefonda öncelikli sorunlardan daha nokiaya sormadım ama orayada sorucam. ve biliyorsunuz internette çoğu işe yarar şey java ile çalışıyor. neyse durum böyle.. teşekkürler.e benim bütün sorunlar devam ediyo bu 3. olcak gönderirsem değiştirirlermi benimkinide?
saol alicem kardeşim.
Ama Kvk ile yüz göz olmak ıstemıyorum telefonumn sol alt kösesine bastrnca ses cıkıyor kasadan cıt cıt dıe ama ılerde büyük sorun olursa hem sorundan verırırm hemde kasadaki sesden
Simdilik problem cıkarıcak bı sorun değil
Kredi kartıyla almasaydım coktan elımden cıkarmıstım
Ama malum kredi kartının bıtmesnı beklıcez 

şimdi doğru olanı yapmaktan gazgeçmeyeceksin. mesela ben gittimi bayiye adamlar yüzlerini buruşturuyor. istediği kadar buruştursun. ısrarla değişene kadar üstüne gidicem. bizim milete hep kolay para lazım. satana kadar binbir takla at bilgisayar parasını sok cebine ondan sonra arızalı telefonu kakala üstüne birde sonra problem oldumu yüzünü buruştur. yok öyle beş köfte üç kuruşa. insan olacak adam olacak herkes. terbiyemi bozmam kolay kolay ama sabrında bir sınırı var.
yani en iyi yolu yasal kapsamda malı değiştirmekse bu yolu seçeceksin. kredi kartı olsun ne olursa olsun niye 500 tl ye alıp 1 ay sonra arızlaı diye 400 tl ye 100 tl zararla ikinci ele satacaksınki. biz parayı sokaktan toplamıyoruz.. hatta evet benimde servisten sonra arka kapakta ufak boşuklar oluşmuş gibi bulduk belayı ama dediğim gibi sakin olcaz ve ısrarla vazgeçmicez![]()

alicem bence bu arızalardan kaynaklanan bir soğuma seninki. benim htc touch 2 yi falan inceleme imkanım oldu biraz çokda farkı yok ona göre düşün.

yok ya bunda kesin donanımsal hata var. yarın yine göndercem 3. ye yani. inşallah değiştirilerde bu sefer daha fazla sinirlerimiz bozulmaz telefonsuz kalmayız. şarjla sadece 24 saatte 20 dk lık internet kullanıyorum 24 saatte şarj bitiyor.
Benm öncekı gıbı deıl. 2 gün gidiyor ama günde 40 dk fln wı-fı, 1 saate kadar müzik,ve sms 
kendin gönder falan dediler niye dedim siz hep kar içinmi çalışırsınız adam üsteliyor kimden aldıysan ona ver göndersin diyor. şimdi dedim o aldığım adamıda seni de bi hale sokarımki bu kimse için iyi olmaz kes sesini artistlik yapma ve işini yap bunu gönder ama zıvanadan çıktım ve hemen patronu geldi tamam abi dedi ve 3. gönderdiler. yav nedir bu milletin çektiği paramızla rezil oluyoruz ama dönmek yok yola devam
eşikaya bedavacıya iki yüzlüye yar olmaz bu vatan bizimdir bizim kalır
karşındaki adam değilse insan değilse adı hiç önemli değil topuna vur tekmeyi al hakını..
..
bu gün dediğim gibi arıza çıkardılar alicem ama bende dediğim gibi yaptım.kendin gönder falan dediler niye dedim siz hep kar içinmi çalışırsınız adam üsteliyor kimden aldıysan ona ver göndersin diyor. şimdi dedim o aldığım adamıda seni de bi hale sokarımki bu kimse için iyi olmaz kes sesini artistlik yapma ve işini yap bunu gönder ama zıvanadan çıktım ve hemen patronu geldi tamam abi dedi ve 3. gönderdiler. yav nedir bu milletin çektiği paramızla rezil oluyoruz ama dönmek yok yola devam
eşikaya bedavacıya iki yüzlüye yar olmaz bu vatan bizimdir bizim kalır
karşındaki adam değilse insan değilse adı hiç önemli değil topuna vur tekmeyi al hakını..

niqotin bence şanslılar ve şanssızlar var ve biz şanssız azınlığız. kimisi film bile izliyom 3-4 gün gidiyor şarj diyor bende de 24 saat içinde 20 dklık internet kullanımıyla sadece şarj bitiyor.
evet açık programlar ve menü arasında geçiş var bunun için orta tuşa uzun basacaksın.

zezu 3 kez şu an aynı sorundan gönderdinmi ? arıza takipe geçmişmi? geçmişse ne yazıyor? ben daha bu gün verdim. fırtına estirince adam kayıtı bile unuttuinşallah sorun çıkmaz ama şimdi bende yazdım ön kayıtı. bi kaç gün içinde arıza takipe geçer öğreniriz takip ederiz herhalde durumu.