Nadir bey, herşeyden önce muhteşem çalışmanız, anlatımınız ve sorunlara çözüm katkılarınız için sonsuz teşekkürler, elinize sağlık.
5800 XM kullanıyorum ve ilk sayfada anlattıklarınızı yapınca hiç sorun yaşamadan programı yükledim.
Verdiğiniz programı yüklemeden önce NDrive sitesinden 7 günlük deneme sürümünü indirmiştim ve bugüne kadar kullanıyordum. Bugün deneme programını kaldırdım ve ilk sayfadaki anlatımlar ışığında verdiğinizi kurdum. Ancak Doğu Avrupa haritasında yer alan verdiğiniz Türkiye haritası daha az detaylıydı ve POI'ler de güncel değildi (Yukarıda değindiğiniz gibi iki sürümün numarası aynı (2.14) ama sizin verdiğiniz 2009.06 iken deneme sürümü olan 2009.09, arasında hissedilir derecede detay farkı var). Biraz moralim bozulmuştu. Ancak deneme sürümünden gelen 'TUR_BS.map' dosyasını sizin gönderdiğiniz Doğu Avrupa dosyasına kopyaladım, programı çalıştırdığımda program bu haritayı gördü ve bana 7 günlük deneme sürümünü aktif edip etmemeyi sordu. Forumun ilk sayfasında verdiğiniz açıklamanın 7.maddesi -" Web seçeneğini seçin" den sonrasını aynen yaptığım ve program kodu kabul ederek 7 günlük süreyi kaldırdı, o an da dünyalar benim oldu tabi

. Bunu sizle ve tüm arkadaşlarla paylaşmak istedim. Sonuç itibariyle şu an cihazımda NDrive'ın son sürümü ve 2009.09 son haritası sorunsuz ve kısıtlamasız çalışır durumda.
Tekrar çok çok teşekkürler.....