ertin
Üye
Sim Kartın Özel Menüsünün İsmini Değiştirme
Hat simgesinin ismini değiştirme
Turkcell kullandığım için TURKCELL MENU yazısı geliyor. Oraya istediğiniz iki kelimeyi yazabilirsiniz.
Vodafonun ve aveanın (Turk Telekom)'da da var. Örnek olarak bunu gösterdim. Ama isterseniz bu yazıyı değiştirebiliriz. DEdit ile bu yazıya istediğiniz isim yazın ve kaydedin. Menüyü tekrar kapatıyorsunuz. Düzenlediğiniz 101f4cd2.ini dosyasını C:\system\Shareddata\ klasörüne atın, bu dosya zaten var değiştirilsin mi diyecek evet deyin menüyü başlatın tamamdır. örnekte olduğu gibi önce TURKCELL MENU'ydü değiştirdim sonra ertin oldu
Yakında resimleri ekleyeceğim
---
Eski Notlarımdan: 04.08.2011, 01:58:35
Öncelikle telefon menüsünden çıkıyorsunuz yani menüyü kapatıyoruz. Sonra xplore ile C:\system\Shareddata\101f4cd2.ini dosyasını düzenleyeceğiniz bir yere kopyalayın. Sonra DEdit programını yükleyin. Ve DEdit'ten 101f4cd2.ini dosyasını açın aşağıdaki metin çıkacaktır:
Kod:
RIconPos=
RLVFlags=1
ShowSatUi=1
SatIconId=0
SatUiName=TURKCELL MENU
Update=0
Vodafonun ve aveanın (Turk Telekom)'da da var. Örnek olarak bunu gösterdim. Ama isterseniz bu yazıyı değiştirebiliriz. DEdit ile bu yazıya istediğiniz isim yazın ve kaydedin. Menüyü tekrar kapatıyorsunuz. Düzenlediğiniz 101f4cd2.ini dosyasını C:\system\Shareddata\ klasörüne atın, bu dosya zaten var değiştirilsin mi diyecek evet deyin menüyü başlatın tamamdır. örnekte olduğu gibi önce TURKCELL MENU'ydü değiştirdim sonra ertin oldu
Yakında resimleri ekleyeceğim
---