WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır

Sponsorlu Bağlantılar

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
WindowsLive S60 v5.0 v1.7.1118 TCT Signed-Wireless İle Çalışır
Arkadaşlar kendi telefonumda denedim..sadece wirelessle bağlanır...tarafımca denenmiştir..şu an kullandığım bir programdır..Ayrıca program signeddır yani doğrudan telefonunuza kurup kullanın..Windows Live ın orjinal programıdır ve son sürümüdür..sitede aradım verilmemiş..

Ekli dosyalar

• Beğen
Tepkiler: .Hüseyin, ChiLamßi, redspawn ve 252 diğerleri

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sağolasın Doğuş..

ramazandemir_09

Üye
nokia 5800 telefon için msn varmı

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
yukarıdakini 5800 ve diğer telefonlar için verdim onu kullanabilirsiniz arkadaşlar..

merty24

merty24

Üye
saol

dolby

dolby

Üye
Gardaş sağol, PC suitle ile sorunsuz kurdum ve çalışıyor, emeğine sağlık..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sende iyi günlerde kullan..

dolby

dolby

Üye
sende iyi günlerde kullan..
sağol gardaş son bi sorum var, bağlanmak için msn adresiimi yazıyorum wi-lan ile bağlantı yapıyorum ama windowslive kayıt ol sayfası açılıyor direk msn e girmiyor.. sendede böyle bir problem oldumu..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
hayır ben doğrudan bağlandım ilk başta kişileri senkronize ediyor sonra bağlanıyor..windows live kaydın yok yoksa yapabilir..

dolby

dolby

Üye
nasıl hacı hotmail hesabı yetmiyormu, illa live den kaydolmamızmı lazım.. saçma değilmi biraz.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
nasıl hacı hotmail hesabı yetmiyormu, illa live den kaydolmamızmı lazım.. saçma değilmi biraz.
ne bileyim hacı bende böyle bir durum olmadı ilk defa sende duyuyorum bu durumu..o da seni ilgilendiriyor..kaydolmadıysan hesap açacaksın demekki..

-Spoiled-

-Spoiled-

Üye
arkadaşlar ben denedim fakat downloding contacts kısmında sonda takılıp kalıyor bu konu hakkında bilgisi olan varmı?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
o bölümü iptal et geç..

cepn97

Üye
ovistoreden kurmuştum , fakat sürekli bağlantı düşüyor, fring programı ile sorunsuz msn messenger kullanabiliyorum, sorun neden olur acaba? wifi kullanıyorum ve bağlantı zayıfta değil.

-Spoiled-

-Spoiled-

Üye
o bölümü iptal et geç..

iptal edip geçmeyi denedim fakat sync iptal ettiğim zaman başa dönüyorr ve tekrar login menusu açılıyor :S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
valla bunun çalışma şekli böyle yapacak birşey yok..

defected

defected

Üye
baboli eyvallahülazim

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
şu Türkçemizi güzel kullansak daha iyi olur..

uzxx

Üye
Ben bu uyğulamayı nokıa e71 telefonuma yukledım ama calısmıyor.. Ne yapmam ğerekıyor arkadaslar

Üst Alt