Evet,değişik bir sorun açıkcası bende anlamadım..anladımk kardeşim bende şimdi çözmeye çalışıyorum zaten biyerde biproblem war mutlakakı senin modifiyen kesşnlikle sorunlu demiyorum hep senn modifiyelerini kullanıyorum zaten ama bi yerde bi ufak nokta vare çözmek lazım artık bi program mı başka bir kod dosyasımı nedir bilemiyorum mutlaka telefonda bişeyler çakışıyo...

Zaten gerekli bilgiler yazılı..Hayır yok!Bunda ingilizce var mı peki?
Başka yerlerede el atmışsındır belki iyi bak..Arkadşaım ben bir şey soracağım. Ben editledim evet. Yaptığım işlem siscontent programı ile youtube'nin son versiyonunu indirip normal klasörlere çıkarttım ve hepsini değiştirdim.Böylelikle youtube'nin son versiyonunu yüklemiş oldum rom'a. Sonra fontu orjinali ile değiştirdim. Bir de soundWave kırmızı temasını yine siscontentle sis dosyasını açıp tekr teker gerekli klasörlere yükledim. Başka değişiklik yapmadım. Flsah attım. Youtube çalışıyor güncel versiyonu. Attığım temada olmuş. Fontta değişmiş. Başka bir sorun yok. Ffakat yükleme yaparken dosya bozuk uyarısı alıyorum.Başkaları yanlış anlamasın bu cfw de sorun yoktur. Ben editledikten sonra oldu bu sorun. Eklediğim programların dosyalarını yanlış yere kopyalamam imkansı çünkü nereye kopyalamam gerektiğini yazıyor. Bu değişikilikleri yaptıktan sonra değiştirmem gerek başka yer var mı acaba?
@n!wa+*R™;2179382' Alıntı:Başka yerlerede el atmışsındır belki iyi bak..

teşekkürler
tek seferde sorunsuz bir şekilde yükledim.

selam ya aceba RM-356_40.0.005_prd.core.C00 dosyasını düzenleyip v31 deki radyo uygulaması dosyalarını v40 içindeki radyo uygulamasının dosyaları yerine atsak RDS özelliği çalışır mı ve radyo daki donma problemi düzelir mi ?
Ama onu yapana kadar v31i komle alıp v40 içine atsak,ekstra olarak ta ew ekranı we kinetic scroll olayı eklesek
buna da V71 desek (31+40) 

Herşeye iyi güzel diyorsunuzda bi sorun bakalım ben kaç defa denedim hemde kaç kere arkadaşlar ne yazıkki üzülerek söylüyorum ".C00" dosyasında 1 kb'lık bir dosya değişiminde bile telefon açılmıyor yani Flash atılıyor ama telefon asla açılmıyor neden çünkü değişikliği kabul etmiyor birde düşünün Pc'den müdahele ettiğimiz halde..Mantıklı aslındaAma onu yapana kadar v31i komle alıp v40 içine atsak,ekstra olarak ta ew ekranı we kinetic scroll olayı eklesek
buna da V71 desek (31+40)
![]()
(Yaaa
)
şükür ya,yükleme hataları,dosya bozuk hataları falan delirmiştim
son kez denemek üzere flasha tıkladım we bi sigara yaktım,baktım herşey yerli yerinde olmuş
bu arada bu kamera olayına ne olmuş, önceleri kalan çekim hafızası 9999 resim yazarken şuan 3000 lere indirmişsin
Kardeşim kaliteyi yükselttik ya sayıyı azlalttıkDoğancan kardeş en sonunda son firmwareni oturttum teleşükür ya,yükleme hataları,dosya bozuk hataları falan delirmiştim
son kez denemek üzere flasha tıkladım we bi sigara yaktım,baktım herşey yerli yerinde olmuş
bu arada bu kamera olayına ne olmuş, önceleri kalan çekim hafızası 9999 resim yazarken şuan 3000 lere indirmişsin
![]()

Dostum konu başlığına boşuna mı yazdık biz el yazısı düzeldi diye hiç bir sorun yok sen tekrar bu linkteki FW yükle görkardeş tamam iyi hoş eLLerine saqLık ama bazı eksikLikLer var.eL yazısı, mms yok, youtube programı acılıyor fakat video bulmuyor günceLLenmiyor, web e qirince bi safya açıLıyor, vb. eksikLikLer çıkıyor.şimdiLik 2 eksik var.kurcaLadıkça daha çıkarmı biLmiyorum.

Zaten diğerlerinde bir sorun yokuki işi bilmiyorsun hata var diyorsun...sadece eL yazısınımı düzeLttin yoksa yukardakiLerin hepsinimi?
Mms de nası bi sorn avr anlamadım zaten yeni mesaj dediğin zaman ona görüntü ekle desen o oto Mms olarak ayarlanacak ve denedim aynen öyle oluyor