Yeni NDRIVE 3.5.27 s60v3/v5

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolun iyi günlerde kullanın canım..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
evet bilgi paylaşıldıkça çoğalır..

seryaver

Üye
hocam türkiye haritayı alamadım nedense atladığım bişey miğ var sizce.teşekkürler bu arada

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
haritayı indirmemişsin..

bayrampasa93

Üye
guzel rota hesaplamasi hizli ama radar uyarici var olmasina ragmen ayarlari duzgun degil sol yoldaki radari gittigim istikamette sag taraf oldugu halde uyariyo rota uzerinde uyari yapmiyor gerisi iyi guclu cekim gucu var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
bilgilendirme için sağol..

kimyaci97

kimyaci97

Üye
garmin için okadar uğraştım olmadı. bu süpper ya hemen ayarladım. teşekkür ederim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullanın..

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
gps 0 kb ya neden çekmiyor dışarda da çekmedi neden

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hava kapalı ise çekmesi zaman alır..hele ilk bağlanma daha uzun sürer..

eylulde

eylulde

Üye
Nadir bey, herşeyden önce muhteşem çalışmanız, anlatımınız ve sorunlara çözüm katkılarınız için sonsuz teşekkürler, elinize sağlık.
5800 XM kullanıyorum ve ilk sayfada anlattıklarınızı yapınca hiç sorun yaşamadan programı yükledim.
Verdiğiniz programı yüklemeden önce NDrive sitesinden 7 günlük deneme sürümünü indirmiştim ve bugüne kadar kullanıyordum. Bugün deneme programını kaldırdım ve ilk sayfadaki anlatımlar ışığında verdiğinizi kurdum. Ancak Doğu Avrupa haritasında yer alan verdiğiniz Türkiye haritası daha az detaylıydı ve POI'ler de güncel değildi (Yukarıda değindiğiniz gibi iki sürümün numarası aynı (2.14) ama sizin verdiğiniz 2009.06 iken deneme sürümü olan 2009.09, arasında hissedilir derecede detay farkı var). Biraz moralim bozulmuştu. Ancak deneme sürümünden gelen 'TUR_BS.map' dosyasını sizin gönderdiğiniz Doğu Avrupa dosyasına kopyaladım, programı çalıştırdığımda program bu haritayı gördü ve bana 7 günlük deneme sürümünü aktif edip etmemeyi sordu. Forumun ilk sayfasında verdiğiniz açıklamanın 7.maddesi -" Web seçeneğini seçin" den sonrasını aynen yaptığım ve program kodu kabul ederek 7 günlük süreyi kaldırdı, o an da dünyalar benim oldu tabi :). Bunu sizle ve tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim. Sonuç itibariyle şu an cihazımda NDrive'ın son sürümü ve 2009.09 son haritası sorunsuz ve kısıtlamasız çalışır durumda.
Tekrar çok çok teşekkürler.....

merhaba,
haritayı şimdi yükledim ve aktive ettim.
yani tam sürüm kullanabileceğim.
çok teşekkür ederim.
eski ndrive üzerine yeni map ı kaydedip aktif ettim.
ses dosyalarıyla ilgili bir işleme gerek varmı acaba.
teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi günlerde kullan ses dosyalarını hafıza kartındaki Ndirve ın içindeki voices klasörüne atıyorsun..sonra programı açıp dili Türkçe yapıyorsun..

hypertech

hypertech

Üye
Bunu kurmam için taş gibi bir sabır gerekir yinede saol baya ugraşmışsın eline saglık.Bana kurulumu kolay bir program verirsen sevinirim telim hackli değil kolay olsun ugraştırmasın yeter garmini harfi harfine yaptım olmuyor.hiç bir noktayı atlamadım ama sonuç hüsran :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
kurulumu ilk sayfada anlattım biraz gayret..

eylulde

eylulde

Üye
iyi günlerde kullan ses dosyalarını hafıza kartındaki Ndirve ın içindeki voices klasörüne atıyorsun..sonra programı açıp dili Türkçe yapıyorsun..

bende zaten ndrive yüklüydü.
sadece haritayı değiştirdim.
yeni harita yükledim.
deneme şansım olmadı henüz.
acaba eski ses dosyaları çalışırmı.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
tabii ki çalışır..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
birşey değil canım..

afatsum_21

Üye
En ufak bi hata olmadan yaptım...Kesinlikle çalışıyor ellerinize sağlık...

Edit: Bu arada bunun türkçesi varmıdır hocam...

Üst Alt