Nokia N82 ile Nokia N86 Karşılaştırma

Sponsorlu Bağlantılar

tahsin50

tahsin50

Üye
arkadaşlar N86 alıcam ama öncelıkle bır sorum olcak..TEKNOSA dan alınan 4-5 adet N86 buldum ve fıyatları 750-800 arası..ama diğer mağzalardan alınan N86 lar ıse 850-1000 TL arası..neden böyle?TEKNOSA dan alınan cihazlarda bır sorunmu var?LÜTFEN yardımmmm

tabikide sorun yok ama teknosa büyük bi şirket ve türkiyedeki tüm şubelerine tek kalemde mal alıyor yani teknosa 10000tane telefon alıyosa sıradan bir telefoncu 10-20tane yaad bir mavi nokta 40-50 tane alır haliyle 10000 tane alanla 40-50tane alan arasında da illaki alışta ve satıştada biras fiyat farkı oljack

Godfather

Godfather

Üye
N82 de birde sensör olayı var ama ;) Yanlış hatırlamıyorsam...

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
sensör olayımı :kop: yav hangisinde yokki n95 ten bu yana var

intoman

intoman

Üye
xenon flaşı için n82 derdim ayrıca herşey mp deyildir sağlamlık ve mercek kalitesi aynı ...

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
tabi ya n82 de carlzeiss var ama n86 da sıradan değilmi yav aynık mercek üreticisinin mercekleri var her ikisindede CARLZEİSS

intoman

intoman

Üye
tabi ya n82 de carlzeiss var ama n86 da sıradan değilmi yav aynık mercek üreticisinin mercekleri var her ikisindede CARLZEİSS
ben carl zeiss yok demedim ki n82 de ki flash xenon n86 da led flash var xenon flash daha uzağı aydınlatır okadar kameraya önem veriyorsa tabi ayrıca n82 daha ucuz :D

sieg

Üye
n 86 kullanıyorum 4 aydır. bundan önce n95 8gb kullandım.ilk defa kullandığım telefonun tuşları soyulmadı ve ilk defa kızağı bozulmadı.ve ekranıda çizilmiyor.kamerası gercekten süper.son çıkan yazılımlada baya çekimi hızlandı.kasa filan çok sağlam.6600 n70 n73 n80 n95 8gb kullandım ama bunun kadar sağlamaını görmedim.şarjı gps i wifiside çok iyi.3 gün şarj süresi bazen 3.5 bana yetiyo.kulaklık sesi mükkemmel.ama tek kötü yanı o da genelde herkez dert eder dışarı verdiği ses.bu arada çin hepsi ama gercekten ilk başta şüpheli alsamda bu telefonun ilk defa bukadar sağlam bir telefon kullanıuyorum. bu arada resim kalitesi yönünden n86 belki 1 adım öndedir.öyle çok fark sezemedim ben.ama xnenon flaş mükkemmel bişe.bence n86

HayaLeT80

HayaLeT80

Üye
ben carl zeiss yok demedim ki n82 de ki flash xenon n86 da led flash var xenon flash daha uzağı aydınlatır okadar kameraya önem veriyorsa tabi ayrıca n82 daha ucuz :D

xenon flasın getirdikleri kadar götürdüklerinide hesab etmek lasım en başta çok şarj yiyor ben n82 yi bir sene kadar kullandım sonra video çekimlerinde falan kullanamıyorsun n86 nın flashı ile çok güsel gece videoları çekebilirsin ve bir yıl gibi uzun bir süre n82 kullandıktan sonra bu sorun benim cihazımdada baş göstermiş olabilir flash dolma süresi uzuyor ardı ardına çekim yapman imkansızlaşıyor 5 - 6 bazen on saniye kadar bekletiyor ve hiçte öyle abartılacak kadar aydınlatma yapmıyor çift flash da aynı işi yapıyor yani diyeceğim o ki nokia yapana kadar en iisi n86 (belkide yaptı :D )

CS BETA

CS BETA

Üye
N86 ama N86 ucuzladı N82 masallah hic bi fiyat indirim olmadı halen 1188,18 TL

resso_21

resso_21

Üye
belli bir yükseltiden iki telefonunda dünştüğünü düşünelim sizce hangisi parçalanır kamerayı falan geç n 82 128 mb ram a sahip süper bir tlfn üstelik sağlam ve uzun ömürlü saygılar by resso

kemal21

kemal21

Üye
n86 nın rami de 128 mb ayrıca işlemcisi de n82 den daha iyi

messi_10

Üye
N82 deki işlemci n86 dan daha iyi ve 3d grafik hızlandırıcı chip var quake 3 ün pc versiyonu cep telefonları için forumda mevcut onu bi N86 da oynamayı dene tabi oynayabilirsen bu video da n95 8gb la oynuyor adam ama n82 de daha performanslı oynanıyor oyun

CS BETA

CS BETA

Üye
N82 deki işlemci n86 dan daha iyi ve 3d grafik hızlandırıcı chip var quake 3 ün pc versiyonu cep telefonları için forumda mevcut onu bi N86 da oynamayı dene tabi oynayabilirsen

denemeden kimse bilemez

speed944

speed944

Üye
kardes n82 lıle n86 karsılastırılmaz n82 suan gorulen tek artısı xenon flashının olması ama n86 da suan piyasada olan en ıyı cıft led flash var ve cok ıyı aydınlattıgı ıcın sankı vıdeo kamera gıbı duruyor burdan konusmakla olmaz denemeden alma gelelım dıger konulara n82 işlemcisi - n86 + duruma gecıyor ekran olarak nokıanın omoled ekranın kullanan sayılı modellerınden n86 ama n82 tft ekran yanı anlatmaya gerek yok bence ıkısıne dene gercı suan n82 pıyasada pek bulunmuyor

frmc32

frmc32

Üye
n86:off:

yokohama

Üye
N82 1,5 yıl kullandım, N86 ise 2 aydır kullanmaktayım.N86 şarz konusunda yarım gün fark atar, internette daha hızlı, OS 9.3 olması,ve benim gibi parmakları iri kişilerin mesaj yazmasında daha kullanışlı.Ama N82 kesinlikle çok hızlı asla ve asla kasılma yapmayan, fotoğraf çekimi gece ve gündüz emin olun ki daha iyi, ses kalitesi olarak hoparlör ve kulaklıkta müzik çalar kalitesi çok daha iyi.Yani arkadaşlar emin olun ki N82 çok daha iyiymiş.

mtk02

mtk02

Üye
karşılaştırmak bile yanlış bence

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
tabiki n86. ben wave ve i8910 kulandım

Üst Alt