Nokia 5800 la ilgili her türlü konuda yardımcı olurum arkadaşlar...

Sponsorlu Bağlantılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye
w-lanı sorunsuz calısıyor benım telefonun o yuzden fazla kurcalayamadım belkıde haklısın öyle düzelebilir...modemdende kaynaklanıyor olabılır ama...
Bnm ilk aldığım zamanlarda o sorun oluyordu bn deneme yanılma yönüyle çözmüştüm vede olmuştu..ama sonrada hard format atınca v31 de de sorunum kalkmıstı..Modemden kaynaklanma ihtimali düşük bnce..ama ihtimal ihtimaldir düşünmeq gerek :D

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
aynen

suat__2006

suat__2006

Üye
aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?

esas_cocuk

esas_cocuk

Üye
    Konu Sahibi
aliço kardeş hangi harita programı kullanıyosun. ben uyduya bağlanmakta çok zorlanıyorum bazen. n drive garmin5 maps 3.1 kurulu şuanda. bide şarj dayanmıyor bana. sabah şarjdan çekiyom gece 12 de bitiyor. yarım saat gps ya en fazla 1 saat telle görüştüm mesela bugün. başka bişey yapmadım. telefon aha yeni. ilk aldığımda 14 saat şajda yaptım. seninki nasıl?

ovi maps 3.03 suan kullanıma sunuldu oviden ındırebılırsın...
en guzel gps yöntemıdır...
uyduya bağlanma durumu yer e göre değişebiliyor benımde bazen 3-5 dakıka yı buluyo bağlanması telefonun sarjı yenı guncellemeyle azda olsa artış gösterdı guncelleme yapmadıysan guncelle...
telefon daha yenı demışssın sanırım benım cıhazdda yenı 1 ay oldu ılk aldığımda 1 gun bıle gıtmıyodu sımdı ne olduysa batarya şarj ola ola alıştımı artık bılmıyorum ama az sabret 1 ay falan bı gecsın batarya kıvamına gelıyo telefonun bataryası tam bıtmeden şarja takma ve ayarlardan telefon ayarlarından ekran ayarına gır ışık sensörünü bır veya ıkı kademe düşür emın ol o bile pilin dayanma gucunu acayip etkılıyor... beklemede ışık sensörünüde kapatmanı öneririm...aklına takılan bişi olursa burdayım...ıyı forumlar...:oke:

bysnakeprime

Üye
Merhaba arkadaşlar,
geçenlerde merakıma yenik düşüp WEBGATE in Advanced Device Locks Pro v2.00 (37) yazılımını kurdum. Program bahsedildiği gibi çıkmadı tabi ki. Dokunmatik desteği olmayan bir yazılım çıktı... Programı kaldırmak istediğim de ise program Uygulama Yöneticisinden kalkmadı.
Şöyle bir yol denedim YBrowser ile ana dizine inip yazılımla alakalı dosyaları silmek istedim- fakat Hata-40(!) mesajı aldım. Yazılımın arkadaplanda çalıştığını düşünüp - Handy Taskman kurdum.Fakat orada da program ile alakalı birşey bulamadım.Çalışan tüm programları kapatmama rağmen yine kaldıramadım programı.
Bilinen veya tecrübe sahibi biri var mı aramızda?

--------------- Ekleme ---------------

PS: Telefonum 5800XM - Yazılım sürümüm v40.0.005

:konus:

*#7370# ile problem çözülmüştür.
Saygılar

aliçoooo

aliçoooo

Üye

Bn harita için ayrı bir progrm kullanmıorum kullanırsmda kendi programı bnm ihtiyacımı karsılıyor..genelde arkadaslrmn fln yanında kullanıorum xD bnm sarzm 2 gün gidiyor..kullndığmda abartısız gnde 500'e ykn msj atıorum..+ müzikde dinliorum.4-5 saat dinlrm ama dinlrm kapatırım acarm kapatırım o sekil :D her zmn calması için kafamn bozuq olmsı gerekio xD..çok mzk dnlrm..genelde 1,5 gün gidiyor bna..ayrıca telefonu 16 saat sarzada koymadm ztn koymayda grq yoq..hazır gönderiliyor ztn..

stuntmaster

Üye
Merhaba arkadaşlar Hard format attım az önce ama aynı durumdayım yine baglanamıyor.acaba baska ne cozumu olabilir ?

BarisOlsun

BarisOlsun

Üye
arkadaşlar benimde bir sorum olcaktı bu telefonu alırken 5800 yani gprs edge ayarları var diye biliyordum ve aldım baktım öyle bir ayar felan yok hani bazı telefonlarda olurya gprs açık yaparsın ve ana ekranda gprs simgesi çıkar işte ben o ayarı bulmak istiyorum yani ayarlarını kendim ayarlamak istiyorum bedavadan giren bir arkadaşım varda onun telefonu eski model simenslerden ama hiç sorun olmadan girebiliyor o ben ise telefonun ayarlarında bakmadığım yer kalmadı ve bu gprs ayarını bulamadım bu dedigm wap gprs değil bunun telefonda kendisi olması gerekiyor ama bu yok 5800 şimdiden teşekürler...inş cevap gelir...

efsanemsin

Üye
arkadaşlar bende 40.0.005 versiyonu yüklettim ayrıca Skyfire yükledim ve sorunsuz olarak nette tüm videoları izliyebiliyorum 5800 olan arkadaşlara duyurulur.Ha bu arada yüklediğim versiyonu Turkcell merkezinde yüklettim bilginize.

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadasım bahsettiğin seyden pekk anlıyamadım ama gprs,utms fln fln kendi özelliği olduğu için acıp kapatılan yer yoq..internete girdiğinde 3g ile girdiysen ona göre bağlantıyla bağlanır veya herhangi birseyle..Dediğini peq anlamadım için y.seylr söylüo olabilirim..sen,menü-ayarlar-bağlantı-sebeke ve sebeke moduna gir orda çift mod,umts ve gps var eğer dediklern onlarsa ordan ayarlanılabiliyor..

arkadaşlar bende 40.0.005 versiyonu yüklettim ayrıca Skyfire yükledim ve sorunsuz olarak nette tüm videoları izliyebiliyorum 5800 olan arkadaşlara duyurulur.Ha bu arada yüklediğim versiyonu Turkcell merkezinde yüklettim bilginize.
Hayırlı olsn arkadasım..ama her defasnda türkcell merkezine para vermeye değmez..ii gnlrde kullan

Merhaba arkadaşlar Hard format attım az önce ama aynı durumdayım yine baglanamıyor.acaba baska ne cozumu olabilir ?
arkadasım sorunu tam ve detaylı bir sekilde yazarmısın..ve uyguladığın adımlarıda o zmn daha net yardım olabiliriz..

efsanemsin

Üye
Yani boşuna nette flash player 9 aramayın çünkü teli ilk çıktığında algım ve tüm aramalarıma rağmen bulamadım ve son versiyon ve Skyfire ile o dertten kurtuldum.Dediğim gibi türkcell bayilerindeki Nokia yetkili servisinden versiyon yüklemesi yaptım ayrıca bir çok yenilikte beraberinde geliyor kullanınca farkı ve değişiklikleri göreceksiniz.Yani demek istediğim telefononuzdan soğumayın N97'yi bilmem ama inanın 5800 telefonun kıralı bence.Tüm 5800 kullanıcılarına selamlar

arkadaşlar para ile bir alakası yok çünkü ücretsiz olarak versiyon yüklemesini yaptılar sadece bu telefona değil tüm garantili noki cihazlara ücretsiz yüklettim bilgilerinize

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Yani boşuna nette flash player 9 aramayın çünkü teli ilk çıktığında algım ve tüm aramalarıma rağmen bulamadım ve son versiyon ve Skyfire ile o dertten kurtuldum.Dediğim gibi türkcell bayilerindeki Nokia yetkili servisinden versiyon yüklemesi yaptım ayrıca bir çok yenilikte beraberinde geliyor kullanınca farkı ve değişiklikleri göreceksiniz.Yani demek istediğim telefononuzdan soğumayın N97'yi bilmem ama inanın 5800 telefonun kıralı bence.Tüm 5800 kullanıcılarına selamlar

arkadaşlar para ile bir alakası yok çünkü ücretsiz olarak versiyon yüklemesini yaptılar sadece bu telefona değil tüm garantili noki cihazlara ücretsiz yüklettim bilgilerinize

evd arkadasım 5800 en iyisi :eheii günlerde kullan..

stuntmaster

Üye
Arkadaşlar 5800 xp evde bulunan WLAN agına baglıyamıyorum. giriyorum ancak Bağlanılamıyor uyarısı alıyorum.Hard format attım aynı sorun devam ediyor

aliçoooo

aliçoooo

Üye
Arkadaşlar 5800 xp evde bulunan WLAN agına baglıyamıyorum. giriyorum ancak Bağlanılamıyor uyarısı alıyorum.Hard format attım aynı sorun devam ediyor
arkadasım tam anlıyamadım öyle dememesi gerekiyor..arkadasım sen tekrar güncelle telefonu v40'a yükselt sonrada hard format at vede öyle dene..%99 çözlür..

kabolayici0

Üye
güncellemeden sonra ing oldu bunu nasıl türkçe yaparım

carbon2oxide

Üye
kardeş
1-ayarlara gir
2-bağlantıyı tıkla
3-kablosuz lan ı tıkla
4-secenekler i tıkla
5- ayarları tıkla
6-v lan varlığını göster (asla seceneğini sec )
7- eğer zaten secili ise telefonuna *#7370# yaz ve yes...sonra kişisel ayarlarını tekrar yap...

eline sağlık dostum sayende hallettim sorunu ama kayitli programlarim ve oyun savelerim gitti :)

theodeme

Üye
selam arkadaşlar 5800 a yüklediğim bazı programların (opera, e-buddy, mig33, mini golf) simgelerinin üzerinde küçük bir anahtar simgesi var ve programların hiç birisi açılmıyor artı silinmiyor, uygulama yöneticisinde de gözükmüyorlar. Bu simgeleri nasıl silebilirim ve bu sorun acaba neden kaynaklanmış olabilir yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.

pinkink

Üye
Yeni 5800 xm aldım fakat wireless aga bağlanamıyorum.. ojınal ayarları degıstırmeme gerek var mı varsa nası bı değişiklik yapmam gerekir...

HeroEagle

Üye
Merhaba arkadaşlar, ben de NOKIA 5800 aldım, facebooktan video izleyemiyorum, Flash Lite 3.1 i kurdum, Sykfire programını da kurdum, vtap programını kurdum, *#0000# den yazılım güncellemesi yaptım, başka kurmam gereken program ya da yapmam gereken ayar var mı, yardımcı olabilir misiniz, teşekkürler

Üst Alt