benden daha akıllı arkadasım bir kerelık acıcaksın konumunu kaydetmek ıcın sonra yıne kapatıcaksın aynı işlemleri tersine yapıcaksınakıllı arkadaşım bu dediklerini yapınca evet bağlanıyor bağlanıyor ama hepsini seçersen o ayarlardan her seferinde kontör gidiyor.

hayırlı olsun telefonunuz ındırdığınız s60 v5 9.4 program oyun ve temaları bılgısayardan blootuth ile telefona gönderdiğinizde mesajlara gelir zaten orda tıklayarak kurabılırsın ama programların 5800 a uyumlu veya signed yanı sertıfıkalı olmalarına dıkkat et eğer telefonun hack li değilse ki yenı aldığına göre değildir hack lemen veya sertifika alman gerek bu sitedenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
basit bir şekilde üye olarak sertifikalandırma yağacağın cer. . ve signsis dosyalarını alabılırsın...
--------------- Ekleme ---------------
hayırlı olsun telefonunuz ındırdığınız s60 v5 9.4 program oyun ve temaları bılgısayardan blootuth ile telefona gönderdiğinizde mesajlara gelir zaten orda tıklayarak kurabılırsın ama programların 5800 a uyumlu veya signed yanı sertıfıkalı olmalarına dıkkat et eğer telefonun hack li değilse ki yenı aldığına göre değildir hack lemen veya sertifika alman gerek bu sitedenLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
basit bir şekilde üye olarak sertifikalandırma yapacağın cer. . ve signsis dosyalarını alabılırsın...
arkadaşım sorununu tam olarak anlayamadım özür dilerim? Acıklarmısın...selam arkadaşlar 5800 v40 yükledim ama tekrar nsu ile nasıl tekrar yükleme yapabilirim yeniden yükle diye seçenek vardı ama su an yok
İlk önce telefonun hayırlı olsun
Msn ve skyp için nimbuzz veya fring prgrmlarını kullanabilirsn..bağlanırkende wlan bağlantısını sectn mi sorun olmaması gerekiyor..müzik için forumumuzda s60 v5 blmnden müzik çalarlara bakabilirsin.aynı sev video oynatıcılr içinde gecerli s60 v5'bölmndn bakabilirsin..her videonun acılması içinde smartmovie'yi öneririm..browser için skyfirenin son sürümünü kullan..onun sayesnde netten video facedeki oyunları fln oynayabilirsin..kısacası flash 9 destekli bi tarayıcı..
)

V40 ı nokia software update programı ile 5800 güncelledim.su an v40 nsu da yeniden yükleme ( v 40 ) yükleme seçeneği vardı dün ama bugün yok nsu da ovi süite dede yok,mesela yeniden nsu veya ovi suite ile v40 ı yüklemek istiyorum nasıl yapabilirim phoneix ile değil
canınız sağolsun gençler 
slm. benim wlan olur olmadık heryerde ağ bulup bağlanayımmı diye soruyor. ağ taraması kapalı olmasına rağmen. bu taramayı tamamen kapatmak mümkün mü?

TELEFONUM GARANTİYE GİTTİ VE ŞU MAİL GELDİ Servis Durumu Yüksek Seviye Kararı Verildi SİZLERDEN BİLENLER CVP YAZARSA SEVİNİRİM AYRINTI LİNKTE benim hazırlayıp kargoyla yolladıgım kutuda olan resimli anlatımEVET TELEFONU COK KURCALADIM NERDEYSE GENEL ANLAMDA SIKINTI CEKİLEN HERSEYDE YARDIMCI OLMAYA CALISIRIM ARKADAŞLAR...![]()
TELEFONUM GARANTİYE GİTTİ VE ŞU MAİL GELDİ Servis Durumu Yüksek Seviye Kararı Verildi SİZLERDEN BİLENLER CVP YAZARSA SEVİNİRİM AYRINTI LİNKTE
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Selam arkadaşlar,
Maxicep.com - Nokia 5800 ve Wirofon 5800 kullanıcısı olarak ve wirofon abonesi olarak wirofonu 5800 da kullanamıyorum.Fring ve Nimbuzz hiç sağlıklı değil kopmalar takılmalar oluyor. Daha önce E63 kullanıyordum onda internet telefonu özelliği olduğu için hemen giriş yapıp kesintisiz konuşabiliyordum. Ancak 5800 sıp ayarları olmasına rağmen internet telefonu özelliği yok. N97 dede böyle sorun varmış yeni versiyonda sip client çıkartmışlar internet telefonu özelliği gelmiş geri. Bende V40 versiyonu yükledim ama bende sip client çıkmadı. varmı bir çaresi arkadaşlar şu wirofonu kullanmanın yardımcı olurmusunuz? tşk.
o yzdn bilmiyorumLinkte kasa acıklığı olan telefon resmi var..Ne alaka bn anlıyamadım..Garanti sana bu resmimi gönderdi ??
hayır ben garantiye bu resimle yolladım
hayır aliço ben garantiye bu resimle yolladım hem kasa açıklıgından deil arama kapatma tuşu yanı çıtırtı yapıyordu en buyuk sıkıntım buydu o yüzden yolladım sana ve senın gıbılere yardımcı olmak amaçlı hazırladım aksine yorum yapman için deilLinkte kasa acıklığı olan telefon resmi var..Ne alaka bn anlıyamadım..Garanti sana bu resmimi gönderdi ??
hem garantı bana nediye yollasın o resmı
ßu Konu Hakkında ßnm ßi ßilgim Yoq Malesef..wirefona hiç ilgim olmdı aratırmadım yanio yzdn bilmiyorum
Saqol ßni ve ßnm gibileri düşündüğün içinde bn snn fotorafına aksine bi yorum yapmadım ki..sadece anlamadım vede sordum..Linkte kasa acıklığı olan telefon resmi var..Ne alaka bn anlıyamadım..Garanti sana bu resmimi gönderdi ??
hayır ben garantiye bu resimle yolladım
hayır aliço ben garantiye bu resimle yolladım hem kasa açıklıgından deil arama kapatma tuşu yanı çıtırtı yapıyordu en buyuk sıkıntım buydu o yüzden yolladım sana ve senın gıbılere yardımcı olmak amaçlı hazırladım aksine yorum yapman için deil
özür dilerim ben mesajı yanlış yazmısım sende okudugunu anlayamamaıssın tekrar okudugumda düzelttim kusura bakma aliçoSaqol ßni ve ßnm gibileri düşündüğün içinde bn snn fotorafına aksine bi yorum yapmadım ki..sadece anlamadım vede sordum..
slm. Benim wlan olur olmadık heryerde ağ bulup bağlanayımmı diye soruyor. Ağ taraması kapalı olmasına rağmen. Bu taramayı tamamen kapatmak mümkün mü?
telefonla alakalı olacağını sanmıyorum ses şiddeti telefona yüklediğim mp3 ve video kalitesi ile doğru orantılıdır...örnek veriyorum format factory diye bir program var ben filmleri 5800 a uygun dönüştürüp telefona atıp ızlıyorum dönüştürme işlemini yaparken desibel artırma seceneğide var ordan artırıyorum bazı fılmlerı cunku orjınalinde seslerı az oluyo vs vs vs... Versiyon yukseltırsen bazı hatalar gıder ama sesle ılgılı bır guncelleme cıkmadı dıye bılıyorum...slm arkadaşlar ben telefonumu 1 ay önce aldım.aldığımda sesi gayet normaldi versiyonu 30.0... Dı ondan sonra 31.0.101 e yükselttim ve sesi baya kısıldı bu sorun telefonlamı alakalı.bide versiyon yükseltsem geçermi ? şimdiden tşk...
özür dilerim ben mesajı yanlış yazmısım sende okudugunu anlayamamaıssın tekrar okudugumda düzelttim kusura bakma aliço
ARKADASIM BU KADAR UFAK BIR OLAY ICIN TELEFONU SERVISE GÖNDERMEN BENCE YANLIŞ YANI TELEFON GIDECEK 1 AY SONRA GELECEK ADAMLAR EMIN OL ELLERINI BILE SÜRMEMİŞLERDİR...
KONUYU UZUN ACIKLARDIMDA NEYSE...
SANA EN BASİT ÖRNEK BİR ARABA FABRIKASINI BAZ AL ORDA CALISAN KALİTE KONTROLCÜLER NEREDEYSE SIFIR ARABADA EN AZ 10 HATA GÖRÜYORLARMIŞ..SÖZÜ KISA KESEYIM FABRİKADAN CIKAN HER TELEFONDA GÖZLE GÖZÜKMEYEN UFAK CAPLI HATALAR OLUR YANI BI TELEFON BI TELEFONU TUTMAZ...SENINKININ ARAMA KAPATMA TUŞU CITIRTI YAPAR BENIMKININ EKRAN USTUNDEN YAPAR VS.VS.VS. BU 5800 IN HAFİF OLMASI ICIN KULLANILAN MALZEMEDEN KAYNAKLANIYO KISACASI...BENCE SORUN DEĞİLDİR O...
olayım kardeşim yapman gerekenler...kardesım yenı versıyon yukledım sonra hard format attım ve sonra sag tarafta kı kaydırma kılıtını kaydırdıgım zaman hani sag üst köşede küçük anahtar kiliti cıkıyor ya o sag ust koseye gelıyo ekran aynı kalıyor tekrar açıp kapattıgımda ekran kapanıyor buyur yardımcı ol :d
çok teşekkrlerrrrrrrrrr

scrible calısıyor telefonun arkasından kalemı cıkarark.ım bende scribble calışmıyor napmam lazım ?? Ltfen yardmcı olurmusun??
arkadaşına söyle telefona hard format atsın...öyle bir denesin. Ve mp3 player tarzı programlar kurmasın...bu ses sorununu kime sorsam versiyonla alakalı olacağını söylüyor .bide arkadaş son çıkan versiyonu yükledi v40 olan onu yükledikden sonra sesi kısıldı telin ? Bence versiyonla alakalı.