n86 8mp yeni firmware v30.009 , v21.006 , v21.115 hack

Sponsorlu Bağlantılar

huppi

Üye
n86 8mp nin iki sürümü var ındigo ve white navifirm de sadece white nin güncellemsi var.. ikisininde tr kodları farklı NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White

naviden indirdiğim white firmi ındıgoya yükleyebiliyozmu...
++
çoğunlukta v21 hackten bahsedilmişl bunun v30.009 u hackleniyormu.. ne kadar hack varsa denedim helloları falan..

--------------- Ekleme ---------------

phoenix 4. adımda hiç bişi olmuyo :D ekrana gelen menu de heryer boş..

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
n86 8mp nin iki sürümü var ındigo ve white navifirm de sadece white nin güncellemsi var.. ikisininde tr kodları farklı NOKIA N86 RM-484
0580417 TURKEY Indigo
0580676 TURKEY White

naviden indirdiğim white firmi ındıgoya yükleyebiliyozmu...
++
çoğunlukta v21 hackten bahsedilmişl bunun v30.009 u hackleniyormu.. ne kadar hack varsa denedim helloları falan..

--------------- Ekleme ---------------

phoenix 4. adımda hiç bişi olmuyo :D ekrana gelen menu de heryer boş..

white için olan firmwareyi yükleyebilirsin
ilk sayfayı daha detaylı okursan aradığın cevapları bulabilirsin

salkin

salkin

Üye
kardeşim ben yanlış dosya daha kopyalamışım k.bakma . emeğine sağlık

setraisis

Üye
kardes paylasımın ıcın tesekkurler ılk sefer de yaptım hıc hata yapamdım tel versıyonu orjınal olarak ıyı olur dıye yukselttım baktım turkce gıttı yurt dısı telıya ugrastırır:D neysekı ımdadıma sız yetıstınız tesekkurler detaylı vermısın saol ve bır sey sorca bu ngage olayını nasıl yapcaz bu versıyonda

teranova

teranova

Üye
deniyecegim

badb0y06

Üye
birisi bana orjinal v30.009 versiyonu upload edebilirmi veya linkini verebilirmi(bi yerden buldum ama paralı indirim vardı sanırım tam beceremedim), nokianın sitesinden indirdiğim bile v21.006

şimdiden teşekkürler

badb0y06

Üye
nokıa software programını indir....

indirdim 34 mb bişey, yüklüyorum softwareyi sizin versiyon 21.006 en yüksek versiyonda diyor, bilen biri anlatsın nasıl yapacağımı ya da 30.009u link olarak verirseniz daha güzel olurdu

Necmati

Necmati

Üye
ya bilsem veririm ama moderatör lerden birine sor.. bence:oke:

badb0y06

Üye
hallettim şükür, n97de fişi bi yazı gelince takın diyor, 2saat uğraştım n86da dedim var bu işte bi iş

n97deki gibi yazı gelince taktım usbyi telefona direk hallettim, boşa uğraştım o kadar duvara kafa attım valla

b1k1k

Üye
beyler bende commonfileste nokianın klasörü yok ben hackleyemiyom 1 yardım edermisiniz
telefonu güncellettim v30.009 oldu 1 sorun cıkmaz demi?

hekimoglu43

Üye
merhaba arkadaşlar..telefonun firmware 30.009 ve falesef hack olmuyor..biraz araştırma yaptım firmware güncelleyerek hack mümkün..yalnız şu sorunum var telefonumun product codu. 0580676 bunu nasıl yapabiliriz..??saygılarımla.

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
navfirm ile orjinal firmwareyi indir sonra yamayı indir sonra anlatılanları yap olması lazım

mekanszzz

Üye
arkadaslar ben telefonuma nıcın v30 u yukıluyemıyorum..nokıa uptader den versıyon arıyor buluyor yıne 21.006 tekrar guncellestırmek ıstermısınız dıyor..nıcın v30 u bulmuyor..bıde
RM_484 V30 UN FLASHINI NERDEN INDIRCEM BI LINK VEREBILIRMISINIZ

hekimoglu43

Üye
navfirm ile orjinal firmwareyi indir sonra yamayı indir sonra anlatılanları yap olması lazım
flashing menüsüne kadar tamam buraya kadar sıkıntı yok...sıkıntı burda buradaki firmware ve diğer yazıları birtülü görmüyor...klasörleri teker teker sildim yeni klasör oluşturdum..bağlantıda tamam..sorun nerde bir türlü çözemedim.
:( galiba helloox beklemekten başka çarem yok gibi.

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
navfirm ile orjinal dosyaları indirip normal flash atmayı denedin mi? , oradada aynı hataları veriyormu ?
eğer hata ile karşılasmaz isen indirdiğin yama ile orjinal dosyayı değiştir (orjinal dosyanın yedeğini al) tekrar dene yada product code değiştirmeyi dene

hekimoglu43

Üye
ben bu patch işini yapamıyorum flashlıyorum ok.diyorum gerek hafıza kartına gerekse telefon depoya Patches klsörü oluşturup atıyorum ama rom patcher görğkmüyor.

mbolukbas

Üye
bende işe yaramadı

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
flashlamayı yapıyormusun ? yapamıyormusun ? eğer flashing menüsünde yükleyecek dosya bulamıyor ise ilk sayfada aatolga'nın linkini verdiği v21 olan firmwareyi indir ve kur.C:\Program Files\Common Files\Nokia\DataPackage\Products\RM-484\ klasorüne kurulması lazım sonra navfirm ile telefonuna uygun olan firmwareyi indir ve ilk firmwarenin kurulduğu dizine kopyala ,uda.fpx dosyasını orjinali değiştirmen gerek oyun yada programı cr@kler gibi , telefonu bilgisayara bağla flashing menüsüne kadar gel dosyaları görüp görmediğini kontrol et dosyaları görür ise flashatmayı dene tamamlanınca rompatcherin uygulamalar klasöründe olması gerek yinede yapamazsan yardımcı olurum
mbolukbas telefonun product code 580417 yada 580676 mı ? versiyon kaç? nasıl işe yaramadı anlamadım tam olarak anlatırsan yardımcı olamaya çalışırırm

hekimoglu43

Üye
TELEFON ÇÖKTÜ ve açılmıyor.. ilk sayfada anlatılanların hepsini yaptım..flashlayam geldiim tıkladım ok.dedim ve yaklaşık 1 saat sonra phoenix hata verdi..telefon beyaz ekran oldu hiç bir işlem yapamadım..mecburen usb çıkartmak zorunda kaldım...hard format şekliyle açmaya çalıştım olmadı..şimdi napabirim kurtarmanın bi yolu varmı.?????yoksa kvk garantili bir bahane uydurup garantiyemi göndermeliyim..????? sizace fikriniz nedir......

Üst Alt