NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

kurt_eren_1905

kurt_eren_1905

Üye
arkadaşlar tel v40 nasıl kurabilirm hellox çokmadı bu sürüme bildiğiniz gibi

karadaglı

Üye
arkadaslar prgram arıyordum sizde buldum sevindim sizide allah sevindirsin emeginize saygı sevgi hürmet tesekkür

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
Ne Mutlu Bize

futbol123

futbol123

Üye
sağol

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Baba Çok Kasıyor Telefonda 85 Mb boş alan Var :S

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
değerlendiricem kardeşim :hmmm

woflrain

Üye
dostum bu videodaki animasyonların ayarları nasıl hangilerini seçiyoruz biliyomusun

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
verdiğim bilgilerde hepsi mevcut...

cexen

Üye
tşk ederim güzel br program ama v40 ta calışmaz herhalde hacklenmedi henuz yad aben duymadım

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
:ehev40 hacleendi türkçe çevireyim anlatımı sayfaya sunucam:ehe

kenshin06

kenshin06

Üye
12 Sayfa okudum hiçbirşey anlamadım:ah kursakmı kurmasakmı:hmmm

fatih82

fatih82

Üye
verilen linkler içinde söyledğiniz programlar yok içinden cıkanlarıda kurunca açılmıyor hiç bi işe yaramıyor konu ve programları tekrar vere blirmisiniz

mekanik

Üye
eyvallah...

wehwet_007

Üye
sertifika hatası veriyoo yhaa :S

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
arkadasım programları yukledımde c2z.rmp yapamadım bende o kısım yok rom da yanı . c2z Maker ılke duzenleyın dıyor forumda ama c2z Maker yukluyom acılmıyorr 5800 V40 HACK

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
5800 v40 hacklenmedi daha görmedimde

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
SEN UYUYORSUN ARKADASIM BEN ILK CIKTIGINDA HACKLEDIM BU PROGRAMIDA BULDUM KURDUM EFEK PROGRAMINI SUPER CALISIYOR

HACK

Symbian v9.4 Sistem Modifikasyon Uygulamaları

PROGRAMDAKI KAYIP PARCA :D

arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack

camecula

camecula

Üye
Teşekkürler güzel paylaşım

efe574

efe574

Üye
BU PRG V31 KURMUSTUM EFEKTLER GUZEL AMA TELI COK KASIYOR telefonu kapatıncaa acılmıyor hafıza kartını cıkarıp acmak gerekıyor böyle sorunlar doguruyor.. bence gerek yok arkadaslar hiçç

Üst Alt