NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

süperüyeyim

süperüyeyim

Üye
yav helloox yaptım hack için hala yüklüyor installing root certs... yazıyor iptal deyince en baştan yüklüyor her şeyi telefon korumalı mıdır nedir hack olmuyor ya sertifikaladım hello ox u olmuyor ya benim telefon son versyon ondan olabilir mi acaba v31

--------------- Ekleme ---------------

tamamdır hallettim sorunu

c2z maker programı linki mefta

neyse size linki vereyim araştırıp buldum arkadaş konuya bakmamış bari biz bakalım

upload ettim işte link

kızma ama lütfen koyala yapıştır yapmaktan kaçınalım upload edelim özellikle premium yoksa rapide upload etmeyelim

arkadaşım program için sağol

narmi

Üye
arkadasim efekt demisinde nasil birsey bu ? videosu yokmu? yada caps

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
videoda tamadır arkadaşım

narmi

Üye
sagol kardesim .simdi kurmayi deniyorum :

Edit: Efekt programi kurulumu sizdedemi uzun sürdü ? (10dk kartim bos)

Progressivity

Progressivity

Üye
aynen çok uzun sürüyo zaten daha önceki sayfalarda da yazmıştım kilitlendi sanmayın teli die çok uzun sürüyor ama ben bu programı yükledikten sonra telefonum biraz sapıttı bunda phytonunda etkisinin olduğunu düşünüyorum

_ARDA_

_ARDA_

Üye
deneyelim arkadaşım emegine saglk

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
sizlerde sağolun

cihanatagan1

Üye
pardon arkadaşlar bu program tam olarak ne işe yarıyor, deneyecektim ama yüklemesi uzun sürüyormuş:S

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
uzun sürmesi normal menü geçişi yaparken yani gezinirken efektler oluyor

ancinsansasuke

Üye
ben kurdum hersey tamam efeklerı onaylıyorum ama cıkınca kapanıyor.. bunun bır ayarı varmıdır.. yardımcı olursanız sevınırım

ayvazdesigner

ayvazdesigner

Üye
bende 5800 var Animenu Plus yüklemesi baya uzun sürüyor sonra addons 1 yüklemeye denediğim zaman temel yüklemeyi yapın diyor??

bykolpa

bykolpa

Üye
sLm eLimde 5800XM var nasıL hackLerim??

adkadk2

Üye
cok saol benyaptım cok guzel oldu ama 50 tane efekt waar hangisi engüzel sencehepsini denemek istemedimde

bykolpa

bykolpa

Üye
birader kurdum ama bişey değişmedi addonlarıda kuruyoruz tamam dimin

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
beyler yükleme ve çalıştırma bölümünü iyi okuyun .... ve programın yüklenmesinin uzun sürmeside normal, yanılıp yüklemeyi iptal etmeyin..... c2z patch aktif yaptığınızda telefon restart yapıyorsa receorse dosyasında silinmesi gereken iki tane dosya var bunların dosya numaralarını tam olarak hatırlayamıyorum. netten :sn: araştırın sorunu bu şekilde halledersiniz. kolay gelsin

serkan234

Üye
arkadaslar videodaki efekt hangisi acaba ben onu bi turlu yapamadimda:)

ancinsansasuke

Üye
kurdum calısıyor ama programdan cıkınca hersey sıfırlanıyor
anlamadım gıttı..

bykolpa

bykolpa

Üye
programdan çıkmıcaksın program çalışmaya devam edicek te videodaki efekt hangisi yada 5800XM de aynısı oluyormu?

ancinsansasuke

Üye
hmm birde ole deneyim.. haklısın videodakı efeklere aldandım sunumu yapan birazdaha bilgi verse iyi olur

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sunumdaki efektler sağdan soldan toplanmış geçiş efektleri bunları animenü prosu üzerinden çalıştırıyorsunuz yani efektler animenü içindeki efektlerle sınırlı değil. pronun içindekiler standart efektler, hafızanız yettiği kadar pronun içine yükleyebilirsiniz.... OK :pro:

no: 2263948-021

Üst Alt