5800 Batarya Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Merhabalar Arkadaşlar Güzel Yorumlarınız İçin Teşekkürler...

Aranıza Yeni bir 5800 zede daha katıldı :P

Bende 19/Aralık/2009 da Vatan Bilg. 5800 aldım...
İlk gece Malum uzun şarj ettim İlk gün hevesiyle olacakki akşama şarj bitti :S (20'si)
408 saat bekleme süresinden Eser yoktu :) Tabiki ben mecal vermedim Telefona Haklıdır :D

Öğlen Şarj dan aldığım tel akşama 23:00 24:00 gibi bitti :) (20/Aralık/2009)

Pazar akşamı Şarja taktım sabah işe giderken aldım(21'i) İş Koşturmaca derken hiç kullanmadım desem yeridir Dolayısıyla Pazartesiyi gecen Pil Salı akşamı 1 kare şarj kaldı (22 si)...

Arayıp Görüştüm yeni batarya ile değişim yaptılar... Bu gece şarja bırakıcam akşam 22:00 dan öncede gelmem :D Uzunca bi süre veriyorum kendine çeki düzen versin aksi halde ben onu servise vereceğim :D
Sonuçlar Hakkında sizede bilgi vereceğim bakalım nasıl sonuçlanacak :)

Önerileriniz ve Uygulayacaklarım...

1.Wi-Fi Kapalı...
2.Ekran Işığı Min. Seviyede...
3.Ekran Titreşimi Kapalı...
4.Arkada Çalışan Prog. Yok...
5.Bluetooth Kapalı...
6.Uyarı Işığı Kapalı...
7.3G Kapalı...
8.Yazılım Son Versiyon...
9.Tuş Sesi Kapalı...
9.Deneme Süresinde USB bağlantısı Yapılmayacak...
10.Tel Oyunu Oynamıyorum...
11.GPS Kullanmayacağım...

Şimdi Şarj'a Takıyorum Gece 01:00 (23/Aralık/2009) (Tel Kapalı Konumda)
Yarın Görüşmek Dileğiyle...

exe1454

exe1454

Üye
kardeşim yalan mı söylüyorum? hergün en az 30-40 dakika gps kullanmama rağmen ve o kadar müzik,radyo dinlememe rağmen en az 3 gün gidiyor..önce bataryayı tam bitirin..telefon açıkken tam doldurun sonra telefonu kapatıp tam dolsun en son telefonu açın tam bir daha dolsun..ve telefonun yazılımı da son sürüm olsun..iyi günler..ilk aldığımda aldığım kişi aynı sizin gibi bataryayı öldürmüş sıfır ve orjinal buldum ve ilk şarjda 12 saat doldurdum sonrada hep tam bitince doldurdum şu an performansının zirvesinde..
Aynı şeyleri bende yaptım 5.gün batarya zayıf uyarısı vermeye başlıyor.

ve78el

ve78el

Üye
arkadaşlar yanlız şöle bişi var 5800ı ben aldıgım gün şarja tak tım 2 saat sonra şarj doldu dedi
yani 10-12 saat bekletsen bile bi işe yaramıyor. ilkinde 2 saat alıyo kendi şarjını . benim batarya orjinal bendede az gidiyo şarj ekran parlıklığı en düşük seviyede herşey kapalı
fln filan .....

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaşlar yanlız şöle bişi var 5800ı ben aldıgım gün şarja tak tım 2 saat sonra şarj doldu dedi
yani 10-12 saat bekletsen bile bi işe yaramıyor. ilkinde 2 saat alıyo kendi şarjını . benim batarya orjinal bendede az gidiyo şarj ekran parlıklığı en düşük seviyede herşey kapalı
fln filan .....
10-12 saat bekletecektin ben de eski telefonlarda bu hataya düşmüştüm..bir anlamı yok değil tam tersine var..

By'Se7en

By'Se7en

Üye
fln filan .....

10-12 saat bekletecektin ben de eski telefonlarda bu hataya düşmüştüm..bir anlamı yok değil tam tersine var..

Merhabalar Herkese Tekrar...
Nadir kardeşim inan bu olay aynen devam ediyor neler yapacağımı yazdım ve birebir uyguladım...
En az 3 4 kere şarj ettim bugüne kadar...
Ve batarya değişmiş olmama rağmen...
Hele Wi-Fi Kullanıyorsan Sabah şarj dan aldıysan Akşama bitiyor yani her halukarda çabuk bitiyor...
Ya alıdık hiç kullanmayacağız 3 güne 4 güne zar zor gidecek ki bende hiç gitmedi :) (Gidenleri baz alarak konuşayım)
Yada biz bunu komple iade edeceğiz...

Senin paylaşmak istediğin birşey warsa anlat bizde faydalanalım :)

Cvplarınız için şimdiden teşekkürler...

spawnozkan

spawnozkan

Üye
arkdaşlar bu olay herkezsin kullanımına göre değişiyor bende 2 günü geçiyor normalde telefonun orjinal bataryası BL-5J-1320mAH 3,7V buda telefonun gercekten güçlü bir bataryaya sahip olduğu anlamına gelir ama ilk jarjlarında önemi büyük normal kullanımda 3 gün kadar rahatlıkla gider müzik amaçlı bir telefon olduğu için müzük dinlemek pek fazla jarşı düşürmüyor. bluetooth, wlan, gps tam bir şarj canavarıdır bunları kullanırken telefonun şarjı 3-4 kat hızlı tükenir o yüzden kulanım süreleri kişiye göre değişir.

mkarakas058

mkarakas058

Üye
Benden size bir tavsiye eğer 3g kullanmıyorsanız şebeke modunu çift moddan gsm moduna getirin inanın şarji uzun gider... türkiyede yeni olduğu için 3g çekmiyor bi 3.5g - 3g diyo bir gsm diyor yanii anlıyacağinız telefon süreklii şebeke alıcısıyla 3g geçmek için fazla şebeke arıyor etraftan

ukala_

Üye
peki arkadaşlar bataryanız ne üretimi benimknin üzerinde made in china yazıyor acaba tüm arkadaşların böyle mi? tüm ayarlar kapalı hiç wifi gps vs kullanmadım 50 msj gönderimi laımı var günlük ortalama 2. günün sonunu zor gördüm:S

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
benimkinde Korea yazıyor..

Sehzade

Üye
bn surekli msj surekli muzik falan en fazla 1gun dayanıo xD ben gidem olem :D

ilksenilkay

Üye
bnimde ya 1 günde bitiyo bayramda aldmıbıktım ya :((( nadir abi kırasım geliiyo ya :((((((((((((

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
telefonunun versiyonunu güncelle..bunun yanında dokunmatik titremesini kaldır,ekran ışığını düşür,3g yi kapat..wlan aramasını asla yap..bu tür ayarları yaparsan biraz daha fazla gider..

Sehzade

Üye
telefonunun versiyonunu güncelle..bunun yanında dokunmatik titremesini kaldır,ekran ışığını düşür,3g yi kapat..wlan aramasını asla yap..bu tür ayarları yaparsan biraz daha fazla gider..
abi ekran titresimi olmadan yazdıklarından bisey anlamıosun :)
bnmki 1gun gidio kulanmadıgım zmn 8 9 gun gittigi oldu xD

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bilmiyorum bende korea yazıyor..

By'Se7en

By'Se7en

Üye
Telefon Made in Hungary
Batarya Made in China...

Ayrıca "İON BatteryTimer" ile bi test etmiş olalım ben trial olarak kurdum...
Şarjı tamamen bitirip şarj ettiğimde "average life" kıskında 3 gün 8 saat falan yazıyordu sizde bi deneyin bakalım ne diyecek...

ukala_

Üye
sertifika için başvurdum onaylandığında programı kurup bilgileri aktarıcam.. teşekkürler..

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tamam bekliyoruz..:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt