Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

ecco_17

Üye
ben de versiyonu 40a yükselttim ama bu sefer de videolarda takılma oldu. versiyonu düşürmek istiyorum. nasıl yapacağım acaba arkadaşlar ?

aliçoooo

aliçoooo

Üye
ben de versiyonu 40a yükselttim ama bu sefer de videolarda takılma oldu. versiyonu düşürmek istiyorum. nasıl yapacağım acaba arkadaşlar ?
versiyonu düşüremessin..nasıl bi takılma oldu arkadasm öyle bir sorun yok..sorununu daha acık yazarsn yrdmcı olabiliriz..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi

eski sürüme dönmek gibi bir şansın yok videolarda derken nette gezerken mi yoksa film falan atınca telefona yada küçük videolar atıncamı takılma yapıyor eğer öyleyse hafıza kartını biçimlendir...netteki videolarda takılma varsa burdan bu tarayıcıyı ındır öyle gir nete ve video izle...

--------------- Ekleme ---------------

tablo deılde lıste yapıp denedım saga sola gecıs olmuyor ıphone gıbı.. sadece efektler var

arkadaşım 5800 da aynı i phone daki gibi tüm menülerde kinetic scrooling yok sadece msjlar galeri ve liste biçimdeki kısımlarda aşağı yukarı şeklinde yapabiliyosun sağa sola yapamıyosun ...

ado79

Üye
mrb arkadaşlar dün ovi maps 3,03 ü yükledim fakat yer bul ve konumum a basınca programdan çıkıyo,ne yapmak lazım harita indirmek mi lazım anlamadım ,yardımcı olursanız sevinirim

fb_aykut_

fb_aykut_

Üye

arkadaşım 5800 da aynı i phone daki gibi tüm menülerde kinetic scrooling yok sadece msjlar galeri ve liste biçimdeki kısımlarda aşağı yukarı şeklinde yapabiliyosun sağa sola yapamıyosun ...[/QUOTE]

Tşkler bilgi için..

Telımın ekranı resımdekı gıbı

tema degıstırıom yıne aynı v40 yptım yıne aynı.. bı sorun yaratırmı. böle olan var mı?

ysanal22

Üye
ARKADAŞLAR 5800 KULLANIYORUM msn yükledim ama süresi geçmiş sertifika diyor açamıyorum yardımlarınızı bekliyorum

comxa

Üye
sertifika hatası verio sertifika ve aldım olmadı signet yönteminide denedim olmuyor cıldırcam
yanı program vs yükleyemiyorum

sertifika ve keyde aldım

ultrali85

Üye
arkadaşlar telefonumda internetle bazı sorunlar yaşıyorum...normalde browsere çalıştırdığğımda bana wlan ağı arıyordu ve açıyordu...şuanda browsere tıkladığım an beni ana ekrana atıyor...yardımcı olursanız sevinirim...

Prudy

Prudy

Üye
Karşı tarafa SMS gönderebiliyorum. Karşı taraf da bana SMS gönderebiliyor ancak, ben bir SMS göndermeden ya da hatsız tercihi yapıp, değiştirmeden yahut telefonu yeniden başlatmadan mesaj ulaşmıyor bana. Elimdeki telefondan kaynaklı sorun. Başka bir telefona taktığımda sorun yaşamıyorum.

Neden olabileceği konusunda fikri olan var mıdır?

yankef

yankef

Üye
ben n79'umu 5800'la takas yapıcam.Eski bi arkaşaımla sorduğumda Yazılım sürümü 40 dedi. 3 ay önce Darty'den almış. sorum şu , 3 ay önce alının bi telefon v40 olarak alınmış olabilir mi? yoksa kendimi güncellemiştir?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
mrb arkada_lar dün ovi maps 3,03 ü yükledim fakat yer bul ve konumum a bas1nca programdan ç1k1yo,ne yapmak laz1m harita indirmek mi laz1m anlamad1m ,yard1mc1 olursan1z sevinirim

Arkadasim nokianin sitesinden ovi suitin son versiyonunu indir kolayca harita atabilirsin eer sorun bu _ekilde çözülmezse telefona hard format at1p telefonun uygulamalar k1sm1nda yaz1l1m güncelleme var ye_il renk simgesi ona t1kla ordaki ovi maps i yükle ücretsiz haritalar ve navigasyon yazar güncellemede ben bu _ekilde hallettim ve turkey haritas1 ve seslerini att1m kolay gelsin.

ARKADA^LAR 5800 KULLANIYORUM msn yükledim ama süresi geçmi_ sertifika diyor açam1yorum yard1mlar1n1z1 bekliyorum
Forumda s60 v5 uygulamalar k1sm1nda benim _ahsen payla_t11m msn var 5800 için onu indir ve kur.

onur_guiza

Üye
selam arkadaşlar ben 5800 ın güncellemesini yaptım.. fakat telefonum ondan sonra kendi kendine kapanmaya ve donmaya başladı bana yardımcı olabiirmisiniz nasıl halledebilirim ......yardımlarınızı bekliyorum..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
selam arkadaşlar ben 5800 ın güncellemesini yaptım.. fakat telefonum ondan sonra kendi kendine kapanmaya ve donmaya başladı bana yardımcı olabiirmisiniz nasıl halledebilirim ......yardımlarınızı bekliyorum..

güncelleme yaptıktan sonra telefonu kapat yeşil tuşa bas sonra kırmızı tuşa sonra fotoğraf cekme tusuna bas sonrada telefonu acıp kapatma tuşlarına bas sırasıyla ve 10 sanıye kadar hepsıne basılı tut telefon acılınca ayarlarını yap düzelir.

hüseyin5252

Üye
arkadaşlar bnim bi problemim vardı 5800 ile ilgili çözebilirseniz sevinirim bn bu telefonu alalı 3 ay oluyo ve bunu güncellemek istedim ama güncelleme bulunamıyordu internetten araştırdım v 40.005 versionunu buldum ve yükledim ama bnim telefon kırmızı renk doğal olarakta temesıda kırmızı bn bu versionu güncelleyince tema gri renk oldu arkadaşlar bn bu telefona kırmızı rengini nasıl yüklerim yaaa yardımınız için tşkkrler

Revengeful

Emekli Yönetici
Sanırım güncelleme için yanlış kodu kullandın

hüseyin5252

Üye
:(((( peki NASIL DÜZELTİRİM BUNU BEN

serkan_shn

Üye
yardım lutfen telefonu daha yenı aldım sayılır ebuddy ı telefona yukledım ııde calısıyor ancak sadece wireless ile baglantı kurdumda acılıo program.. operatorumden yenı ınternet paketı aldım 100 mb lık ama onla gırdımde program acılmıo.. neden acaba nasıl duzeltebılrım..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
arkada_lar bnim bi problemim vard1 5800 ile ilgili çözebilirseniz sevinirim bn bu telefonu alal1 3 ay oluyo ve bunu güncellemek istedim ama güncelleme bulunam1yordu internetten ara_t1rd1m v 40.005 versionunu buldum ve yükledim ama bnim telefon k1rm1z1 renk doal olarakta temes1da k1rm1z1 bn bu versionu güncelleyince tema gri renk oldu arkada_lar bn bu telefona k1rm1z1 rengini nas1l yüklerim yaaa yard1m1n1z için t_kkrler
Sen navigator edition code ile güncelleme yapm1_s1n red code ile güncellemeyi tekrar yap ve hard format atmay1 unutma güncelleme sonras1. Nas1l yapaca1n sitede mevcut 5530 5800 n97 fun club varda orada detayl1 anlat1lm1_.

yard1m lutfen telefonu daha yen1 ald1m say1l1r ebuddy 1 telefona yukled1m 11de cal1s1yor ancak sadece wireless ile baglant1 kurdumda ac1l1o program.. operatorumden yen1 1nternet paket1 ald1m 100 mb l1k ama onla g1rd1mde program ac1lm1o.. neden acaba nas1l duzelteb1lr1m..

Ayarlar-balant1-hedefler k1sm1ndaki tüm balant1 noktalaran1 sil sonra telefonu kapat hatt1 c1kar birdaha tak ve aç telefonu uygulamalara gir set wizard var ordan operatör e t1kla ayarlar1 otomatik yap1cak sonra bidene....

Üst Alt