hunkaar
Üye
5800 batarya gitme süresi kesin çözüm?
Selamün aleyküm cümleten kardeşler biliyorum bununla ilgili çok konu ve cevap var ama ben bir türlü aradığım cevabı bulamadım... benim isteğim 5800 a bir uygulama yükleyerek ya da herhangi kesin işe yarayacak bir yöntemle bataryamda sorun olmadığına kendi kendimi ikna etmek çünkü neredeyse 1 aydır kullandığım 5800 ımın şarjı taş çatlasın 1,5 gün gidiyor yani akşama iki çubuk kalıyor diyim anlıycağınız hergün şarja takıyorum... kullanıma gelince evvela tasarruf ile ilgili herşeyi inanın yaptım ondan sonrası ise hiç wifi kullanmıyorum 1 saat radyo yarım saat arama 3-4 saat de uygulama tema oyun falan kurcalıyorum tüm okuduklarımdan çıkardığım bu şekilde şarjın en az 3 gün rahat yetmesi lazım arkadaşlar bir el atın lütfen...

) dediklerine katılıyorum örneğin ram kullanımı düşürülmüş son sürümde bu hissedilir dercede olmasa da diğer iyileştirmelerle toplamda mutlaka farkediyordur yeni sürümde pil performansı.. ben senden ingilizce bu konuyu araştırabileceğim iyi bir site adı rica edecektim ingilizcem var ama pek takılmıyorum yabancı sitelere yabancılık hissettiğim için