Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
bende bluetooth acılmıyo hata veriyo nasıl duzelir kardeş ?

sorununuz donanımsal olabilir ki bu ihtimal yüksek donanımsalsa servise gitmesi gerek içindeki blootuth entegresi yanış olabilir..

diğer seçeneklerde bunlar

1- hard format at ( telefon kapalıyken kırmızı tuş + yeşil tuş + kamera tuşu + telefonu açıp kapama tuşlarına sırasıyla basılı tut 10 15 sanıye kadar...)

veya yazılım güncelle...

alisukur

Üye
kardeş merhaba.ben 5800 format atmak istiyorum çünkü bazen kendi kendine kapanıyor.ekranda tuhaf renkler çıkıyor.telefon ve hafıza kartına format atmak istiyorum ancak format attıktan sonra hafıza kartının içine tekrar o eski benzer dosyalar kendiliğinden mi gelecek yoksa boş mu kalacak
onu açıklarmısın.not:ben v40 versiyonunu bilgisayardan yükledim acaba yüklerken bir hata yapmış olabilirim.

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
kardeş merhaba.ben 5800 format atmak istiyorum çünkü bazen kendi kendine kapanıyor.ekranda tuhaf renkler çıkıyor.telefon ve hafıza kartına format atmak istiyorum ancak format attıktan sonra hafıza kartının içine tekrar o eski benzer dosyalar kendiliğinden mi gelecek yoksa boş mu kalacak
onu açıklarmısın.not:ben v40 versiyonunu bilgisayardan yükledim acaba yüklerken bir hata yapmış olabilirim.

yok hata yapmamışsın yapsan hiç açılmaz telefon...

bak şunları bi dene olmazsa farklı bişi daha söyliycem

1- hafıza kartını biçimlendir...hafıza kartına gel ve seçeneklerden hafıza kartı seçeneklerinden hafıza kartını önce biçimlendir...
2- telefon kapalıyken kırmızı tuş +yeşil tuş +kamera tuşu + telefonu açıp kapama tuşlarına sırasıyla bas ve basılı tut telefon acıldıktan sonra bölgeni sec sorunun hallolacaktır...ve uygulamardan yazılım guncellemeyı unutma uygulamara gir telefondan yeşil simge yazılım guncelle yazar...
dene bi sonra yaz buraya tşk rü de unutma :)

s3rc4n-91

s3rc4n-91

Üye
Sensör için verdigin cevabına teşekkür ederim yanlız şu ana ekranı sormuştum onu yanıtlarsan sevinirim dostum, bu ana ekran N97 'deki gibi döndürdüğümüzde dönmüyor ya bunu ayarlayabilcegimiz bi yol yokmu acaba?? Tele son versiyon yükledim olur diye düşündüm ama yine olmadı :S :S

FlashWampir

FlashWampir

Üye

buraya kadar herşey normal ama sonra birçok kez aygıt kadırma sesi ve;

yazılanları onlarca kez yaptım ama omadı :S

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi

buraya kadar herşey normal ama sonra birçok kez aygıt kadırma sesi ve;

yazılanları onlarca kez yaptım ama omadı :S

*#0000# burdan bi güncelleştir.. seceneklerden olmazsa nokianın sitesinden ovi suit in en son versiyonunu indir onu kur ama eski ovi suiti denetim masasından mutlaka kaldır ve ccleaner vs. programla hataları tarat eski kalıntıları falan kalmasın yani...sorunun hallolacaktır...aynısı başıma geldi...böyle hallettim ben.

--------------- Ekleme ---------------

Sensör için verdigin cevabına teşekkür ederim yanlız şu ana ekranı sormuştum onu yanıtlarsan sevinirim dostum, bu ana ekran N97 'deki gibi döndürdüğümüzde dönmüyor ya bunu ayarlayabilcegimiz bi yol yokmu acaba?? Tele son versiyon yükledim olur diye düşündüm ama yine olmadı :S :S

yarın akşam saat 22:00 da sana kesin cevap vericem...lütfen takip et konuyu...

FlashWampir

FlashWampir

Üye
teşekkürer, yarn denicem :)

travaci

Üye
tamam kardeş teşekkürler

clltncr

clltncr

Üye
format factory de arial fontunu secersen sorun kalmaz ve alt yazı boytunu en fazla 5 yap daha azı veya fazlası sorun cıkarabılıyo 5 ideal...

Olmuyor, turkce karakterlerde kare isareti cikiyor.

Emegin icin tesekkur ederim, ama onerdigin yolla olmadi. Forum forum gezdim, nihayet bir cozum buldum. Baska arkadaslara da ilac olur diye yazayim dedim.

"format foctory altyazı da turkçe karakter sorunu yasanıyor.u,ı ve ç ler yazıda cıkmıyor.bunu cozumu ıcın secenek-->altyazı kısmına gırıyoruz.altyazı tıpını Tahoma secıyoruz.dosya adını da C:\Windows\Fonts\Tahoma.ttf seklınde yazıyoruz.ASS altyazı Yazı tipi secenegını tıklayıp sag alt kosedekı uygula tıklanır.artık turkçe karakter sorunu cozulmus oluyor. "

Denedim sonuc mukemmel

scuf

scuf

Üye
hocam Myphone uygulaması hakkında bilgin varmı ,5800 için arayüz uygulaması tema değil ama yarın sertifika alıp kurucamda daha önce kullandın mı .

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi

Emegin icin tesekkur ederim, ama onerdigin yolla olmadi. Forum forum gezdim, nihayet bir cozum buldum. Baska arkadaslara da ilac olur diye yazayim dedim.

"format foctory altyazı da turkçe karakter sorunu yasanıyor.u,ı ve ç ler yazıda cıkmıyor.bunu cozumu ıcın secenek-->altyazı kısmına gırıyoruz.altyazı tıpını Tahoma secıyoruz.dosya adını da C:\Windows\Fonts\Tahoma.ttf seklınde yazıyoruz.ASS altyazı Yazı tipi secenegını tıklayıp sag alt kosedekı uygula tıklanır.artık turkçe karakter sorunu cozulmus oluyor. "

Denedim sonuc mukemmel

bu işlem dönüştürmek istediğin filmin alt yazının fontuylada önemli arial genelde çoğu alt yazı tipinin standart versiyonudur başka bir filmle dene mutlaka olacaktır yada tam yapamamışsındır filmi format factory nin içine attıktan sonra üzerinde sağ tuş yap seçeneklerden düzenle yoksa işlemi programı her acışından sırasıyla yapmak zorunda kalırsın belkide ondan olmadı dostm neyse sorununu halletmene sevındım ıyı forumlar.

okkesh888

Üye
merhaba öncelikle bu sayfayı ayrı olarak actıgın icin tesekkürler. ben daha 3 günlük 5800 lıyım,ovi suit den güncellestirme yaptım yada ben öyle sanıorum, burda yazılanlara bakarak *#0000# yaptım ve sunlar cıktı
yazılım sürümü v 31.0.101
yazılım sürüm tarihi 16/09/2009
özel sürüm 31.0.101.C02.01
özel sürüm tarihi 16/09/2009
dil paketi 02
model 5800 XpressMusic
tür RM-356
son güncelleme Güncellenmedi

seceneklerden güncellemeleri kontrol et diyorum
hicbir güncelleme yok diye bi cevap alıorum.. güncellemem yapılmıs mı ?? sürüm tarihleri kafamı karıstırdı da ... şimdiden tesekkürler

FlashWampir

FlashWampir

Üye
*#0000# burdan bi güncelleştir.. seceneklerden olmazsa nokianın sitesinden ovi suit in en son versiyonunu indir onu kur ama eski ovi suiti denetim masasından mutlaka kaldır ve ccleaner vs. programla hataları tarat eski kalıntıları falan kalmasın yani...sorunun hallolacaktır...aynısı başıma geldi...böyle hallettim ben.

ccleanerı bulamadım, G-Forceyi yükledim, üstüne tıklıyorum ama açılmıyor :S

s3rc4n-91

s3rc4n-91

Üye

yarın akşam saat 22:00 da sana kesin cevap vericem...lütfen takip et konuyu...

Bekliorum..

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
merhaba öncelikle bu sayfayı ayrı olarak actıgın icin tesekkürler. ben daha 3 günlük 5800 lıyım,ovi suit den güncellestirme yaptım yada ben öyle sanıorum, burda yazılanlara bakarak *#0000# yaptım ve sunlar cıktı
yazılım sürümü v 31.0.101
yazılım sürüm tarihi 16/09/2009
özel sürüm 31.0.101.C02.01
özel sürüm tarihi 16/09/2009
dil paketi 02
model 5800 XpressMusic
tür RM-356
son güncelleme Güncellenmedi

seceneklerden güncellemeleri kontrol et diyorum
hicbir güncelleme yok diye bi cevap alıorum.. güncellemem yapılmıs mı ?? sürüm tarihleri kafamı karıstırdı da ... şimdiden tesekkürler

hayır güncelleştirme yapılmamış aldığın günkü gibi telefonun güncelleştirme yapmanın bir çok yöntemi var fakat bu saylafarlda sıkca aynı seylerı tekrar etmemek adına senı buraya yönlendiriyorum umarım sorunsuz bir şekilde güncellemeni yaparsın tıkla -->>http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-5530-ve-n97-fun-club-256524.html bu konuda neler yapman gerektiği yazıyor ayrıca ben tşk ederim size anlayışınız için.

isteğini netten cok araştırdım fakat sağlık bir programa ulaşamadım var bir program güzele benziyor kur bi dene beklentini karşılarsa kullanırsın ben bu tarz özellikleri sevmediğim için kurup kaldırdım orjinal her zaman daha iyidir ama program güzeldi bi dene bu programı olmazsa kaldırırsın bekleyişin için tşkler.

buyur-->>http://www.maxicep.com/symbian-v9-4...n97-icin-kinetik-kaydirma-5800-il-296702.html

lütfen teşekkür etmek isterseniz ''TEŞEKKÜR ET'' butonunu kullanın arkadaşlar...anlayışınıza tşk ederim.

s3rc4n-91

s3rc4n-91

Üye
Tşk Edrm ama bu benim dedigim degil sanırım. Bunda menü hareketli ama ben Ana ekranı diyordum sensörde teli döndürdügün gibi menüde vs. dönüyor ya o ana ekrandada yapabilir miyiz diyordum dostum :)

FlashWampir

FlashWampir

Üye
bana ccleanerı gönderebilr msiniz ?

şmdiden teşekkürler..

dekipz

Üye
kardeş benim nokia 5800 telefonum var ama müzik kalitesinden pek memnun değilim. bana bu sorunu çözebilecek bir kulaklık markası ve modeli önerebilir misin? şimdiden teşekkürler

ertu55

ertu55

Üye
merhabalar benim 5800 v40 tel var v40 a geçtikten sonra galeride resimler çift görünmeye başladı yardım edebilecek varmı acaba dosya yöneticisinde resimler tek bu arada birde ikinci resim orjinal resimden küçük boyutta yardımlarınızı bekliyorum

Üst Alt