versiyonu düşüremessin..nasıl bi takılma oldu arkadasm öyle bir sorun yok..sorununu daha acık yazarsn yrdmcı olabiliriz..ben de versiyonu 40a yükselttim ama bu sefer de videolarda takılma oldu. versiyonu düşürmek istiyorum. nasıl yapacağım acaba arkadaşlar ?
ben de versiyonu 40a yükselttim ama bu sefer de videolarda takılma oldu. versiyonu düşürmek istiyorum. nasıl yapacağım acaba arkadaşlar ?
tablo deılde lıste yapıp denedım saga sola gecıs olmuyor ıphone gıbı.. sadece efektler var
mrb arkada_lar dün ovi maps 3,03 ü yükledim fakat yer bul ve konumum a bas1nca programdan ç1k1yo,ne yapmak laz1m harita indirmek mi laz1m anlamad1m ,yard1mc1 olursan1z sevinirim
Forumda s60 v5 uygulamalar k1sm1nda benim _ahsen payla_t11m msn var 5800 için onu indir ve kur.ARKADA^LAR 5800 KULLANIYORUM msn yükledim ama süresi geçmi_ sertifika diyor açam1yorum yard1mlar1n1z1 bekliyorum
selam arkadaşlar ben 5800 ın güncellemesini yaptım.. fakat telefonum ondan sonra kendi kendine kapanmaya ve donmaya başladı bana yardımcı olabiirmisiniz nasıl halledebilirim ......yardımlarınızı bekliyorum..
Sen navigator edition code ile güncelleme yapm1_s1n red code ile güncellemeyi tekrar yap ve hard format atmay1 unutma güncelleme sonras1. Nas1l yapaca1n sitede mevcut 5530 5800 n97 fun club varda orada detayl1 anlat1lm1_.arkada_lar bnim bi problemim vard1 5800 ile ilgili çözebilirseniz sevinirim bn bu telefonu alal1 3 ay oluyo ve bunu güncellemek istedim ama güncelleme bulunam1yordu internetten ara_t1rd1m v 40.005 versionunu buldum ve yükledim ama bnim telefon k1rm1z1 renk doal olarakta temes1da k1rm1z1 bn bu versionu güncelleyince tema gri renk oldu arkada_lar bn bu telefona k1rm1z1 rengini nas1l yüklerim yaaa yard1m1n1z için t_kkrler
yard1m lutfen telefonu daha yen1 ald1m say1l1r ebuddy 1 telefona yukled1m 11de cal1s1yor ancak sadece wireless ile baglant1 kurdumda ac1l1o program.. operatorumden yen1 1nternet paket1 ald1m 100 mb l1k ama onla g1rd1mde program ac1lm1o.. neden acaba nas1l duzelteb1lr1m..
hafıza kartını bır turlu cıkaramadım nasıl cıkarırım acaba
işte buraya bırbak
http://www.maxicep.com/cep-telefonlari-genel/5800-xpressmusic-hafiza-karti-321448.html