NOKİA 5800 ve N97 İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS

Sponsorlu Bağlantılar

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
haklısın ama c2z rom pachk de acık bırakırsan olur tabı onu kapatıp calıstıracan gayette guzel calısıyor
5800v40

LePioS

Üye
programlar eksik. N97 kurdum çalışmadı. adam gibi eksikleri giderde tekrardan deniyelim. linklerin biride ölü. ilgi alaka nerde....

fatih82

fatih82

Üye
yaw bu dediğiniz addons 1 ve addons 2 nerede onları bulamıyorum yazıdığınızla programın içinden çıkan farklı nereden bulcam be bu programları

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

polatenes

Üye
5800 da internete girip maillerimim açamıyorum arkadaşlar bir yardımcı olurmuSunuz

kutluay5

kutluay5

Üye
ya rompatcher programının kurulumu yok , c?? maker programının linki ölü ...:@

selimakyazi61

selimakyazi61

Üye
ya rompatcher programının kurulumu yok , c?? maker programının linki ölü ...:@

PROGRAMDAKI KAYIP PARCA

arakdaslar uzun sure aradım sonunda buldum 5800 için çalısan c2z maker programı kendı telefonunuzda hazırlayınca rest atma ve kılıtleme sorunu yapmıyor ıste program

ıcınde ıkı tane versıyon var ben ıkısınıde denedım bırı calıstı bırı calısmadı ama buldugum yerdede versıyonuna gore ben v40 kullanıyom hack

llvllaltepeli

llvllaltepeli

Üye
teşekurler

r6565

r6565

Üye
ya kardesım...Alttaki linkte 3 tane dosya çıkacak diyorsun..ama 2 tane dosya çıkıyor.. ne iş..?

emretwoolf

emretwoolf

Üye
c2z maker neyse onu kurdum .bu programın bi yerde gözümesi gerekiyormu?ayarı filan

drmmr14

Üye
teşekkürler

r6565

r6565

Üye
babacım c2z linki ölü yardımcı olun..linki düzeltin lütfen...:nono:

hypertech

hypertech

Üye
NOKİA 5800, N97 ve (((NokiaE63))) İÇİN YENİ EFEKT PROGRAMI ANİMENUPLUS
Arkadaşlar bu program telefonumuza yeni efektler yüklememizi sağlıyor. Bildiğiniz gibi daha önce kastor efeckt vardı fakat yüklemesi hem çok zordu hemde stabil çalışmıyordu. V 31.0.008 da sorunsuz çalışmaktadır.

ÖNEMLİ NOT: Bu programı kurabilmek için telefonunuz TAM hackli olması gerekmektedir.

Anime Plus: Tema efektlerinden istediğinizi seçip kolayca kullanamanız için geliştirişmiş başarılı bir program. Daha önce tema efektlerini paylaşmıştık kullanımı biraz zor gibiydi. Bu programda istediğiniz efekti seçmeniz yeterli. Toplamda 50 tane efekti var. Lafı fazla uzatmadan kuruluma geçelim

Öncelikle Telefonunuzda Pyton kurulu olması gerekiyor. Aşağıdaki linkten indirip kuralım;

İndirdiğimiz dosyada Önce; "PythonPack.sis" sonra "UltraPowerModulePack.-E.sis" uygulamasını hafıza kartına kuruyoruz. Daha önceden kuruluysa programı kaldırın sıfırdan bunu kurun!

Ardından asıl programamız olan:pro:AnimePlus v.2 (YENİ EKLEDİM) versiyonu aşağıdaki linkten indiriyoruz.

İçersinde 3 tane dosya göreceksiniz.
Önce; Animenu Plus'ı ardından addons 1 ve 2'yi kuruyoruz. Kurulum işlemini tamamlamış olduk. Şimdi sıra efektleri kullanmaya geldi.

Telefonunuza hack işlemi yaptıysanız menüye "Rompatcher"programı gelecektir. Programını açıyoruz.
-Open4all & c2z patchlerini aktif yapıyoruz.
-Temalara girip Tema Efektlerini açık duruma getiriyoruz.
- Ve son olarak AnimePlus programını açıp kullanmak istediğimiz efekti seçiyoruz.

Not: Eğer "Rompatcher" programı içinde c2z'yi göremezseniz aşağıdaki linkten c2z Maker programını kurup c2z.rpm dosyasını oluşturup E:\Patches klasörü içine atınız.

Bu işlemleri yaptıktan sonra program sorunsuz çalışıyor. Burda dikkat edeceğiniz nokta eğer rompatcher programına girdiğinizde C2Z görünmüyorsa üstteki programı tele yükleyip c2z.rmp dosyasını oluşturun sonrada hafıza kartında pathes klasörüne atın. C2Z yi program ilk başta oluşturmayabilir çıkıp birdaha deneyin oluyor. Birde hepsini yaptıktan sonra animenuplus programına girip en üstten efektleri seçiyoruz daha sonra altta tema bölümüne giriyoruz burdan tema efektlerini ilk önce kapatın sonra tekrar açın efektler aktif hale geliyor.... ANİMENÜ PROGRAMINI KAPATMAYIN ARKA PLANDA AÇIK KALSIN.... son

NOT: ARKADAŞLAR PROGRAMIN TELEFONU KASMADAN RAHAT BİR BİÇİMDE ÇALIŞMASI İÇİN TELEFONUN KENDİ HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI KALDIRMANIZI ÖNERİRİM. TEL HAFIZASINDAKİ PROGRAMLARI DEPO HAFIZASI VEYA HAFIZA KARTINA YÜKLEYİN. TELEFON HAFIZAZINI MÜMKÜN OLDUĞUNCA BOŞ BIRAKIN...

işte video

TEKRAR EDİYORUM TELEFONUN HACKLİ OLMASI GEREKİYOR BU PROGRAMLAR UNSİGNED DIR TEL HACKLİ DEĞİLSE ÇALIŞMAZ !!!!!!!!!!!!!!!

hadi kolay gelsin arkadaşlar.... bir teşşekkür yeter....:pro:
eywallah çok güzel olmuş ama uzun iş be arkadaşım!!!!!!!!!!:allalla:

Tracy35

Tracy35

Üye
V 31.0.008 da sorunsuz çalışmaktadır. diyor 5800 v 40 calişiyormu ben kurdum bi sonuç alamadımda

sefenks

Üye
teşekkürler tabi de ben teli hackladım ama proğram çalışmıyor.hacklı olmayınca bu proğram kısmende olsa yükleniyormu bilmiyorum.aslında ben hackladığımı zannediyorum.hack daha farklı bişeymi.Rompatcher diye bir şey gelmiyor menüye.5800 fast frimware bir hack değilmi ben onu yükledim eskiden sis dosyalarını yüklemiyordu şimdi sorunsuz yüklüyor.bi de bu proğramı yüklediğimde bu tolefonla uyumlu değil yazıyor.en kısa zamanda bi cevap verirseniz çok sevinirim.tekrar teşekkürler.

--------------- Ekleme ---------------

slm bu uygulama indirilemiyor. bunu indirebileceğimiz başka link varsa sevinirim.her seferinde eror veriyor.şimdiden tşk

--------------- Ekleme ---------------

c2z.rmp dosyasını oluşturun sonrada hafıza kartında pathes klasörüne atın diyorsun da bu nasıl atılıyor karedş bunu da bi açıklasan iyi olurdu.ben çalıştıramadım.tel içindeyken nasıl atacaz.lütfen bi zahmet açıklar mısın.tşk

uncanny00

Üye
arkadaşm bu link ölü raphit

saerox1

saerox1

Üye
ben yaptım teşekkürler

uncanny00

Üye
usta link ölmüşş yardımm !!!!!!!:heyo::heyo::heyo::heyo::heyo:

uğur55

Üye
    Konu Sahibi
yaw arkadaşlar kusura bakmayın nezamandır siteye giremiyorum eyer linkler ölüyse aynı isim olarak google den arayın rahatlıkla bulabilirsiniz alakanıza teşekkürler :oke:

Üst Alt