n86 8mp yeni firmware v30.009 , v21.006 , v21.115 hack

Sponsorlu Bağlantılar

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
süper paylaşım saol:oke:

nokta77

Üye
nihayet ben de halledebildim sonuda konuyu çok güzel bir şekilde anlatan ve emeği geçene teşekkürleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeer

maluay

Üye
elinize saglık n86 sayenizde hacklkedim birde nokmate calıştırsanız

ozimo10

Üye
:nono:Yaaa ben anlamadım bu hackleme ne işe yarıyor.Şuraya birisi yazarsa sevinirim.Varlığının artısı,yokluğunun eksisi ne?:nono:

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
:nono:Yaaa ben anlamadım bu hackleme ne işe yarıyor.Şuraya birisi yazarsa sevinirim.Varlığının artısı,yokluğunun eksisi ne?:nono:
varlığının artısı telefonun desteklediği tüm uygulamaları sorunsuz yüklemek
yokluğunun eksisi beğendiğin uygulamaya para vermek
inşallah anlatabilmişimdir :d:

aydink

Üye
N86 20.115 versiyonu bende aşağıdaki hatayı veriyor. bir türlü çözemedim.lütfen yardım edermisiniz.

ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server

:bye2:

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
N86 20.115 versiyonu bende aşağıdaki hatayı veriyor. bir türlü çözemedim.lütfen yardım edermisiniz.

ERROR: Unable to detect device 0x8401F145. Check USB connection!
Unable to get phone info from update server 0x8401F121
Unable to get phone information from Update Server

:bye2:
tanımlanmayan telefon usb bağlantısını kontrol et diyor
telefonu pc suit modunda bağla olmazsa 21.06 yüklemeyi dene sorun olursa bildir çözüm bulmaya çalışalım

bycengiz

bycengiz

Üye
Hotfile dandik linkler kırık ! Rapidshere yüklenirse seviniriz TEŞEKKÜRLER EMEĞİN İÇİN.

habbuj

habbuj

Üye
sağollll

alevtopu

Üye
n86 sürüm 30... çıktı onun hacklisi düştümü

--------------- Ekleme ---------------

n86 v30.9 çıktı... hackli dosyalarını yükleyebilecek arkadaş var mı

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
yeni firmware fpx dosyası boyutu 400kb içinden ngage uygulamasını çıkarmışlar ben de rom patcher ve xplore sürüm ekledim denedim şimdilik bir sorun yok

komando24

komando24

Üye
Evet kardeş burda verdiğin v30,9 da diğer versionlardaki gibi kurulumlu dosya çıkmıyor hatta klip bile var rar içinde :) neyse kardeş bu v 30,9 için detaylı açıklama yaparsan sevinirm

alevtopu

Üye
30.9 u hack leyen arkadaşlara; ngage c-rac-k yemiyormu deneyen var mı

komando24

komando24

Üye
V 30.9 hack olayını detaylı anlatacak arkadaş varmı ??

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
yeni versiyon için
adım 1 navfirm ile bilgisayarda C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484\ konumuna (yok ise sırayla oluşturun )yeni firmwareyi indirin
adım2 verdiğim dosyayı 1.5 mb olması lazım(klibide ben attım içine:islik)orjinal dosya ile değiştirin 380kb olması lazım
geri kalanı aynı zaten

komando24 kurulumlu dosyayı 21.115 içindi aatolga'nın anlatımında var diye es geçmiştim

alevtopu ngagge bazı oyunlar yemiyor bodyz nin gage ile oyunları açıyor sonra tamamen telefondan kaldırıyor patchli sürümde bazı oyunlar trial de kalıyor çünkü fullgame.pkg,core.pkg,levellib.ngdat vs.dosyalar için geçersiz lisans eklemişler ama asphalt3 n86ve n96 sürümünü indirdim çalışıyor one çalışıyor fifa09 sis versiyonu çalışıyor ngage sürümü demo diğer oyunları denemedim daha ama şöyle fikrim var v11.43 lisans dosyalarını bulursam telefona yükleyip c2z yaması ile aktifleştirebilirmiyim ona bakacağım

komando24

komando24

Üye
EYVALLAH KARDEŞ DENEYECEĞİM İNŞ. OLUR YADA HERALDE ESKİ SÜRÜME DÖNMENİN Bİ YOLUNU BULACAĞIZ :oke:

Üst Alt