Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bu genareta de sifir mi o harfimi anlayamiyorum tam ya..hep yanlis oluyo..yapamıyorum aktiflestirmeyi..bu arada web de degilde bilgiye tıklıyrum..kilit ac ve kilit var...kilitten giriyorum
bir sürü kişi sorunsuz yapıyor biraz sakin yapınca yapılıyor ilk sayfada nasıl yapıldığını ayrıntılı anlattım harfiyyen yaparsan bir sorun çıkmaz..

sevemem

Üye
ya ksura bakmayin sondaki 2009.09 yerine 9 yazıyormusum sadece :) hatta yazmadan once burda bi arkadas ta oyle yapmıs onu okumustum bn ona dikkat ederim diyordum genede hata yaptik :) nese cok tesekkur ederim..bayagi poi mevcut hatta tel numaralari bile var gordugum yerlerin...tekrardan program için tesekkuur

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın arada sırada teşekkür butonunu unutmayın..:oke:

tolgabc

Üye
bi kere indirirken hata oldu ve kapandı, 5-6 saattir deniyorum, hakkınızı kullandınız ve bekleyiniz uyarısı alıyorum. IP değiştirme imkanım da yok. O yüzden istemiştim.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yapacak birşey yok 85 mb dosya nasıl başka yere upload edebilirim ki bugün bir daha denersiniz..

tolgabc

Üye
Programı yükledim ancak kod girmelerde problem yaşadım, örneğin internete bağlıyken web seçeneği ile haritayı seçmeme rağmen HTTP hatası alıyorum. Yardımcı olursanız çok mutlu olurum.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
web seçeneği ile gireceksin kodu girince sana ip üzerinden etkinleştirelim mi diyecek sende yok diyeceksin sonra ikinci : sonraki bir kodu gireceksin..

efe_private

Üye
arkadaşlar ndrive ın sitesinde 7 günlük sürüm var bu sürümü ilaç sayesinde yapabilirsiniz haritası daha detaylı indirmek isteyenler oradan indirebilir.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfasında verdiğim harita o zaten canım..

saussure

Üye
ses dosyalarının hepsini indirecek miyiz?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır ingilizce var zaten sadece Türkçeyi indireceksin..

saussure

Üye
Hızlı cevap için teşlekkürler..Bir de unsigned signed yapın demişsiniz sertifika istiyor mu bu program..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
istemiyor orayı düzelteyim..

saussure

Üye
****** nr---auth.nr:----map altındaki seri numaralarını aldım ok dediğim zaman benden web sitesi tarafından üretilen i istiyor..Bundan sonra ne yapmam gerek..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ilk sayfada anlattım be canım adım adım yaparsan olur..

saussure

Üye
tamam teşekkürler oldu..:oke:

astek2626

Üye
wep yazısına tıkladıktan sonra number yazısı gelmiyor direk atlıyorr ne yapmam gerek ?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ana menüye dön hakkında olacak orayı aç haritayı seç tekrar dene..

happyplayer

Üye
Arkadaslar ****** de ben 200.....sonrasını goremıyorum telefonda yardım. Benelux harıtası ıcın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2009.09 olması lazım..

Üst Alt