n86 8mp yeni firmware v30.009 , v21.006 , v21.115 hack

Sponsorlu Bağlantılar

alevtopu

Üye
teşekkür ederim mikroorganizma yardımların için

CS BETA

CS BETA

Üye
mevlüt abi artık v30.009 icin yardım edersin :)

komando24

komando24

Üye
arkadaşlar eski versiyona geri dönmenin bir yolunu bilen varmı ???:hmmm

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
tabii yardım ederiz
komando 24 eski sürüm için elinde box olması lazım jaf ile olabilir belki ama riski çok yüksek anlayacağın maalesef ev kullanıcıları için böyle bir yöntem yok telefoncuya gidip eski versiyon yükletebilirsin 15-20tl arası birşey

komando24

komando24

Üye
gerçekten ilgin için teşekkür ederim kardeşim eğer hacklarsem bu versiyonu sorun kalmaz tabi şuan işteyim akşam eve gidince dediğini deneyeceğim inş. olur

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
bende çok araştırmıştım bu olayı v20.06 yapınca 3 ay nasıl hacklerim diye kara kara düşünüyordum (aklıma geldi diyebilirim vizonteledeki deli emin gibi) sonra yabancı forumlarda bu yöntemi gördüm (nokia editor ile imajı açıp düzenleme yapıldığını) deneyip buraya konuyu açtım

komando24

komando24

Üye
senin şuan v 30,9 ve hacklimi yani yaptın oldu ???

--------------- Ekleme ---------------

KARDEŞ FORUMDA GEZERKEN Bİ ARKADAŞIN SORUNUNU GÖRDÜM VE OLUYORMU BİLMİYORUM AMA TELEFONA HARD FORMAT ATINCA V11 DÖNÜYORMUŞ HİÇ DENEDİNMİ BİLMİYORUM AMA EĞER DÖNERSE GÜZEL OLACAK SONRA V 21 YÜKLER TEMİZ TEMİZ KULLANIRIZ ???
http://www.maxicep.com/symbian-dest...1-043-e-geri-yuklemek-hack-sorunu-296501.html

yok kardeş denedim olmadı flash atarken hata verdi hard formatıda denedim versiyon değişmiyor yine kaldık ortada

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
evet versiyon 30.009

öyle bir şey olması teknik olarak imkansız niyemi yeni versiyon yüklerken telefonun hafızası dediğiniz eproma yeni sistem dosyalarını yüklüyoruz format atınca haliyle sistem tekrar epromdan kuruluyor nasıl eski sistem geri döner anlamadım gitti neyse şöyle birşey deneyim bari eski sistem dosyalarının ismini değiştirip yeniden flashlayım belki olabilir:naughty:

komando24

komando24

Üye
sanmıyorum sonuçta bunlar kodlu yani ismini değişsek bile içindeki kodlarınde isim olarak değişmemeiz lazım gibime geliyor ..neyse sorun o değil kardeş benim şuan versiyon 30 ama phoneix le flash lamaya çalışınca hata veriyor ( flash dosyası bulunamadı gibi ) ama flash dosyasını isim olarak görüyor başlıyor ama telefon flash moduna geçince hata veriyor program bilmiyorum sen karşılaştınmı bu konuda yardımcı olabilirsen sevinirim(unutmadan phoneix le daha önceden başka telefona flash attım yani adımlarda yanlışlık yok)

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
dogru söylüyorsun isim değiştirince yemedi imza hatalı diyor benimkide bir fantaziydi zaten neyse ne gibi hata veriyor ben core dosyasını değitirmedim sadece extra uygulama paketi bu dosya ama şöyle bir uyarı verebilir 30.09 xxxm8 falan diye yükle de geçsin bunu yükleyeyim mi diye soruyor ben bir hata ile karşılaşmadım ama dediğim gibi uyarı yazarsan çözüm üretebiliriz

CS BETA

CS BETA

Üye
özkan ve mevlüt abi yorumlarınıza bakılırsa ben haziranda teli aldıgımda hacklemeyicem v14 olrk alsam hacklesem üstüne Nokia Software Updater ile güncellesem hack gidermi _?_

komando24

komando24

Üye
benden tavsiye hiç bi zaman son güncellemeyi yükleme şimdiki aklım olsa v 30 yüklemezdim ama hazirana kadar v 30 da hacklenir heralde inş. :))

bak navi den indiriyorum senin verdiğin dosyayıy değiştirip denen yola kopyalıyorum sonra phoneix çalıştırıyorum güzelce telefonu görüyor sonra updet diyorum oda güzelce versiyon felan görüyor sonra başlatıyorum ( scaning flash image) denen yere geliyor telefon açılıyor kapanıor sonra program hata veriyor rety yada dur diyor ..altındada yanlış hatırlamıyorsam image flas error diyor. anlamadım acaba phoneix demi sorun var..şuda var ben telefonu bilgisayar üzerinden güncelleme yapamadım oda hata veriyordu. telefondan güncelledim..( sanki biraz kendime cevap verdim gibi oldu ama :islik ) senin başka cevabın varsa sevinirim kardeş..

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
ben phoneixle hackledim şöyle yapalım tele hard format at phoneixle orjinal dosyalar varken flash kısmına kadar gel telefonda simkart olsun ve genel profile al flash kısmında evet hayır kısmında bekle ve verdiğim yama ile orjinal dosyayı değiştir evete bas atması lazım eğer olmuyor ise phoneix son versiyonu indir
eski sürümü kaldırıp bunu kur feedback (geri dönüş)yap ki hata varmı yok mu anlayalım
aslında nokia software ile olur indirdiği dizini bulup dosyayı değiştirmek lazım hiç denemedim ama mantıklı geliyor diğerleri ile uğraşmadan

komando24

komando24

Üye
akşam evde bi daha deneyeyim bakalım dediğin gibi nokia softwarede mantıklı phoneix olmazsa ordan bulur denerim bakalım nolcak :)

cs beta bi türlü ulaşamadım sana ben msn yada face ye dazla takılmam ama faceden [email protected] olarak ekle

komando24

komando24

Üye
tek kelimeyle mükemmelsin kardeşi yaptım oldu ALLAH RAZI OLSUN :))

ager34

Üye
v.30.009 yeni yazılımın hacklenmiş dosyasını buraya koyacak olan yokmu hiç

cyberlink38

Üye
ben phoneixle hackledim şöyle yapalım tele hard format at phoneixle orjinal dosyalar varken flash kısmına kadar gel telefonda simkart olsun ve genel profile al flash kısmında evet hayır kısmında bekle ve verdiğim yama ile orjinal dosyayı değiştir evete bas atması lazım eğer olmuyor ise phoneix son versiyonu indir
eski sürümü kaldırıp bunu kur feedback (geri dönüş)yap ki hata varmı yok mu anlayalım
aslında nokia software ile olur indirdiği dizini bulup dosyayı değiştirmek lazım hiç denemedim ama mantıklı geliyor diğerleri ile uğraşmadan

Ya ben bir türlü hackleyemedim telefonu. Nerde hata yaptığımı bilmiyorum. Detaylı bir şekilde açık açık anlatabilir misiniz?

mikrorganizma

Üye
    Konu Sahibi
nerde hata yaptığını bulalım ilk önce anlat

Üst Alt