NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

efe574

efe574

Üye
beyler hiç ugrasmayın kurmak ıcın ben kurdum telı cokkasıyor ve ayrıca bır sure sonra hata verıyor.. pc baglayıp depolama mo yaptınız zamanda kapatınızmı tel kılıtlenıyor acılmıyor sonra hafıza kartını cıkarıp oyle acabılıyorum 2 defa kurdum fornat atıp yıne aynı sorum denemeyın benc e

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
beyler hiç ugrasmayın kurmak ıcın ben kurdum telı cokkasıyor ve ayrıca bır sure sonra hata verıyor.. pc baglayıp depolama mo yaptınız zamanda kapatınızmı tel kılıtlenıyor acılmıyor sonra hafıza kartını cıkarıp oyle acabılıyorum 2 defa kurdum fornat atıp yıne aynı sorum denemeyın benc e

bu verdiğim bilgileri tecrübeli bir çok arkadaş gerçekleştirdi ve telefonları gayet iyi çalışıyor. artı ANİMEPLUS öyle iki dakikada kurulacak olan bir program değil, sonuçta telefonun sistem dosyalarında oynama yapıyorsun. ama sen beceremiyorsan ayrı konu.....

BAKIN ARKADAŞLAR BU UYGULAMAYI TECRÜBELİ ARKADAŞLAR GERÇEKLEŞTİRSİN VE BAŞTADA BELİRTTİĞİM GİBİ TELEFONUNUZ FUL YANİ TAM HACKLİ OLMASI GEREKİYOR . KOLAY GELSİN.... SAYGILAR :nono:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Kasıyor Denedim Çok Kasıyor...

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
Kasıyor Denedim Çok Kasıyor...

Mehmet arkadaşım telefonun kendi hafızasındaki işine yaramayan dosyaları v.s. kaldır. telefonunun kendi hafızası nekadar boş olursa cep okadar hızlanır bilgine... kasma sorununu ortadan kaldırabilirsin.

manganese

manganese

Üye
merhaba ben tüm dediğin programları kurdum fakat anime plus linki ölü ilgilenebilir misin tekrar ?

ayrilik

ayrilik

Üye
Animenu Plus v2.00 ve Fix

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
[sıze=4]link tamamdır arkadaşlar[/sıze]

bioburak

Üye
paylaşım için teşekkürler ben herşeyi yaptım ama şu rompacher de open4all.rmp tiklenmiyo kırmızı X işareti geliyo yani çalışmıyo nasıl bi çözümü olabilir acaba

soket43

soket43

Üye

evet :oke:haklısın arkadşm bende de aynısı oldu bende format atmak zorunda kaldım ....

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım sende remini yükseltmek için tel hafızasını boşalt işe yayar

serkan234

Üye
sevgili ugur v.31.0.101 de calisiyordu v40.0.05 te calismiyor ilk verdigin program, bu v2.0 olan calisiyormu acaba denedinmi

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
serkan kardeş telefonun yeni versiyon olduğundan kaynaklana bilir hello yu bence bi kontrol et

hakankose1979

Üye
NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS
Arkadaşlar bu program telefonumuza yeni efektler yüklememizi sağlıyor. Bildiğiniz gibi daha önce kastor efeckt vardı fakat yüklemesi hem çok zordu hemde stabil çalışmıyordu. V 31.0.008 da sorunsuz çalışmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Bu programı kurabilmek için telefonunuz TAM hackli olması gerekmektedir.

Anime Plus: Tema efektlerinden istediğinizi seçip kolayca kullanamanız için geliştirişmiş başarılı bir program. Daha önce tema efektlerini paylaşmıştık kullanımı biraz zor gibiydi. Bu programda istediğiniz efekti seçmeniz yeterli. Toplamda 50 tane efekti var. Lafı fazla uzatmadan kuruluma geçelim

Öncelikle Telefonunuzda Pyton kurulu olması gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirip kuralım;

İndirdiğimiz dosyada Önce; "PythonPack.sis" sonra "UltraPowerModulePack.-E.sis" uygulamasını hafıza kartına kuruyoruz. Daha önceden kuruluysa programı kaldırın sıfırdan bunu kurun!

Ardından asıl programamız olan:pro:AnimePlus v.2 (YENİ EKLEDİM) versiyonu aşağıdaki linkten indiriyoruz.

İçersinde 3 tane dosya göreceksiniz.
Önce; Animenu Plus'ı ardından addons 1 ve 2'yi kuruyoruz. Kurulum işlemini tamamlamış olduk. Şimdi sıra efektleri kullanmaya geldi.

Telefonunuza hack işlemi yaptıysanız menüye "Rompatcher"programı gelecektir. Programını açıyoruz.
-Open4all & c2z patchlerini aktif yapıyoruz.
-Temalara girip Tema Efektlerini açık duruma getiriyoruz.
- Ve son olarak AnimePlus programını açıp kullanmak istediğimiz efekti seçiyoruz.

Not: Eğer "Rompatcher" programı içinde c2z'yi göremezseniz aşağıdaki linkten c2z Maker programını kurup c2z.rpm dosyasını oluşturup E:\Patches klasörü içine atınız.

Bu işlemleri yaptıktan sonra program sorunsuz çalışıyor. Burda dikkat edeceğiniz nokta eğer rompatcher programına girdiğinizde C2Z görünmüyorsa üstteki programı tele yükleyip c2z.rmp dosyasını oluşturun sonrada hafıza kartında pathes klasörüne atın. C2Z yi program ilk başta oluşturmayabilir çıkıp birdaha deneyin oluyor. Birde hepsini yaptıktan sonra animenuplus programına girip en üstten efektleri seçiyoruz daha sonra altta tema bölümüne giriyoruz burdan tema efektlerini ilk önce kapatın sonra tekrar açın efektler aktif hale geliyor.... ANİMENÜ PROGRAMINI KAPATMAYIN ARKA PLANDA AÇIK KALSIN.... son

NOT: ARKADAŞLAR PROGRAMIN TELEFONU KASMADAN RAHAT BİR BİÇİMDE ÇALIŞMASI İÇİN TELEFONUN KENDİ HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI KALDIRMANIZI ÖNERİRİM. TEL HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI DEPO HAFIZASI VEYA HAFIZA KARTINA YÜKLEYİN. TELEFON HAFIZAZINI MÜMKÜN OLDUĞUNCA BOŞ BIRAKIN...

işte video

TEKRAR EDİYORUM TELEFONUN HACKLİ OLMASI GEREKİYOR BU PROGRAMLAR UNSİGNED DIR TEL HACKLİ DEĞİLSE ÇALIŞMAZ !!!!!!!!!!!!!!!

hadi kolay gelsin arkadaşlar.... bir teşşekkür yeter....:pro:
kardeş program içi saol benim telefonda yüklem sorun vermedi ama dedğingibi yaptım efekt oluşmadı telefonum 5800 yalnız yazıda yazdıiğın gibi animeuplus rar dosyasının içinden 2 dosya yani addons 1 ve addons 2 çıkmadi sadece 2 tane animeu programı çıti diğer linkleride denedim sonuç aymı bu konuda yardımcı olursan ve ilgilenirsen sevinirim bu arada

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
sorunu gidericem arkadaşım

nso

Üye
güzel paylasim ama hep serifika hatasi veriyor onu nasil cözücemi anliyamadim..

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim ya sing programı ile birlikte programların hepsini serfitikalı yapacaksın yada telefonu hacklemen gerek

sefket66

sefket66

Üye
Eyvallah teşekkürler yardım için e63 te de calıştı pro harikasınız :)

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
memnun oldum kardeş nedemek

volkan_al

volkan_al

Üye
Teşekkürler arkadaşım ancak 5800 unpackinf files idyor ve o sekilde kalıyor ilerleme olmuyor sebebi nedir acaba?

Hacklerken.

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
dostum telefondan kaldırman gereken bir dosya bir dosya var ondan bahsediyor. biraz araştırman lazım

Üst Alt