5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

cabbar100

cabbar100

Üye
dokunmatik ekran titreşimi çok farkettiriyor tamamen kapatın mümkünse ve arka planda çalışan uygulamaları
ayrıca ışık sensörüde daha önce bahsedildiği gibi çok farkettiriyor, şebeke bağlantı tipi 3g kullanmıyorsanız gsm de kalsın son olarakta garmin kullananlar için arkaplanda çalışan 2 adet dosya var onların silinmesi lazım bu konuda ayrıntılı bilgiyi forumda bulabilirsiniz zaten
Garmin'in arka planda çalışan dosyaları hangileri acaba?

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Garmin'in arka planda çalışan dosyaları hangileri acaba?
arka tarafta çalışan programları kapatmanın en iyi yolu handy taskman kurmanızdır..onu çalıştırıp arka tarfta çalışan programları kapatın..

Progressivity

Progressivity

Üye
Garmin için bu linki bi inceleyin

cabbar100

cabbar100

Üye
Çok sağolun yaptım bahsedilenleri ;)

ysrkvs

ysrkvs

Üye
ben garmin fln kurmadım aama bu arka planda çalışan uygulamalar ne?? nasıl kapanır biraz daha açarmısınız?

Progressivity

Progressivity

Üye
telefonun beyaz tuşuna basılı tut arka planda çalışan uygulamaları gösterir onları kapat sadece menüyle ev ekranı uygulamaları kalana kadar diğer arka plan uygulamalarını kapatın zaten menü ve ev ekranı uygulamalarını kapatamayız onlar kendi uygulamaları aslında olay bu kadar basit değil arka planda çalışan bir uygulama olmayıp herhangi bir dosyada çalışabilir ama bunu görmek için bitakım programların kullanılması gerekiyo ki eğer symbian işletim sisteminden anlamıyosanız hiç bulaşmayın

ysrkvs

ysrkvs

Üye
telefonun beyaz tuşuna basılı tut arka planda çalışan uygulamaları gösterir onları kapat sadece menüyle ev ekranı uygulamaları kalana kadar diğer arka plan uygulamalarını kapatın zaten menü ve ev ekranı uygulamalarını kapatamayız onlar kendi uygulamaları aslında olay bu kadar basit değil arka planda çalışan bir uygulama olmayıp herhangi bir dosyada çalışabilir ama bunu görmek için bitakım programların kullanılması gerekiyo ki eğer symbian işletim sisteminden anlamıyosanız hiç bulaşmayın

ha tamam anladım. zaten onları kapatıyorum ama symbian işlemcili bi tlfn ilk defa kullanıyorum mesela c:ye girdigim zaman(tlfn hafızası yani) orada bi sürü metin belgesi gibi bişeyler oluşmuş txt ve cfg formatlı bunlar nedir silmelimiyim??

Progressivity

Progressivity

Üye
hayır dostum silme, mümkünse c: deki hiç bi dosyayı silme özellikle ilk defa symbianlı bi tel kullandığını belirtmişsin o kısımları fazla karıştırma

co123

co123

Üye
valla benim 1 hafta bile dayandığını görmüşümdür 5800 tüm nokia serisinin en iyiy telefonudur kullanmayı bilenler için tabii =)

Emir

Emir

Üye
kardeşim o telefonun zaten ekranın lambası sömürüyor batar yayı ona çare yok bu telefonu almakla hata etmişsin

darkarts

darkarts

Üye
süper,telefonu kullanmassan batarya 4 gün gidiyo ehhee:kop: psp için çiftli pil vardı acaba bunlar içinde varmıdır?? birde philips in xenium telefonlarının şarjı 15-20 gün gidiyo hatta daha fazla hiç bitmiyo acaba dokunmatik telefonların pillerini neden xenium gibi yapmıyolar.

Progressivity

Progressivity

Üye
çok güzel sorular bunlar aynısını bende kendime sordum kaç kere walla üreticilere sormak lazım nedenini

ysrkvs

ysrkvs

Üye
ben batarya konusunda çok talihsizim ya hiç bi tlfnda şöyle haftada 1 şarja taktığım olmadı onu geçtim 3 günde 1 taksam ama oda yok :))

peeterrr

Üye
benim 5800 en az 4 gün gidiyor

Progressivity

Progressivity

Üye
benim 5800 en az 4 gün gidiyor

arkadaşım bataryan 4gün nasıl dayanıyor acaba bize biraz yardımcı olur musun mesela günde kaç msj atıyorsun ne kadar konuşuyorsun, oyun oynuyor musun telefonu elinden düşürmüor musun yoksa bir köşede unuttuğun bile oluyor mu çünkü benim maximum 2 gün gidiyor da

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşım bataryan 4gün nasıl dayanıyor acaba bize biraz yardımcı olur musun mesela günde kaç msj atıyorsun ne kadar konuşuyorsun, oyun oynuyor musun telefonu elinden düşürmüor musun yoksa bir köşede unuttuğun bile oluyor mu çünkü benim maximum 2 gün gidiyor da
:ehe:ehe:ehe muhtemelen hiç konuşmazsan 4-5 gün gider..

kaya6031

kaya6031

Üye
wi-fi kullanıyorum . 1 gün gidiyor . O kadarda olacak beyler .

gsad

Üye
arkadaşlar bu en son versiyonu yukle ne oluyor bn telefonu yeni aldım bunlardan hiç anlamıyorum ne yapmalıyım yardımcı olur musunuz.bnm de çok kullanmıyorum ama sarjım 1 gün gidiyor bu sürüm olaylarını biraz acarsanız sevinirim nasıl yapmam gerektiğini felan da bilmiyorum :ağlarım:

Progressivity

Progressivity

Üye
sayın arkadaşım biz açıklamaktan yorulduk artık o kdar çok konu varki forumda biraz araştır konuları oku forumu gez sadece ben en az 10kere nsıl yükleneceğini anlattım farklı konularda

gsad

Üye
sınavlarım olduğundan çok giremiyorum nete kusura bakma teli de yeni aldım sarj çok az gidiyor kafayı yicem ya yoksa arastırırdım zaten

Takipçi Satın Al

Üst Alt