5800 batarya gitme süresi kesin çözüm?

Sponsorlu Bağlantılar

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
5800 batarya gitme süresi kesin çözüm?
Selamün aleyküm cümleten kardeşler biliyorum bununla ilgili çok konu ve cevap var ama ben bir türlü aradığım cevabı bulamadım... benim isteğim 5800 a bir uygulama yükleyerek ya da herhangi kesin işe yarayacak bir yöntemle bataryamda sorun olmadığına kendi kendimi ikna etmek çünkü neredeyse 1 aydır kullandığım 5800 ımın şarjı taş çatlasın 1,5 gün gidiyor yani akşama iki çubuk kalıyor diyim anlıycağınız hergün şarja takıyorum... kullanıma gelince evvela tasarruf ile ilgili herşeyi inanın yaptım ondan sonrası ise hiç wifi kullanmıyorum 1 saat radyo yarım saat arama 3-4 saat de uygulama tema oyun falan kurcalıyorum tüm okuduklarımdan çıkardığım bu şekilde şarjın en az 3 gün rahat yetmesi lazım arkadaşlar bir el atın lütfen...

• Beğen
Tepkiler: Mr-Trojan ve [CeZZaR]

murad54

murad54

Üye
yeni fw 5800 V40.0.005 bunu yükle sorun düzeliyor.

--------------- Ekleme ---------------

kardes ben yeni FW yi yükledim sorun çözüldü dende bi dene istersen.
5800 V40.0.005 bunu yükle

Godfather

Godfather

Üye
Kardeş bataryada bir sorun olabilir :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye

Bununla ne alakası var arkadaşım....

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi

çıktığı anda yükledim ama yine aynı durum..

Kardeş bataryada bir sorun olabilir :)

işte ben de bunu kesin olarak nasıl anlarım onu soruyorum servise falan hepsiburda uğraş dur sonra... ya ben bişeyi gözden kaçırdıysam diye son bi umut araştırmaya soruşturmaya devam ediyorum ama yok işte gsm seç, ışığı kıs, gps açma wi-fi kullanma vs. olmıuyosa formatla :aha:

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Arkadaşım yeni bir batarya alma şansın yokmu çok pahalı birşey değil...

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
40 50 den aşağı değildir diye düşünüyorum ama zaten ucuz olsa da öyle bi lüksüm yok maalesef çok sıkışığım bu aralar... benim derdim kesin sorun olup olmadığını nasıl anlarım ne yapmamı önerirsiniz.. senin dediğini anladım ben ama etrafımda kullanan da yok değiştirip test edeyim, ne yapayım bilmiyorum...

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
benim bataryam şu anda dolu tam olarak 5800 alalı 1 hafta felan oldu ben kullanıyım kullandıklarımı yazarım kaç gün gittiğim yazarım ona göre bakarız olurmu :ehe:oke:

Progressivity

Progressivity

Üye
aktif olarak telefonu kullanınca en fazla 2 gün gidiyor zaten bi sorun oldugunu sanmıyorum telefon ekranı büyük ve dokunmatik olunca şarjda ona göre yetersiz kalıyor ama bi sorun oldugunu sanmıyorumda en aşa 2 gün gitmesi lazım 1.5 yine az

Godfather

Godfather

Üye
Evet bataryalar pahalı yani benim batarya 40 tl :)

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
n97 sormuştum orjinal batarya 60 demişti adam 5800 ne kadar bilmiyorum...ama bencede canını sıkma 1,5 gün normal bence bana çoğu zaman 1 gün yetmiyor :D

cmlkrc

cmlkrc

Üye
bataryanda sorun var galiba kardeş

aryscat

aryscat

Üye
3650 6600 7610 n70 n95 8gb ve en son 5800. Bunlar kullandığım s60 telefonlar. Bunların hiç birinin bataryası 1.5 günden fazla gitmedi. Elindeki makina telefon değil. Bilgisayar :) o yüzden bataryadan fazla birşey bekleme. Bütün özelliklerin tadını çıkar. Hergün şarj et. Kafana takma. Akıllı telefonlarda bataryadan fazla beklentin olmasın...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Şöyle belirteyim: Ben genelde yollarda geçtiğinden zamanım çok fazla müzik dinlerim ve bi o kadar da oyun oynarım. Özellikle Sonic :D Genelde ikisini birlikte yaparım. Bu durumda bataryaya ne kadar yüklendiğimi düşünebilirsiniz ki bu durum kısa sürmüyor:) Günümün yarısı evimin dışında geçiyor Opera Mobile kullanarak internette dolaşmalar ve Messenger programı ile Messenger servisini de bi o kadar çok kullanıyorum yani telefon devamlı elimde. Konuşmalarım kısa sürüyor ama mesajları epey bir çekerim. Kısacası telefonum devamlı kullanım halinde ve bana 1,5-2 gün gidiyor şarjım. Senin anlattıklarına göre 3 günü çıkarman lazım. Bataryanda sorun var sanırım. Ücret ödemeden garanti kapsamında batarya değişimi talep etmeyi dene istersen eğer bunu yapacaksan 3-4 saat oyun oynuyorum deme :D Biraz ufalt yaptıklarını yaptırım seviyesi yükselsin cümlelerini iyi ayarlarsan değiştirebilirler.

gsad

Üye
bataryada sorun vardır kesin

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
3650 6600 7610 n70 n95 8gb ve en son 5800. Bunlar kullandığım s60 telefonlar. Bunların hiç birinin bataryası 1.5 günden fazla gitmedi. Elindeki makina telefon değil. Bilgisayar :) o yüzden bataryadan fazla birşey bekleme. Bütün özelliklerin tadını çıkar. Hergün şarj et. Kafana takma. Akıllı telefonlarda bataryadan fazla beklentin olmasın...

haklısın ama benim kullanımıma göre okuyup edindiğim deneyimler doğrultusunda en az bir 3 gün gitmesi lazım şarjın öyle değil mi...

bana bataryamda sorun olmadığını kanıtlayabileceğim bir yöntem söyleyebilecek olan var mı mesela ben bir süre eski cebi kullanıp 5800 ı sadece bekleme konumunda kaç gün gideceğini denemeyi düşünüyorum bunun gibi daha kısa sürede sonuç alabileceğim bişeyler önerebilir misiniz...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bir sorunu yok bence en son güncellemyi yap..ayrıca bataryayı uzatmak için ekran dokunma seslerini,titreşimlerini ve ekran ışığını düşürmeniz gerekiyor..bazı arkadaşlar güncellemeyle ne alaksı var diyor ama yeni güncellemelerde bataryayı iyileştirmelerde oluyor..

hunkaar

hunkaar

Üye
    Konu Sahibi
bir sorunu yok bence en son güncellemyi yap..ayrıca bataryayı uzatmak için ekran dokunma seslerini,titreşimlerini ve ekran ışığını düşürmeniz gerekiyor..bazı arkadaşlar güncellemeyle ne alaksı var diyor ama yeni güncellemelerde bataryayı iyileştirmelerde oluyor..

nadir abi (herkes sana böyle diyo mazur gör:d:) dediklerine katılıyorum örneğin ram kullanımı düşürülmüş son sürümde bu hissedilir dercede olmasa da diğer iyileştirmelerle toplamda mutlaka farkediyordur yeni sürümde pil performansı.. ben senden ingilizce bu konuyu araştırabileceğim iyi bir site adı rica edecektim ingilizcem var ama pek takılmıyorum yabancı sitelere yabancılık hissettiğim için :ehe

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Güncellemeyle bir alaksı oldugunu sanmıyorum....

petrucci82

petrucci82

Üye
aktif olarak telefonu kullanınca en fazla 2 gün gidiyor zaten bi sorun oldugunu sanmıyorum telefon ekranı büyük ve dokunmatik olunca şarjda ona göre yetersiz kalıyor ama bi sorun oldugunu sanmıyorumda en aşa 2 gün gitmesi lazım 1.5 yine az[/QUOTben telefonu elimden düşürmüyorum pek 1 gün gidiyor pek şikayetçi değilim ama telefonun dili benden çok şikayetçi olurdu...bence 1,5 gün normal

yaw arkadaşlar bi de ben bazen şarj dolmadan çekmek zorunda kalıyorum 20-25 dk şarj edip çekiyorum sonra azalınca bi 20 dk daha böle böle saçma sapan şeyler yapmak zorunda kalıorum...bu pilin ömrünü ve performansını etkilermi?