Hocam daha yeni yükledim işyerindeyim daha uyduya bile bağlanmadım ama programı kurcaladım program ingilizce ve settings kısmında language kısmında sadece eng kısmı var...bide bi şey daha ekleyeyim...bu anlatımda pips_nokia yı ben kurmadım çünkü bende bi yüksek sürümü varmış...Türkçe olayının onunla alakası olabilirmi???Ayrıca bi sorum daha olacak...2009.02 harita demi.Ben hem poilerde hemde normal adres yerinde en az 6-7 tane yer aradım hiçbirini bulamadıTürkçe zaten..
((kardeşim ilk sayfada Türkçe ssi verdim ordan indir voices klasörüne at..ayarlardan dili Türkçe seç..harita en son..Hocam daha yeni yükledim işyerindeyim daha uyduya bile bağlanmadım ama programı kurcaladım program ingilizce ve settings kısmında language kısmında sadece eng kısmı var...bide bi şey daha ekleyeyim...bu anlatımda pips_nokia yı ben kurmadım çünkü bende bi yüksek sürümü varmış...Türkçe olayının onunla alakası olabilirmi???Ayrıca bi sorum daha olacak...2009.02 harita demi.Ben hem poilerde hemde normal adres yerinde en az 6-7 tane yer aradım hiçbirini bulamadı((
tamam almanya haritasına bakayım diğer haritayı pc ye bir yere aç içinden hangi ülkenin haritasını istiyorsan onu seçip hafıza kartına at..Nadir bey su almanya mapide bir yapsan cok makbule gecer yaa. link bozuk sanirim. dün programi indirdim ve yükledim ama malesef germany map linki ucmus galiba. Bu arada western europe mapi (1.92GB) indirdim onuda tellefonum bulamiyor(N97). bir yardimci olsan sevinirim.. simdiden tskler,
ellerine saglik
tamam o exe yi pc ye aç üzerine tıkla bir yere açar..onu bir klasöre açar içinden seçip hafıza kartındaki NDrive klasöründeki maps klasörünün içine istediğin ülknin haritasını at..Nadir sorun odurki bu indirdigim Westernmap(1.92GB) exe.. seklinde indive bir tane olarak görünüyor yani istedigim haritayi secme imkanim yok malesef.. yani zip seklinde degil herhalde o yüzden bulamiyor telefonum.
hocam düzelttim zaten atmıştım ama nasıl atmıştımkardeşim ilk sayfada Türkçe ssi verdim ordan indir voices klasörüne at..ayarlardan dili Türkçe seç..harita en son..
yazıyı okumadan zipden çıkartmıştım sonrada yazıyı okuyunca geri sıkıştırdım ve attım ama RAR olmuş tabi...
neyse gayet güzel çalışıyor ama bende mi arıza yoksa programdamı anlamadım.ankaradayım ve işyerinden gelirken gps açık geldim...sokağın ismini görüyorum ama program da adres şeklinde arayınca çıkmıyor???Ankarada devran sok.bide siz bakabilirmisiniz.Ayrıca Garminde hem Batıkentte olan Tes-iş Sitesini hemde ostimde olan Hunter Optik diye biyeri poilerden hemen bulmuştum ama onuda bulamadım???son verdiğim Türkiye haritasını yükledin mi? ayrıca şunu belirteyim garmin kadar detaylı değil..hocam düzelttim zaten atmıştım ama nasıl atmıştımyazıyı okumadan zipden çıkartmıştım sonrada yazıyı okuyunca geri sıkıştırdım ve attım ama RAR olmuş tabi...
neyse gayet güzel çalışıyor ama bende mi arıza yoksa programdamı anlamadım.ankaradayım ve işyerinden gelirken gps açık geldim...sokağın ismini görüyorum ama program da adres şeklinde arayınca çıkmıyor???Ankarada devran sok.bide siz bakabilirmisiniz.Ayrıca Garminde hem Batıkentte olan Tes-iş Sitesini hemde ostimde olan Hunter Optik diye biyeri poilerden hemen bulmuştum ama onuda bulamadım???
valla hocam 2009.02 değilmi?son verdiğim Türkiye haritasını yükledin mi? ayrıca şunu belirteyim garmin kadar detaylı değil..
%60 da iniyorLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu son ve ayrıntılı olan..
işyerinde ip sıkıntısı olduğundan sayfa 5 deki o linkten indirmiştim...
onuda deneyelim bakalım.Ama garmin e devam sanırım
bi değiştiremedik...valla heyecanlandım şimdi...%74...son haritada baya ayrıntılı bizim köyü bulduk..![]()
ABOOOOOOOOOOOOOO hoca mükemmel oldu yemin ediyorum bulamadığım heryeri buldu....Acayip sevindirik oldum...Arkadaşlarada belirtelim sayfa 5 de ki linkteki haritayı yüklemesinler....Teşekkürler...Mükemmel oldu valla bulamadığım yer yok şu an içinetkinleştirme işi aynı hocam başta anlattığım gibi generatörle yapıyorsun..
)))))))))))) İyi geceler...