Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS
Sponsorlu Bağlantılar
kurt_eren_1905
Üye
arkadaşlar tel v40 nasıl kurabilirm hellox çokmadı bu sürüme bildiğiniz gibi
verilen linkler içinde söyledğiniz programlar yok içinden cıkanlarıda kurunca açılmıyor hiç bi işe yaramıyor konu ve programları tekrar vere blirmisiniz
mekanik
Üye
eyvallah...
wehwet_007
Üye
sertifika hatası veriyoo yhaa :S
selimakyazi61
Üye
arkadasım programları yukledımde c2z.rmp yapamadım bende o kısım yok rom da yanı . c2z Maker ılke duzenleyın dıyor forumda ama c2z Maker yukluyom acılmıyorr 5800 V40 HACK
Round-Saturn
Üye
5800 v40 hacklenmedi daha görmedimde
selimakyazi61
Üye
SEN UYUYORSUN ARKADASIM BEN ILK CIKTIGINDA HACKLEDIM BU PROGRAMIDA BULDUM KURDUM EFEK PROGRAMINI SUPER CALISIYOR
arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack
camecula
Üye
Teşekkürler güzel paylaşım
efe574
Üye
BU PRG V31 KURMUSTUM EFEKTLER GUZEL AMA TELI COK KASIYOR telefonu kapatıncaa acılmıyor hafıza kartını cıkarıp acmak gerekıyor böyle sorunlar doguruyor.. bence gerek yok arkadaslar hiçç