Ö.değil..Daha Dikkatli Olmaya calıs..özür dilerim ben mesajı yanlış yazmısım sende okudugunu anlayamamaıssın tekrar okudugumda düzelttim kusura bakma aliço
bilgisayarına ovi suit 2.0.002.42 sürümü cıktı bu konuda mevcut nerden ındıreceğin ılk sayfalara bak onu ındır telefonunu ovi suit ile senkronize et harıtalar seceneğini görüceksin detaylı TURKEY ve ŞEHİRLER harıtasını güncelle otomatık telefona atıyo zaten sorunun hallolacıktır...evet harıtalar cok detaylı toprak yolları tut harıtada en ufak detayı bıle görebılıyosun...kolay gelsın.Benim ovi maps'ta sorunum var bilen varmı arkadaşlar ovi maps ücretsiz olduktan sonra bende ovi maps kullanayım dedim ancak bende sadece büyük şehirler gözüküyor ama diğer bazı arkadaşlar haritanın çok ayrıntılı olduğunu söylüyorlar.Acaba benim telefonda mı sorun?Yardım edebilirmisiniz?![]()
bilgisayarına ovi suit 2.0.002.42 sürümü cıktı bu konuda mevcut nerden ındıreceğin ılk sayfalara bak onu ındır telefonunu ovi suit ile senkronize et harıtalar seceneğini görüceksin detaylı TURKEY ve ŞEHİRLER harıtasını güncelle otomatık telefona atıyo zaten sorunun hallolacıktır...evet harıtalar cok detaylı toprak yolları tut harıtada en ufak detayı bıle görebılıyosun...kolay gelsın.
Çok sağol.![]()

kardeş benm telde menüye girince sarj durumunu gösteren yerde sayılar cıkmaya basladı 10 sn kalıyor gıdıyor menude baska bısıye dokundugumda geri cikiyor 1,74 böyle sayılar cıkıyor sanırım gpsyle ilgili baya bi kurcaladım olmadı
yardımını bekliyorum
tam olarak 44.5 mb olması gerek veya bı kac mb daha buyuk olabılır yenı guncellestırme varsa ama suan dun gece kontrol ettım 44.5 olması gerek dostum ındırmeye basla telefona otomatık aktarıyo ovi suit..daha sonra bıraz daha bekle şehirleri kendısı ındırıyo ve atıyo...Ancak harita 42 mb gösteriyor bende daha bütük olması gerekmezmi?
harita sürümünü kontrol etsene bi eğer 3.0 sa haritanı güncellemen gerek...Olmadı arkadaşlar acaba benim telefonda mı bir sorun var haritayı indirip telefona yolladım ancak görünürde hiçbir değişiklik yok(harita hiç değişmedi)acaba fazladan bir işlem mi yapmalıyım?
bendede mevcuttu ama senın gıbı sıkıntı cekıyodum 2 gun önce format atıp en son versıyonu kurdum ve ovi suitle turkey harıtasını ve şehirleri attım sorun kalmadı...dostum sende sağol.Ovi maps son sürüm mevcut ama format atmak işe yarayabilir ilgilendiğin için çok sağol![]()
Selam Arkadaşlar ,
Ben de 5800 aldım evde kablosuz internete baglanmak istiyorum.Evdeki ağı goruyor WEB koduni yazıyorum.Bağlanamıyor.WLAN agı bulunamadı diyor.
Baglantıyı nasıl Sağlarım ?
wirelees in wpa şifreli olmasına dıkkat et...kpd ise acmayabılır...Evde kullandıgım agı göruyor ama baglanmaya calıstıgım zaman baglanamıyor.
arkadasım bahsettiğin sorun bndede v31 sürümünde oluyordu..Her bağlanışımda ilk seferde şifreyi girdiğimde hata alıyordum ama ikinci sefer denediğimde bağlanıyordu...2.sfr dene eğer olmuyorsa hard format at..Çnki eğer wlanı görüpte öyle diyorsa sorun vardır..Hard format atmanı tavsiye ederimEvde kullandıgım agı göruyor ama baglanmaya calıstıgım zaman baglanamıyor.
w-lanı sorunsuz calısıyor benım telefonun o yuzden fazla kurcalayamadım belkıde haklısın öyle düzelebilir...modemdende kaynaklanıyor olabılır ama...arkadasım bahsettiğin sorun bndede v31 sürümünde oluyordu..Her bağlanışımda ilk seferde kodu girdiğimde hata alıyordum ama ikinci sefer denediğimde bağlanıyordu...2.sfr dene eğer olmuyorsa hard format at..Çnki eğer wlanı görüpte öyle diyorsa sorun vardır..Hard format atmanı tavsiye ederim